Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3896

„Galiūnų košė“ yra senosios animacijos filmukas vaikams apie berniuką vardu Mitia, kuris labai nemėgsta valgyti košės ir bando nuo to išsisukti. Šią košę labai mėgsta berniuko draugai, nes ji nėra paprasta. Tai-galiūnų košė. Draugai pasakoja istorijas,kada košė jiems padėjo tapti stipriems ir išsigelbėti iš pavojų. Mitia neturėjo kaip pasigirti savo jėgomis,nes jis nevalgė košės, tačiau supratęs tai,iškart ją pamėgo. Filmukas parodo,jog norint užaugti dideliems ir stipriems reikia nuolat valgyti košes, būti drąsiems ir ryžtingams.

2030 | 2018-07-24 | 3511

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1979 | 2017-06-08 | 4296

Filmukas vaikams Skraidantis laivas. Filmukas apie princesę ir karalių, kuris ieškojo jai jaunikio. Tačiau caraitė buvo nelaiminga, nes nuo seno kiekviena caraitė privalo tik turtingam savo ranką pažadėti. Isimyli ji paprastą vaikiną ir jie paskęsta meilės svajose. Ar pavyks įsimylėjeliams būti kartu žiūrėkite šiame linksmame filme vaikams.

2015 | 2017-06-09 | 4266

Aprašymas: Viename mieste kartu su mama gyvena mergaitė. Gana griežtos mamos ruošiama suaugusiųjų gyvenimui, mergaitė neturi laiko draugams ar pramogoms. Jos aiškiai ir griežtai sustyguotą dienotvarkę sujaukia pagyvenęs ir šiek tiek ekscentriškas barzdotas kaimynas. Jis mergaitei ima pasakoti istoriją apie tai, kaip kažkada, sudužus lėktuvui, dykumoje sutiko mažą berniuką – princą. Deja, vieną dieną kaimynas patenka į ligoninę. Mergaitė, liūdėdama be savo naujojo draugo, ima svajoti apie tai, kaip senu lėktuvu pakyla į dangų ir suranda mažąjį princą. Netrukus jos svajonė išsipildo. Prasideda magiška kelionė, kurios metu mergaitė susitiks su Mažuoju Princu, patirs daugybę nuotykių ir širdimi pajus, kas iš tiesų svarbu šiame gyvenime.

Mažasis princas - Little Prince (2015)

1998 | 2017-06-09 | 3860

Donald Duck Canvas Back Duck išleistas 1953 m.

2030 | 2018-07-24 | 3592

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2001 | 2017-06-09 | 4179

Aprašymas: Maža mergaitė Šihira kartu su savo tėvais paslaptingu miško tuneliu patenka į keistą dar neregėtą miestą: visos gatvės išstatytos stalais, ant stalų gardžiausi patiekalai ir gėrimai. Šihiros tėvai pasiduoda pagundai ir ima ragauti visų gėrybių. Deja, netrukus užburtame Dvasių pasaulyje jie virsta kiaulėmis. Šihira suvokia likusi viena paslaptingame mieste, kurioje nematomi gyventojai nemato ir jos pačios. Mergaitė stoja į kovą prieš Dvasias, Paslaptis, Burtus ir Užkeikimus, kad susigrąžintų savo tėvus.

2007 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: Jaunoji Egipto princesė netrukus taps šalies karaliene, jai paklus tūkstančiai žmonių. Tačiau prieš žengdama į sostą ji nusprendė būtinai atrasti savo mamą. Princesė neįsivaizduoja, kokie pavojai jos tyko varginančioje kelionėje. Rūstusis faraonas jau pasiuntė klastingus niekšus. Ieškant mamos, nebaisūs jokie pavojai.

2008 | 2017-06-09 | 3611

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…

2022 | 2017-06-09 | 3819

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!

2000 | 2017-06-07 | 3567

Filmukas vaikams Noriu badytis – filmukas apie mažą, išdykusį ožiuką. Ožiukas lakstė po kiemą ir ieškojo kas jam padėtų pasibadyti. Jis norėjo badytis su kalakutu, tačiau šis net nekreipė į ožiuką dėmesio. Paršelis ir avis taip pat nuvijo ožiuką. Užpykęs ožiukas nubėgo prie šuns ir pasiūlė jam pasibadyti. Tačiau didžiulei ožiuko nuostabai, šuo jam įkando ir ėmė vaikytis po kiemą. Šis filmukas parodo, kad įkyrumas kartais gali liūdnai baigtis.

2000 | 2017-06-07 | 3813

Senosios animacijos filmukas apie mergaitę Julia ir jos draugą, kurie randa neįprastą radinį- profesorių tigrą Trankverį. Tigras nėra paprastas, jis sako esąs iš Gedo planetos,moka kalbėti ir yra išmestas iš laivo .Šis gyvūnas yra begalo vienišas ir liūdnas,todėl jis privalo nukeliauti į Indiją. Julios močiutės pagalba tigras pasirodo cirke, o vėliau sutinka ir savo draugą Kosu. „Du bilietai į Indiją“,tai pasaka vaikams apie draugystę bei norą padėti nesvarbu kas bebūtum.