Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3773

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.

2005 | 2017-06-09 | 4060

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

1998 | 2017-06-09 | 3682

Donald Duck Over the limb išleistas 1950 m.

2030 | 2018-07-24 | 3695

Aprašymas: Čipas ir Deilas skuba į pagalbą (angl. Chip n’ Dale rescue rangers) – JAV animacinis serialas. Čipas ir Deilas – nuotaikingi ir gudrūs Disnėjaus personažai. Du burundukai – puikūs komandos, išaiškinančios kebliausias detektyvines istorijas ir nusikaltimus, lyderiai. Jų gaujoje – ir dvi pelės bei namie zvimbianti musė. Burundukai, turintys uoslę patiems slapčiausiems nutikimams, įkuria savo detektyvų kontorą ir aiškinasi visus nusikaltimus, kurie policijos pareigūnams atrodo tiesiog per menki. Ši kompanija patenka į netikėčiausias situacijas. Nė viena serija nelieka be istorijos moralo, naudingo ne tik vaikams!

1970 | 2017-06-09 | 3821

Mickey's Surprise Party.

1993 | 2017-06-09 | 3764

Aprašymas: Antrasis režisieriaus Mamoru Oshii filmas, kuriame tęsiama „Patlaborų“ ciklo istorija. Šįkart Tokijo policijos specialiosios paskirties būrio nariai atsiduria politinės kovos centre. Puikiai suplanuoti teroristiniai išpuoliai grasina sužlugdyti trapų politinių jėgų balansą Japonijoje. Šiame filme pirmą kartą galutinai atsiskleidžia M. Oshii stilius, būdingas vėlesniems jo hitams („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“): ilgi, sudėtingi dialogai; paini siužetinė linija; mąsli, niūri atmosfera; nuostabūs peizažai bei puikus garso takelis, kurį sukūrė gerai anime gerbėjams pažįstamas ilgametis M. Oshii partneris kompozitorius Kenji Kawai.

2010 | 2017-06-09 | 4144

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

2012 | 2017-06-09 | 4619

Aprašymas: Šįkart Alioša Popovičius, Dobrinia Nikitičius ir Ilja Muromietis, papuolę į raganos paspęstus spąstus, atsiduria už septynių jūrų, saloje, kur tarp čiabuvių gyvena baisusis Gomuma. O kol didvyrių nėra, pirklys Kolyvanas, kartu su ragana, ketina užgrobti karalystę. Kijevo kunigaikščiui į pagalbą atskuba žirgas Julijus, o taip pat didvyrių žmonos ir artimieji. Taigi, žiūrovų laukia daug neįtikėtinų nuotykių.

2007 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.

1996 | 2017-06-09 | 3989

Aprašymas: Byvio ir Tešlagalvio nuotykiai keliaujant po Ameriką. Jiems nuolat pasiseka atsidurti ten, kur visai nenorėjo ir būti tuo, kuo visai nė neketino. O viskas prasidėjo nuo to, kad vieną rytą atsibudus, neliko teliko. Šakės, telikas tiems bičams – tai visas jų gyvenimas. Na ieškoti teko ilgai ir toli…

2004 | 2017-06-09 | 3886

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Helen Keller ir Leonardo da Vinci.

2000 | 2017-06-07 | 3607

Filmukas vaikams Sidabrinė kanopa. Gyveno kaime vienas senukas. Jo pravardė buvo Kokovania. Jis neturėjo šeimos, todėl jis sugalvojo parsivesti našlaitę. Laikė jie ir katę. Nusivedęs mergaitę į mišką, senelis papasakojo jai pasaką apie elniuką Sidabrinė Kanopėlė. Mergaitė labai smalsiai visko klausinėjo apie elniuką ir svajojo jį pamatyti. Ar pavyko mergaitei sutikti elniuką pamatysite šiame animaciniame filme.

2000 | 2017-06-07 | 3896

Senosios animacijos filmukas vaikams Fedoros vargai. Multikas apie netvarkingą mergaitę Fedorą. Mergytė buvo tinginė ir nemėgo tvarkos, net visi indai iš jos namų pabėgo. O namuose ėmė karaliauti tarakonai ir kiti nemalonųs vabalai. Fedorai apėmė liūdesys ir nuriedėjo ašarėlė. Taip mergaitė Fedora išmoko būti tvarkinga, išvaikė iš savo namų tarakonus ir jos indai sugrįžo namo.

2000 | 2017-06-07 | 4197

Kiaulė taupyklė – H.K. Anderseno pasaka perkelta į senąją animaciją, pasakoja žaislų istoriją. Jie dainavo dainelę apie lietų, norėjo, kad jis nustotų lyti. Tada išvydo vaivorykštę. Ją pamatyti norėjo ir dramblys, tačiau jis buvo didelis ir sunkus, todėl bijojo lipti sukonstruotais iš pieštukų laiptais. Tačiau jo draugai prašė dramblio nepasiduoti ir lipti pieštukų laiptais. Didžiausia priešininkė buvo kiaulė taupyklė, kuri šaipėsi iš dramblio. Ji nei pati lipo žiūrėti vaivorykštės, nei norėjo, kad kiti žaislai ją pamatytų. Kiaulei rūpėjo tik kapeikėlės jos viduje. Ji jas kaupė ir tik dėl jų gyveno, kol iš savo godumo sumaišė kapeiką su parasta saga. Ji netilpo i kiaulę taupyklę ir ją suskaldė. Daug kiaulė taupyklė norėjo, bet neteko visko.

2000 | 2017-06-07 | 3902

Filmukas rudoji katė. Filmukas apie tai, kaip reikia išmokti visus toleruoti vienodai. Gyveno kartą berniukas, kuris puikiai sutarė su miško gyvūnais, žaidė su jais, o šie, jam padėdavo susirinkti grybų. Tačiau, vaikis, visiškai nekreipdavo dėmesio į sekiojusią katyte, o vieną kart net metė į ją grybą. Tada nuo jo nusisuko visi miško gyvūnai, o jis atsigręžė į katytę...

2016 | 2017-06-09 | 3916

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

1968 | 2017-06-08 | 4595

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2011 | 2017-06-09 | 3945

Aprašymas: Kino kompanijos „Warner Bros“ istorija apie nemirtinguosius herojus, kuriuos įsimylėjo viso pasaulio vaikai. Pašėlęs katinas ir drąsuolis peliukas leidžiasi kelionėn pas garsųjį Ozo šalies burtininką. Mergaitė, vardu Doroti, globoja ne tik šunelį Toto, bet ir katiną su peliuku. Kai kyla baisi audra, jie visi nubloškiami į paslaptingąją Ozo šalį, kurioje teks įveikti ne vieną kliūtį ir susitikti su visais klasika tapusios knygos personažais.