Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1974 | 2017-05-31 | 4716

Эта эскадрилья стала «поющей» — так капитан Титаренко подбирал себе новичков. Его «старикам» было не больше двадцати, но «желторотиков», пополнение из летных училищ ускоренного выпуска, в бой все равно, по возможности, не пускали. 

---

Stunning WWII flying sequences as the Soviet Air Force battles the Luftwaffe. Veteran Russian pilots teach their new recruits about life, death & love. When the older men fly into battle, will the young pilots be ready to fight - and how many will return?

Į mūšį eina vien "senukai" / В бой идут одни «старики» -  (1974)

1979 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Garsusis aferistas Arsenas Lupenas III pagrobia milijonus dolerių, tačiau vėliau sužino, kad jo grobis – meistriškai suklastoti pinigai mažoje Kaliostro hercogystėje. Čia jau nuo senų laikų buvo verčiamasi įvairių kupiūrų padirbinėjimu. Nepratęs pralaimėti Lupenas išvyksta į piktojo grafo Kaliostro pilį ieškoti pinigų.

1972 | 2017-06-08 | 4150

Šis filmukas vaikams – vienas iš senosios animacijos šedevrų. Tai labai turtingas pasakojimas, supažindinantis su geografija ir kitų mokslų žiniomis. Be to, „Senojo jūrininko pasakojimuose“ gausu įtraukiančių situacijų. Tai puikus filmukas norintiems atrasti kažką naujo ir su veikėjais patirti ne vieną nuotykį.

1998 | 2017-06-09 | 4012

Donald Duck Donald's nephews išleistas 1938 m.

2000 | 2017-06-09 | 3561

Aprašymas: Mes nesame vieni… Kažkas tikrai mus stebi… Jei jie atkeliautų į Žemę, kas mus apsaugotų? Ogi milžiniškas, nors ir labai bailus, šuo Skūbis Dū ir jo šauni draugija, pasiryžusi ginti pasaulį nuo ateivių!

2007 | 2017-06-09 | 3972

Aprašymas: Niujorkas, 1855-ieji metai. Garsieji nusikaltėliai broliai Daltonai vėl stoja prieš teismą. Deja, keturiems niekšams pavyksta pasprukti ir jie ima vieną po kito plėšti miesto bankus. Laimingasis Lukas po beprotiškų gaudynių skersai visą Ameriką sučiumpa Daltonus, tačiau Džo Daltonui pavyksta paslėpti grobį persikėlėlių furgone. Per 80 dienų jie privalo patekti į Kaliforniją, kad nepavėluotų užimti naujaisiais jų namais tapti turinčios žemės. Kaubojus Lukas pažada persikėlėliams padėti kelionėje per Laukinius Vakarus, o drauge į kalėjimą nugabenti brolius Daltonus. Tačiau brolių galvoje bręsta kitoks planas: kaip atgauti savąjį grobį.

2011 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Visada besišypsantis ir linksmas tarakonas Baitas gyvena kompiuterio procesoriuje ir vargo nemato: turi didelį namą ir tris puikius draugus. Vieną dieną jis iš pirmo žvilgsnio įsimyli tarakoniukę, pakvaišusią ne tik dėl teatro, bet ir dėl vabalo Čeko. Ar Baitui pavyks išsikovoti gražuolės dėmesį? Ar jis išeis aukštai iškelta galva po sunkios kovos su Čeku?

2000 | 2017-06-07 | 3635

Senosios animacijos filmukas vaikams Balerina laive. Animacinis filmukas apie baleriną kuri paslapčia įšoko į laivą ir vis susukdavo galvas jūreiviams vos padariusi kelis judesius. Neatsilaikė ir kapitonas kurį komanda išnešė su neštuvais. Balerina grakščiais judesiais šoko burėmis, sklandė oru ir šokdino visą laivo įgulą, jureiviams tai nepatiko. Ir štai jūroje pakilo audra... Kas buvo toliau pamatysite pažiūrėję šį animacinį filmuką.

2030 | 2018-07-24 | 3375

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

1992 | 2017-06-09 | 6912

Aprašymas: Pašėlęs mokslininkas, kurio sukurtas daiktų mažinimo lazeris kadaise pavertė vabalėlio dydžio nykštukais ketvertą vaikų, dabar sukūrė tokį lazerį, kuris padidina. Ir vėl per mokslininko išsiblaškymą lazerio spindulys pataikė ne ten, kur reikia. Dvejų metų amžiaus sūnelis virto 15 metrų ūgio išdykėliu, o prisilietęs prie aukštos įtampos laidų užaugo dar dvigubai!

2000 | 2017-06-09 | 3787

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.

2003 | 2018-07-24 | 3846

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

2030 | 2018-07-24 | 3893

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2022 | 2017-06-09 | 3727

Epizode „Fotografija 9x12” Maša randa seną lokio fotoaparatą ir nusprendžia su juo pasilinksminti. Mažoji išdykėlė laksto po mišką ir daryo juokingas jo gyventojų nuotraukas. Tik, pasirodo, kad žvėrys ne itin mėgsta fotografuotis. Serijoje „Fotografija 9x12” vaikučiai, pamatys, kaip Maša gaus pamoką – nesielgti su kitais taip, kaip nenorėtum jog elgtųsi su tavimi.

2002 | 2017-06-09 | 3562

Aprašymas: Į tą šalį galima patekti per ketverias duris – Oro, Vandens, Žemės ir Ugnies, durų raktus saugo išmintingasis drakonas Etelbertas, kuris vienintelis žino jų paslaptis. Bet tos durys visada atviros žmonėms. Ne visiems – tik tiems, kurių širdyje rusena tikėjimas stebuklais, kurių sielos trokšta nuotykių, atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Bet netgi čia, pačioje saulėtos šalies širdyje, giliai pasislėpę tūno klasta ir blogis. Raganius Septimus, ištremtas už savo piktus darbus, ieško kelių atgal į žmonių pasaulį. Jis rengiasi grįžti ir jį užkariauti, bet tam jam reikalingas vienas daiktas iš Drakonų šalies. O jį paliesti gali tik tyro ir švaraus žmogaus rankos. Tuo žmogumi tampa Kevinas, padūkęs fantazuotojas ir nuotykių ieškotojas. Drakonų šalis įsuka jį į savo keistos kasdienybės, stebuklų ir pritrenkiančių įvykių verpetą. Blogį nugali draugystė, narsa ir išradingumas. O tiksliau – Kevinas su jaunais drakoniukais Elfiu ir Mod – tokiais pat nutrūktgalviais, kaip ir žmonių vaikas.

2030 | 2018-07-24 | 4049

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.