Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4151

Vaikystė – stebuklų, svajonių metas. Ar būna, jums, vaikai, taip, kad fantazijos nuveda toli, toli: į kitus kraštus, neatrastas šalis? Taip nutiko ir šiam berniukui – nepaprasto, močiutės skėčio dėka. Šis stebuklingas skėtis per vieną akimirką nudangins tave ten, kur net nesapnavai, apie ką net nesvajojai! Bet kaip gi močiutė? Kaip ji dabar ji be savo skėčio? O jei dabar lyja? Ši nepaprasta istorija, kuri nutiko berniukui, gali nutikti ir tau. O gal jau yra nutikusi? Pažiūrėk multiplikacinį filmuką ‚,Močiutės skėtis“ ir sužinosi!

2030 | 2018-07-24 | 3420

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2000 | 2017-06-07 | 3680

Kelio pasaka – klasikinės senosios animacijos filmukas vaikams. Mėlynasis automobiliukas – drausmingas eismo dalyvis, praleidžia ir vyresnius, ir jaunesnius. Kol patenka į bėdą, niekas jam nepadeda, tik viena mašinytė sustoja pagelbėti. Šią pasaką galite žiūrėti online lietuviškai. Mėlynasis automobiliukas ją įsimyli. Kelio pasaka mus pamoko apie meilę, kokia ji gali būti stipri, nepaisant visų gyvenimo negandų.

2012 | 2018-10-08 | 14561

Aprašymas: Monstrų vidurinės mokinių nuotykiai tęsiasi Kaulų krante.

Monstrų vidurinė: Pabėgimas iš Kaulų kranto - Monster High: Escape from Skull Shores (2012)

1970 | 2017-06-09 | 3628

Mickey and the Seal.

2000 | 2017-06-07 | 3773

Istorija Senas žaisliukas pasakoja apie mergaitę ir jos draugystę su žaislais. Vaikystėje ji turėjo savo mėgstamą žaisliuką meškiuką, kuris jai buvo kaip draugas, bet vėliau žaislai keitėsi ir žaisliukas liko be šeimininkės. Tačiau kartą mergaitei suspaudė širdį ir ji prisiminė savo seną žaisliuką. Filmukas parodo vaikams, kad senas žaislas gali būti daug mielesnis už daugelį naujų.

2014 | 2017-06-09 | 3762

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2016 | 2017-06-09 | 6698

Aprašymas: Eliotas, Bugas bei visi kiti žiūrovų pamėgti miško gyventojai sugrįžta su pačiais naujausiais ir linksmiausiais nuotykiais.

2000 | 2017-06-09 | 3507

Animacinis filmukas mažiesiems žiūrovams „Smurfai“ suteiks galimybę patekti į stebuklingą smurfų pasaulį. Smurfas Meistrelis nori prasiblaškyti, tačiau visi tiek užsiėmę, kad neturi laiko nei atsipūsti. Todėl jis nusprendžia pagelbėti draugams ir sukonstruoja mechaninį smurfą. Pirmasis jį išbando tėtė smurfas, jis užsisako masažą. Ir mechaninis smurfas vos spėja pildyti visų norius ir darbus. Smalsuolis norėdamas pažiūrėti iš ko jis pagamintas sugadina mechaninį smurfą ir šis tampa tikras miestelio kenkėjas, viską gadina, griauna. Meistrelis bando jį pataisyti, tačiau tai nėra lengva.

2000 | 2017-06-07 | 3524

Piemenaitė ir kaminkretys filmukas pagal H.K.Anderseno pasaką. Kiekvienas namas turi savo gyvenimą ir seka savo pasaką. Čia miega vaikai. Viename name gyveno dvi krištolinės statulėlės, kurios pamilo viena kitą. Tačiau piktas ponas jiems neleido būti kartu, todėl statulėlės pabėgo per kaminą. Tačiau jie apkeliavę platūjų pasaulį nutarė sugrįžti į savo lentyną. Visur gerai, bet namie geriausia.

2030 | 2018-07-24 | 3670

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 3675

Smurfas raganius – šauni lietuviškai įgarsinta animacinė istorija apie vaikų pamėgtus mažuosius padarėlius. Šį kartą piktąjam Gargameliui pavyksta sučiupti tris iš jų. Bet šiems personažams sekasi ir jie pasprunka. Ir vėl šie herojai susiruoš į ilgą kelionę. Dabar jie keliaus pas smurfą raganių. Vaikus sudomins kas gi tas naujasis smurfas. Neapsieisime be netikėtumų. Ir vėl gerieji žmogeliukai pateks į pavojų.Smurfas raganius – neįtikėtinai intriguojanti serija mažiesiems.

2011 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

2030 | 2018-07-24 | 3089

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2010 | 2017-06-09 | 3735

Aprašymas: „Dantės Pragaras“ pasakoja apie Dantės Aligjierio kelionę per pomirtinį pasaulį, Pragarą, norint išvaduoti savo mylimąją Beatričę. Vedamas mirusio dainiaus Vergilijaus Dantė keliauja per visus Pragaro ratus, matydamas kaip kenčia žmonės už savo nuodėmes. Kiekviename rate jis sutinka savo pažįstamus, sužino už ką jie ten pateko….

2000 | 2017-06-07 | 4076

Skubantis miestas ir jame klaidžiojantis vaikas. Ginklų parduotuvė, į kurią įeina berniukas. Ir staiga, viskas pasikeičia - miesto džiunglės, iš kurių įžengė berniukas, pravėrus ginklų parduotuvės duris, keičia fantazijose gimstantis safari pasaulis, kupinas nuotykių ir egzotinių gyvūnų. Ką supras ir ko pasimokys berniukas, išvydęs medžiotojo, nukovusio liūtą, nuotrauką parduotuvėje. Kuo panašūs ir kuo skiriasi berniuko fantazijų ir realusis gyvenimas. Ar galima juos sulyginti? Visa istorija - animaciniame filmuke ,,Medžioklė".

2000 | 2017-06-07 | 4052

Senosios animacijos filmukas „Gerasis meistras“ apie auksarankį, geraširdį meistrą, kuris niekam neatsisako padėti – nei mergaitei su prakiurusiu kamuoliu, nei paslaptingam magui su stebuklinga dėžute, nei žirgams su nukritusiom pasagom, nei berniukui su suplyšusiu batu. Visiems kažko reikia iš mago, tad jis net neturi laiko nueiti į išsvajotą cirką. Animacinis filmas „Gerasis magas“ vaikams ir jų tėveliam primena, kad už gerą visada atlyginama geru.