Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1994 | 2017-06-09 | 4462

Aprašymas: Turtingiausias pasaulio vaikas turtuolis Ričis neišvengiamai tampa nusikaltėlių taikiniu ir įstatymų laužytojų žiauraus plano dalimi. Macauliui Culkinui, turtuolio Ričio vaidmens atlikėjui, vėl teks susidurti su sukčiais. Jis ir vėl vienas, kaip kad buvo “Vienas namuose”.

2000 | 2017-06-09 | 3812

„Na, palauk!“ serija „Miestas“ prasideda baugiai – kiškis atsiduria vilko maiše. Tačiau pastarojo planus kiek sumaišo pro šalį važiuojantys pareigūnai. Vėliau nenaudėlis vilkas zuikiui bando pakenkti rūkydamas ir... pats patiria rūkymo žalą. Šioje „Nu, pogodi!“ serijoje taip pat išvysite žalius arbūzus ir vilką, įsispraudusį tarp autobuso durų. O pabaiga, žinoma, laiminga (zuikiui).

2012 | 2017-06-09 | 3665

Aprašymas: Popierinis žmogus – „Disney“ studijos trumpo metražo animacinis filmas. Istorija paprasta, žaisminga ir trunkanti vos keletą minučių. Tai apie vyrą, kuris iš pirmo žvilgsnio įsimyli moterį, o ši, netikėtos akimirkos dėka, ima ir dingsta iš įsimylėjėlio akiračio tol, kol galiausiai jis ima ir sutinka ją vėl. 85-oje Oskarų teikimo ceremonijoje „Popierinis žmogus“ nominuotas geriausio trumpo metražinio filmo kategorijoje.

1995 | 2017-06-09 | 4461

Aprašymas: Kultinio Niujorko rašytojo Jimo Carrollo autobiografinio romano apie paauglio narkomano gyvenimą ir svajones ekranizacija. Džimas svajoja tapti profesionaliu krepšininku ir jau dabar yra mokyklos komandos žvaigždė. Švelnaus būdo vaikinas, kuris rašo dienoraštį ir kuria eiles, dėl nuolatinio streso ir negailestingo gyvenimo naštos spaudimo tampa narkomanu ir vagimi.

2030 | 2018-07-24 | 3239

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2000 | 2017-06-07 | 3969

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

1973 | 2017-06-09 | 4633

Leopoldo gimtadienis - tai pasakojimas apie dviejų neklaužadų peliukų krečiamus pokštus katinui Leopoldui jo gimimo dieną. Vaikai pamatys daugybę suktų išdaigų, kurias kurs peliūkščiai. Jie be gailesčio sudegins Leopoldo tortą ir krės kitokias šunybes, kad katinui net apsvaigs galva. Tik ar jų pikdžiugiški sumanymai galiausiai įveiks nuoširdųjį katiną? Tai paaiškės filme Leopoldo gimtadienis.

1992 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Per prasidedančius Didžiosios Depresijos metus, gyvenimas Viduržemio jūroje tapo sudėtingas. Oro piratų reidai vis dažnėja, todėl išauga patikimų „asmens sargybinių“ paklausa. Vienas iš geriausių yra kiaulė, žinoma kaip Porkas Rosas. Buvęs žmogus ir puikus pilotas per Pirmąjį Pasaulinį karą, dabar jis siūlo savo paslaugas tiems, kuriuos persekioja nelaimės. Fašistiniam režimui, kuris perėmė italų karines oro pajėgas, įkyrėjo jo žygdarbiai, todėl už jo galvą paskiriama premija. Negana to, atvyksta žymus lakūnas iš Jungtinių Valstijų ir nori pavogti ne tik Porko Roso garbę, bet ir moterį, kurią jis taip myli.

1991 | 2017-06-08 | 4364

Senosios animacijos filmukas Žiogo kuzes nuotykiai 2. Žiogas Kuzė, padėjęs Afrikos gyvūnams gauna šansą grįžti į gimtąją pievą, kartu su Dramblio pusbroliu, kuris išvyksta gastroliuoti, ir vėl sutikti savo draugę karvę, tačiau laivą, kuriuo keliauja gyvūnai, ištinka baisus likimas, ir Kuzė atsiduria arktyje, kur gausu pingvinų. Pingvinai randa ant gelbėjimosi rato miegantį, sušalusį, Žiogą ir nuotykiai tęsiasi toliau.

2030 | 2018-07-24 | 3918

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2007 | 2017-05-31 | 5089

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

LA Troškinys / Ratatouille -  (2007)

2030 | 2018-07-24 | 4410

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2006 | 2017-06-09 | 3633

Aprašymas: Ekranuose atgimsta didinga legenda. Mūsų herojai susiduria su daugybe žmonių ir būtybių, patiria įdomiausius nuotykius ir įvykius, ir iš visų jėgų priešinasi piktom jėgom bei kovoja dėl visų Žemės gyventojų. Jie tiki svajonėmis ir niekada nepasiduoda. Jie gerbia savo draugus ir nebijo priešų, nes jų širdys pačios geriausios ir narsiausios. Jų misija – ištyrinėti istoriją ir parašyti knygą apie pačius įstabiausius įvykius žmonijos istorijoje.

2030 | 2018-07-24 | 5069

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1986 | 2017-05-31 | 3850

The discovery of a severed human ear found in a field leads a young man on an investigation related to a beautiful, mysterious nightclub singer and a group of psychopathic criminals who have kidnapped her child.

Mėlynasis aksomas / Blue velvet -  (1986)

2030 | 2018-07-24 | 3338

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2012 | 2017-06-09 | 4624

Aprašymas: Šįkart Alioša Popovičius, Dobrinia Nikitičius ir Ilja Muromietis, papuolę į raganos paspęstus spąstus, atsiduria už septynių jūrų, saloje, kur tarp čiabuvių gyvena baisusis Gomuma. O kol didvyrių nėra, pirklys Kolyvanas, kartu su ragana, ketina užgrobti karalystę. Kijevo kunigaikščiui į pagalbą atskuba žirgas Julijus, o taip pat didvyrių žmonos ir artimieji. Taigi, žiūrovų laukia daug neįtikėtinų nuotykių.