Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 4744

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2030 | 2018-07-24 | 3934

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2030 | 2018-07-24 | 4063

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

1974 | 2017-05-31 | 4728

Эта эскадрилья стала «поющей» — так капитан Титаренко подбирал себе новичков. Его «старикам» было не больше двадцати, но «желторотиков», пополнение из летных училищ ускоренного выпуска, в бой все равно, по возможности, не пускали. 

---

Stunning WWII flying sequences as the Soviet Air Force battles the Luftwaffe. Veteran Russian pilots teach their new recruits about life, death & love. When the older men fly into battle, will the young pilots be ready to fight - and how many will return?

Į mūšį eina vien "senukai" / В бой идут одни «старики» -  (1974)

2022 | 2017-06-09 | 3692

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.

2000 | 2017-06-07 | 3790

Visų galų meistras Foka - puikus filmukas vaikams ir pavyzdys, leidžiantis suvokti vaikams, koks turėtų būti atkaklus, darbštus bei savo darbą mylintis žmogus. Senoji animacija pritrauks bet kokio amžiaus mažylius, mėgstančius nuotykius. Pamokantys filmukai yra šauni veikla vaikams, kuri leidžia formuoti jų dorą savimonę ir linksmai praleisti laiką. Kviečiame pažiūrėti :)

2030 | 2018-07-24 | 3132

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2030 | 2018-07-24 | 3255

Aprašymas: Smurfai (angl. Smurfs) – animacinis serialas. Smurfai yra maži mėlyni sutvėrimai, kurie gyvena miške, žaviuose grybų nameliuose. Jų gyvenimas būtų linksmas ir be rūpesčių, jei nereikėtų saugotis siaubūno Gargamelio, besikėsinančio į mažųjų draugų gyvybę.

2011 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas grįžta! Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui. Po 35- erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų kviečia stebėti naujus mešiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai! Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siučia į visų geriausio draugo, berniuko Christopherio Robino paieškas.

1987 | 2017-06-08 | 3988

Senosios animacijos filmukas Baubas. Užburiantis senas filmukas apie Baubą, kuris naktį ateina pas vaikučius ir gali išgasdinti. Filmukas moko kaip vaikams nepasiduoti Baubui ir kovoti su savo baimėmis. Filmuko herojė mergaitė susidraugauja su baubu ir kartu su juo linksmai miega po kaldra. Šiltas ir jaukus filmukas vaikams prieš miegą. Malonaus žiūrėjimo!

2000 | 2017-06-07 | 3828

„Snieguolė“ – gana ilgas filmukas vaikams apie žiemą, Pavasarį, Kalėdų senelį, Snieguolę... Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir didiesiems, ir šaltą žiemos vakarą ir šiltą vasaros dieną. Tai graži istorija, į kurią pasinersite įsijungę šį senosios animacijos šedevrą.

2000 | 2017-06-07 | 3749

Tai pasaka išmokysianti, jog norint sportuoti ar tiesiog būti sveikam, reikia sugebėti anksti keltis ir mankštintis. Išvysite kovą tarp žadintuvo ir pagalvių ir suprasite kodėl pagalvės visada turi pralaimėti. Vaikai supras, kad norint tepti geriausiu sportininkų, nėra geresnio laiko už rytą, tam kad galėtų mankštintis. Tai senoji animacija įkvėpsianti motyvacijos.

2010 | 2017-06-09 | 4058

Aprašymas: Trumpametražinis fantastinis filmukas „Sintel“ nieko nepaliks abejingu. Be abejo, tai geriausias studijos Blender Foundation darbas. Ši jaudinanti istorija įvyko spalvingame ir fantastiniame pasaulyje. Pasaulyje, kur vienišai merginai vardu Sintelė teks vykti ieškoti svo neįprasto mažo augintinio, kurį ji priglaudė…

2011 | 2017-06-09 | 4688

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2000 | 2017-06-09 | 4187

Smurfai ir slibinas neįtikėtinai stebuklingas pasakojimas apie gudriuosius nykštukus. Gargamelis kaip visada bando surasti jų kaimelį ir jis jau visai šalia. Bet vyresnysis smurfas puikus burtininkas jis sukurs stebuklingą vaistą ir kaimelis taps nematomas.Tai bent įdomybė! Toliau laukia dar keistesni įvykiai. Smurfai sutiks slibiną. Nebijokite jis draugiškas padarėlis tiesiog jį reikia pagydyti. Žinoma geraširdžiai veikėjai jam padės. Smurfai ir slibinas -nuostabus filmukas skleidžiantis gėrį ir draugystę.

2000 | 2017-06-09 | 4836

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

2012 | 2017-06-09 | 4102

Aprašymas: Žuviukas Pajus kartu su draugais gyvena koraliniame rife visai greta pikčiausių vandenyno plėšrūnų – ryklių. Jis stengiasi įtikinti rifo gyventojus, kad visiems reikia sukurti planą kaip apsisaugoti nuo ryklių atakų. Deja, niekas jo nesiklauso. Drąsusis Pajus organizuoja savigynos pamokas kaimynams, tačiau į jas niekas neina. Pasikliaudamas seno burtininko – vėžlio Neriso patarimais Pajus išmoksta kovos menų subtilybių. Į rifą atkeliauja šarminga žuvelė Rokas. Stilingas ir visada gerai nusiteikęs naujokas pasiūlo rifo gyventojams surengti įspūdingą šou ir pasilinksminti. Rifo gyventojai, sužavėti Roko charizmos ir sugebėjimo šokti, visiškai atsipalaiduoja ir pamiršta žuviuko Pajaus perspėjimus apie pavojų. Rifo gyventojai nežino, kad Rokas – piktųjų ryklių šnipas, apsigyvenęs su jais tik tam, kad galėtų išduoti visus veiksmus. Linksmindamiesi prašmatniame vakarėlyje draugai net nepastebi, kaip į jų rifą priguža ryklių. Spalvingas povandeninis pasaulis, įspūdingi 3D efektai, įsimintini ir ryškūs veikėjai pradžiugins visą šeimą.