Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1992 | 2017-06-09 | 4205

Aprašymas: Aladinas, gatvių padauža, jau senai gyvena dideliame mieste su savo ištikama bezdžionėle Abu. Kai princesė Džasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra verčiama būti, ji patenka į turgų, kur atsitiktinai susiduria su Aladinu. Įsakius blogajam Džafarui, šis yra įkalinamas ir priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų sostą. Aladinui tai vienintelis šansas vesti princesę, kuri pagal įstatymą privalo ištekėti tik už princo.

2013 | 2017-06-09 | 3656

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

1999 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Jamados – tradicinė šeima: tėtis, mama, senelė, sūnus Sigė ir dukrelė Nonoko. Kaip ir kiekvienoje šeimoje kasdien jiems nutinka kas nors įdomaus ir linksmo: tai Nonoko užmirštama parduotuvėje, tai mama ir tėtis susipeša dėl televizoriaus pultelio, tai senelė nustebina savo kulinariniais eksperimentais… Labai nuotaikingas studijos Ghibli ir režisieriaus Isao Takahata anime filmas apie šiuolaikinės japonų šeimos gyvenimą, buitį bei nuolat nutinkančias komiškas situacijas.

2022 | 2017-06-09 | 3732

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

2008 | 2017-06-09 | 5769

Aprašymas: Keturiolikmetis našlaitis Krabatas gyvena paslaptingame malūne. Jis yra vienas iš dvylikos malūnininko pameistrių. Jie mokosi ne tik amato, bet ir juodosios magijos. Kai Krabato draugo ir globėjo gyvybei ima grėsti pavojus, jis ryžtasi išsivaduoti iš piktojo burtininko valdžios ir pradeda jaudinančią kovą už laisvę, draugystę ir meilę… Jaudinanti istorija apie amžiną gėrio ir blogio dvikovą.

2006 | 2017-06-09 | 3845

Aprašymas: Generolas Klaizeris, siekdamas įsigalėti pasaulyje, stengiasi užvaldyti galingąjį ginklą, kurį saugo Juodosios Panteros gentis. Bet atsilaikyti prieš stiprią mutantų armiją beveik neįmanoma… Pasaulį nuo katastrofos Juodoji Pantera gali išgelbėti tik padedama superherojų komandos.

2013 | 2017-06-09 | 3614

Aprašymas: Įsigalėjęs požiūris, kad kalakutai yra kvaili paukščiai, tinkami tik šventiniam stalui papuošti. Atėjo laikas pakeisti nuostatas! Animacinė komedija „Kalakutai: atgal į ateitį“ apvers jūsų pasaulėžiūrą. Nuo šiol, pamatę kalakutą, jūs žinosite, kad viduje jis yra erelis. Na gerai, gal ir ne visai erelis, bet turi su ereliais daugiau bendro nei su vištomis, žąsinais, kurapkomis ir kitu paukštienos prekystalio asortimentu. Žavus nevykėlis Regis, kuriam aplinkybės nuolat svilina uodegą, tačiau likimas leidžia išnešti sveikas plunksnas, sutinka kietasprandį kalakutų pasaulio Rembo – Džeiką. Turėdami atlikti savo gyvenimo misiją, du užkietėję individualistai privalo peržengti asmeninius nusistatymus. Padedami visos šutvės mielai kvanktelėjusių personažų, jie siekia išgelbėti kalakutų giminę nuo tapimo šventinio stalo simboliu. Tam jiems prireiks nei daug, nei mažai: įsiveržti į slaptą karinę bazę, nusikelti laiku į 1621 metus, kuomet Jungtinėse Valstijose pradėta švęsti Padėkos diena, suburti kalakutų išsilaisvinimo kariuomenę ir pasukti istorijos tėkmę taip, tarsi kalakutų valgymo tradicija nė nebūtų atsiradusi.

2011 | 2017-06-09 | 3660

Aprašymas: Kiekvieno vaiko namuose esantis elfas labai svarbus. Jis nuo ryto iki vakaro stebi, kaip elgiasi tuose namuose gyvenantys mažyliai, o naktį, kai visi užmiega, elfas išskrenda į Šiaurės ašigalį ir pateikia Kalėdų Seneliui ataskaitą apie jo stebimų vaikų poelgius. Elfas Čipis iš Kalėdų Senelio gauna pirmąją užduotį. Ji nebus labai paprasta, nes Senelis prasitaria, kad jam paskirtas berniukas Teiloras apniktas „netikėjimo“ viruso. Netikėjimo Kalėdomis, netikėjimo Kalėdų Seneliu. Ar pavyks mažajam elfui grąžinti Kalėdų dvasią ir magiją į Teiloro širdį bei namus? O gal net pasiseks suorganizuoti susitikimą su garbiuoju Kalėdų Seneliu ir įrodyti, kad jis tikrai yra?

2009 | 2017-06-09 | 3545

Aprašymas: Bendras įžymios japonų animacijos studijos “Studio 4C” (“Mind Game”, “Tekkonkinkreet”) ir rusų autorių projektas. Istorijos veiksmas rutuliojasi pirmaisiais Antrojo Pasaulinio karo metais Rytų fronte, kur Sovietų Sąjungos Raudonoji Armija desperatiškai kovoja su įsiveržusia Vokietijos kariuomene. Antgamtiškų sugebėjimų turinti mergina Nadia mėgina sužlugdyti SS karininko planus prikelti iš mirusiųjų XII-ojo amžiaus vokiečių riterių armiją.

2030 | 2018-07-24 | 4992

Aprašymas: Benas Tenas prieš ateivius (angl. Ben 10: Alien Force) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių. “Benas Tenas prieš ateivius” veiksmas vyksta po 5 metų nuo pirmųjų Beno Teno nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 3587

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 3570

„Na, palauk!“ serija „Kultūros namai“ – puikus pasakojimas, kuris patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems. Žiūrėdami šį filmuką online matysite jau pažįstamus personažus – vilką ir kiškį. Vilkas, kaip visada regs savo klastingas pinkles. Ši animacija nepalieka abejingų. O svarbiausia, kad gėris visada laimi. „Nu, pogodi!“ – ne tik gera pramoga, bet ir pamokymas.

2000 | 2017-06-07 | 3771

Senosios animacijos filmukas vaikams Žilas lokys. Istorija apie berniuką, Vania, kurį prie durų rado senyva moteris ir priėmė jį auginti. Dar mažas būdamas jis susipažįsta su magiškais lokiais, kurie apėję aplink eglę tampa žmonėmis. Užaugęs jis saugo lokius nuo medžiotojo. Tai istorija apie drąsą, burtus ir magiją, kuri išmoko kilnumo ir pagarbos kitiems.

1998 | 2017-06-09 | 3782

The Wise Little Hen išleistas 1934 m.

2030 | 2018-07-24 | 4244

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 4077

Aprašymas: Reindžeris Robas (angl. Ranger Rob) ir jo draugai Trepsius ir Dakota vyksta ieškoti nuotykių “Bekraščio dangaus parke”.

2000 | 2017-06-09 | 3616

Aprašymas: Toli už kalnų yra šalis, kur gyvena teletabiai. Kiekvienas iš jų turi savo mėgstamiausią daiktą. Tinkis Vinkis turi rankinę. Dipsis – skrybėlę. Lelia – kamuolį. Pou – paspirtuką. Žiūrėdami šį filmuką kartu žaiskite su jų mėgstamiausiais daiktais.