Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Alvinas sapnuoja košmarus apie vilkolakius. Šaunieji burundukai rengiasi labai svarbiam mokyklos vaidinimui. Tačiau kartą darydamas cheminius bandymus Alvinas susprogdina visą salę. Žinoma, jį tuoj išmeta iš vaidinimo. Alvinas nusimena, tačiau jam jau rūpi visai kitas reikalas. Jis įtaria, kad šalia jų gyvena vilkolakis…

2000 | 2017-06-09 | 3725

Smurfų dalis Nepaprastas medalionas ir vėl nukels vaikus į paslaptingą girią kur gyveną šaunūs nykštukai. Čia sutiksime naują personažą – piktą raganą. Ji pames savo medalioną. Žinoma mažoji smurfiukė jį suras ir tuomet prasidės keisti dalykai. Prisijuoksime iš nesusipratimų kilusių smurfų kaimelyje.Na o ragana susivienijusi su rūsčiuoju Gargameliu leisis į medaliono paieškas. Šie piktieji veikėjai puikiai dera tarpusavyje. Kaip jiems seksis pamatysite animaciniame filmuke Smurfas raganius.

2000 | 2017-06-07 | 4089

Gyveno kartą paršiukas Čiunia. Buvo jis bebaimis linksmas išdykėlis, kuris pasišokinėdamas bėgo per mišką ir sutiko nuliūdusį viščiuką. Linksmas paršelis kaip mat padėjo jam surasti namus ir sugrįžti pas mamą. Vėliau išmokė zuikį, kad negalima vogti, o jei kažko nori tai gali tiesiog paprašyti. Tačiau visi žvėrys manė, kad paršiukai yra bjaurūs, purvini ir nevykę. Tada paršiukas užsimanė tapti paukšteliu, bet jam nieko neišėjo. Mama jį išmintingai pamokė, kad geriausia būti savimi ir svarbiausia yra ne kas tu esi, o koks esi. Kviečiame pažiūrėti šį nuostabų filmuką.

2021 | 2017-06-09 | 3900

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.

2000 | 2017-06-07 | 3955

Filmukas Laukinės gulbės – nuostabi istorija apie vienuolika karaliaus sūnų ir dukrą Elzytę. Laimingai jie visi kartu gyveno kol karalius į namus parvedė naują pačią. Piktoji pamotė Elzytę pavertė murzina, nešvaria mergaite, o brolius paukščiais. Ilgai jie klaidžiojo toli nuo namų, tačiau brolių ir Elzytės meilė pasirodė tokia stipri, kad įveikė visas kliūtis. Būtinai pažiūrėkite šią užburiančią pasaką. Joje išaukštinama meilė, o neapykantos ir pykčio pripildytos širdys anksčiau ar vėliau susilaukia bausmės.

2000 | 2017-06-07 | 3845

Filmas apie berniuką kuris norėjo būti jūreiviu, tačiau netryško noru mokytis. Jam atvertus knygą apie Jūreivius, jis magiškai tampa laivo kapitonu. Kai laivą pradeda krėsti pirmosios negandos, o berniukas nesugeba teisingai jų išspręsti, ponaitis supranta kokie, visgi, yra svarbūs mokslai gyvenime. Filmukas puikiai ekranizuoja posakį “ką išmoksi - ant pečių nenešiosi”.

2008 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

2030 | 2018-07-24 | 3201

Aprašymas: Fujinuma Satoru yra vargstantis manga kūrėjas, turintis sugebėjimą grįžti laiku ir išvengti mirčių. Kai nužudomas vienas iš jo artimųjų, jis grįžta laiku ir atsiduria pradinėje mokykloje prieš įvykstan vienam iš jo klasiokių – Hinazuku Kayo, dingimui.

2000 | 2017-06-07 | 3665

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

2012 | 2017-06-09 | 3809

Aprašymas: „Resident Evil: Damnation“ veiksmo centre atsidurs Europoje su (dar vienais) sunkumais susidūręs Leon’as S. Kennedy. Filmo istorija vystysis prieš artėjančio „Resident Evil 6“ pradžią.

1961 | 2017-05-31 | 4301

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2030 | 2018-07-24 | 3363

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2007 | 2017-06-09 | 3631

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

1997 | 2017-06-09 | 4287

Aprašymas: Užburiantis nuotykių, komedijos, romantikos ir muzikos derinys – šis pripažintas animacinis šedevras pasakoja jaudinančią dingusios Rusijos princesės Anastasijos istoriją ir apie jos neįtikėtinas pastangas atrasti savo tikrąjį „aš“. Ant Rusijos užslinkus revoliucijos šešėliui, karališkosios šeimos jaunėlės dukros gyvybė pakimba ant plauko. Po kelerių metų Anastasija su savo didvyriškų draugų būreliu turi nugalėti piktąjį Rasputiną, jo bendrą šikšnosparnį Bartoką ir daugybę vaiduokliškų pakalikų, kad spėtų pasiekti Paryžių, susigrąžintų teisėtą titulą ir atskleistų vieną didžiausių 20-ojo amžiaus paslapčių.

2000 | 2017-06-07 | 3691

Filmukas vaikams Akmens sūnus ir milžinas. Pasakojimas apie milžiną, kuris iš žmonių pavogė ugnį, šviesą ir šilumą. Didvyriai karžygiai norėjo nukauti milžiną, tačiau jis pasirodė toks galingas, jog susiurbė debesis ir pūsdamas užšaldė visus karžygius. Tačiau atsirado vienas narsus jaunikaitis kuris stojo į kovą su milžinu. Jis stebuklinga strėle šovė į žvaigždes ir atšildė karius. Vėliau nujojęs pas milžiną gudrumu ir narsa jį nugalėjo. Milžinas siūlė jam savo jėgą, tačiau narsus karys atšovė jog jėga priklauso tik žmonėms. Jaunikaitis sugražino ugnį, visi paukščiai žvėrys ir žmonės džiaugėsi ir šlovino Karį Susruką. Filmukas moko narsos, dorybės ir rūpesčio kitais.

2021 | 2017-06-09 | 4413

Antrasis mažųjų jau pamėgto filmuko Tomas ir Džeris sezonas netikėtai nukels į Laukinius vakarus išvysite dar neregėtus kaubojus. Tomas juokingais būdais stengsis atkreipti katės kaubojės dėmesį jis išties atrodys įspūdingai su kaubojiškais apdarais. Tačiau ką jam iškrės peliukas Džeris ? Prisijuoksite į valias. Taip pat šiame sezone sutiksime Tomą ir Džerį jūreivius išdykusių šunelių prižiūrėtojus muzikantus ir daug kitų šaunių šios porelės nuotykių. O kaip išsigąs Tomas kai taps mažesnis net už peliuką? Vaikai neliks abejingi Tomo ir Džerio šmaikštumui linksmybėms čia nebus ribų.