Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3621

Aprašymas: Ponas Hublotas yra atsiskyrėlis, turintis obsesinį-kompulsinį sutrikimą. Jis bijo permainų ir išorinio pasaulio. Tačiau robotukas augintinis apverčia jo gyvenimą aukštyn kojom.

2000 | 2017-06-07 | 3550

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.

2011 | 2017-06-09 | 4059

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Toras leidžiasi į svarbiausią gyvenimo kelionę. Prie jo prisideda trys narsūs kariai ir ištikimas brolis Lokis, kurio magija gali pasitarnauti keblioje situacijoje. Kelionės tikslas – neatrasti lobiai. Iš pirmo žvilgsnio visai nepavojinga išvyka tampa išbandymu. Torui teks įrodyti, ko jis vertas, ir išgelbėti Asgardą nuo sunaikinimo…

2030 | 2018-07-24 | 15876

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

1998 | 2017-06-09 | 3485

Donald Duck Fire chief išleistas 1940 m.

2022 | 2017-06-09 | 3650

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2000 | 2017-06-09 | 4072

Šioje Dalyje Astrosmurfas mėlynųjų nykštukų kaimelyje vyks Svajoklio gimtadienis. Kokį įdomų norą jis sugalvos ? Kokiais tik būdais jis nebandys šį norą išpildyti viskas baigsis skardžiu smurfų kaimelio juoku. Gerieji smurfai sugalvos gudrų planą kaip padėti Svajoklio norui išsipildyti. Bet reikia saugotis ir nenaudėlio Gargamelio. Kaip kilnieji žmogeliukai įvykdys savo planus pamatysite nuostabiame mažūjų filmuke Astrosmurfas.

2008 | 2017-06-09 | 3541

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…

2000 | 2017-06-07 | 3734

Senosios animacijos filmukas Žmogus stipriausias. Filmukas apie berniukus kurie norėjo išbandyti kas yra žemėje stipriausias. Jie kvietė veją parodyti ar jis gali pajudinti uolą. Tačiau jam nepavyko. Tada vaikai klausė uolos, medžio. Medis atsakė jog jis stipriausias, bet vaikai jį nukirto. Tada vaikai suprato jog žmogus visų stipriausias. Ir visa aplinka jiems paliudijo.

1975 | 2018-10-08 | 10475

Aprašymas: (rus. Капитан Немо). Tai Žiulio Verno romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu“ ekranizacija, kurioje charizmatiškasis kapitonas Nemo valdo aukščiausių technologijų povandeninį laivą Nautilus ir patiria daugybę nuotykių.

Морское чудовище уничтожает военные корабли, и знаменитый профессор Аронакс отправляется в карательную экспедицию. После неудачного сражения с чудовищем корабль идет ко дну, а профессор, его слуга Консель и китобой Нед Лэнд попадают на подводный корабль и совершают удивительное путешествие под водой.

Kapitonas Nemo (1-3 serijos) - Капитан Немо (1975)

2016 | 2017-06-09 | 3710

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2000 | 2017-06-07 | 3474

Klaidų sala - filmukas apie berniuką Kolią, kuris labai tingėjo mokytis. Jis atsidūrė klaidų saloje. Šioje saloje jis turėjo išspręsti daugybę užduočių, kurias pats buvo išsprendęs neteisingai. Dėl jo klaidų kentėjo daugybė gyvūnėlių. Galiausiai klaidų saloje kilo potvynis. Nuo potvynio berniuką ir kitus salos gyventojus galėjo išgelbėti tik teisingai išspręsti uždaviniai. Visų džiaugsmui Koliai pavyko teisingai išspręsti visus uždavinius, kuriuos buvo išsprendęs su klaidomis. Būtinai pažiūrėkite šį filmuką. Jis parodo kaip svarbu vaikams yra mokytis.

2030 | 2018-07-24 | 4242

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1970 | 2017-05-31 | 6558

Фильм, который многие знают наизусть. Красная армия устроила в Средней Азии акцию «Освобожденные женщины Востока» и отбила гарем у его хозяина, бая Абдуллы...
Сопровождать гарем поручено товарищу Сухову и его помощнику Петрухе. И пока они идут по пустыне и поют песни с таможенником Верещагиным про «девять граммов в сердце» — Абдула со своей бандой готовит бойню.

---

A soldier of the Red Army named Sukhov has been fighting in the Russian Civil War in Russian Asia for many years. Just as he is about to return home to his wife, Sukhov is chosen to guard and protect the harem of a guerilla leader (Abdulla). Abdulla is wanted by the Red Army and left his harem behind because the women hindered him. Sukhov's task proves to be more difficult than he imagined...

Baltoji dykumos saulė / Белое солнце пустыни -  (1970)

2022 | 2017-06-09 | 4112

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

2000 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Tai dar viena garsiojo Mikės Pūkuotuko ir jo draugų Paršelio, Triušio ir Tigriuko, Asiliuko linksmų nuotykių dalis. Šį kartą pagrindinis filmo herojus yra Tigriukas.