Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2021 | 2017-06-09 | 3821

Trečias Tomo ir Džerio sezonas pateiks dar daugiau žaismingų nuotykių mažiesiems. Šį kart nenaudėlis katinas bus rimtai nusiteikęs sugauti peliuką Džerį. Bet šis peliukas toks protingas kad visos Tomo pastangos bus veltui. Išdykėlis Tomas pats paklius į savo spąstus. Tai puikus pamokymas ir mažiems ir dideliems – nekask duobės kitam nes pats įkrisi. Dar žiūrėsime apie peliuko susidūrimą su piktais laukiniais katinais Džeris supras kad Tomas vis dėl to jo geriausias draugas. Bus ir daugiau pamokančių istorijų tad animacinis filmukas tikrai naudingas ir vaikučiams ir tėveliams.

2001 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Didžiulis mielas raguotas pabaisa Džeimsas Salivanas, apaugęs melsvu kailiu su violetinėmis dėmėmis, vadovauja pabaisų fabrikui. Jis su savo padėjėju ir geriausiu draugu Maiku Vazovskiu (vienaakiu žaliu pabaisiuku) ir kitais keistais pabaisomis milžiniškame fabrike gamina energiją iš vaikų klyksmų. O tam reikia vaikučius kasnakt gąsdinti. Tačiau vieną gražią dieną į labai gerai nuo žmonių saugomą fabriką netyčia patenka mergytė Bū. Keisčiausia, kad mažoji Bū visai neišsigąsta, o pabaisos pašiurpsta iš siaubo…

2014 | 2017-06-09 | 3639

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2000 | 2017-06-09 | 3604

Visą smurfų miestelį užpuola ilga ir varginanti sausra, smurfai neberanda uogų, nebegali išsispausti sulčių. Tėtė smurfas ieško išeities ir sukuria didijančią mikstūrą. Gudruolis pamato tėtės išradimą ir nutaria paimti mikstūros laukinių uogų padidinimui. Tačiau ne viskas sekasi taip, kaip numatytą. Smurfas Stipruolis pavirsta į milžiną, jį apšlaksto didinamaisiais milteliais smurfas, norėjas padidinti uogas. Tačiau milžinas Stipruolis pridaro daugiau bėdų, nei pagelbėja: sumindo daržą, sugriauną namą. Filmuke „Smurfai“ vaikai pamatys nuostabius smurfų nuotykius jų nuostabiame mėlyname pasaulyje.

2005 | 2017-06-09 | 4252

Aprašymas: Gothamo miestą terorizuoja Drakula, samdinys gali sustabdyti negailestingą vampyrą anksčiau, negu jis nuskriaus kiekvieną mieste. Reikia paskubėti!

2011 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas grįžta! Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui. Po 35- erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų kviečia stebėti naujus mešiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai! Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siučia į visų geriausio draugo, berniuko Christopherio Robino paieškas.

2000 | 2017-06-08 | 4408

Senosios animacijos filmukas Skruzdėlytė tauškalytė. Pasaka apie skruzdelytę, kuri ilgai buvo lauke ir nepaisė jog ateina tamsa. Vyresnė skruzdė jai sakė jog saulė nusileis ir visas skruzdėlyno duris uždarys, tačiau skruzdėlytė ramiai sau vaikštinėjo ir nukrito nuo medžio. O namai toli... Bet čia jai padėjo nepažystami žvėreliai ir parvedė skruzdėlytę namo. Pamokantis filmukas vaikams ir senosios animacijos dozė suaugusiems :)

2022 | 2017-06-09 | 3625

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

2014 | 2017-06-09 | 3899

Aprašymas: Mieli, linksmi ir niekada nenuobodžiaujantys Troliai Mumiai kviečia prisijungti prie didžiausios savo kelionės. Mumiai ne tik plaukia atostogauti į Rivjerą, jų nuotykiai pirmą kartą ir kino ekranuose. Atšlepsėjus atostogų metui Mumiai nusprendžia apsilankyti prabanga tviskančioje ir įvairiausiais malonumais viliojančioje žydrojoje pakrantėje. Kelionėje išgyvenę pavojingą audrą ir net patekę į negyvenamą salą, nuotykių ieškotojai pagaliau pasiekia savo tikslą. Atrodytų, laikas pailsėti, bet saugiame savo namelyje įpratę gyventi Troliai Mumiai susiduria su keisčiausiomis kurorto taisyklėmis ir patiria aibę linksmų nesusipratimų. Juk Mumiai nė nenutuokia, kad vonia tai ne baseinas, o už viešbutį bei drabužius reikia mokėti. Ir žinoma, jie tikrai nemoka tinkamai valgyti visų tų keistų prancūziškų patiekalų. Trolių Mumių nuotykiuose jie turės progos atpažinti ne vieną linksmą situaciją iš mūsų kasdienybės.

1997 | 2017-06-09 | 4096

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

1998 | 2017-06-09 | 3864

Donald Duck Mickey and the Beanstalk išleistas 1947 m.

2012 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Nelengva gyventi pasaulyje kai tu baltas, o visi kiti – pilki. Todėl ir kenčia mūsų filmo herojus koala Džonis. O jei dar turi ypatingų sugebėjimų – tai tau tiesiausias kelias į cirką! Džonis svajoja tapti superherojumi ir jam atsiranda toks šansas. Tik reikės išgainioti laukinių šunų bandą, įveikti aukščiausius kalnus, persikelti per tarpeklį, pergudrauti didžiąją gyvatę ir nugalėti gigantišką krokodilą…

2013 | 2017-06-09 | 8189

Aprašymas: Filme pagrindiniai herojai vejasi vagį per tarpdimensinį portalą ir pakliūna į humanoidų visuomenę šiuolaikiniame Vakarų pasaulyje.

2030 | 2018-07-24 | 3019

Aprašymas: Satsuki Kakeru prarado savo seserį, kai ši nusižudė, ir nuo tada jis gyvena bereikšmį gyvenimą. Vieną dieną, jis ir jo draugė Minase Juka patenka į kitą pasaulį, vadinamą „Raudonąja Naktimi“. Kad išgyventų ir pabėgtų iš Raudonosios Nakties, jis kaunasi su Tamsos Dvasiomis (Ralva) ir Juodosiomis Naktimis.

2007 | 2017-06-09 | 4077

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2013 | 2017-06-09 | 3632

Aprašymas: Netolima ateitis. Po žeme gyvenantys žmonės laikosi savų taisyklių ir papročių. Tačiau smalsuolė Patema šmirinėja požemiais, ieškodama naujų vietų ir įspūdžių, pamiršusi taisykles ir draudimus vieną dieną ji randa… Nuotykių ant savo galvos… Dėl kadaise nutikusios katastrofos, gravitacija apsivertė. Ir žmonija skilo į dvi dalis. Vieni, negalėdami vaikščioti žeme ir bijodami nukristi į dangų, įsikūrė požemiuose. Kitus gravitacija veikia įprastai, bet jie vis dar mena katastrofos dieną. Paviršiuje gyvenantys pasakoja istoriją apie kritusius dangun. Todėl visuomenėje nepriimta net žiūrėti į dangų, kur krito nusidėjeliai. Tačiau vienas mokinys vardu Eidžas, puoselėjo savo tėvo svajonę skristi. Kai du maištininkai Patema ir Eidžas susitiks, pasaulis ir vėl apsivers aukštyn kojom.