Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3948

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.

2000 | 2017-06-07 | 3843

„Snieguolė“ – gana ilgas filmukas vaikams apie žiemą, Pavasarį, Kalėdų senelį, Snieguolę... Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir didiesiems, ir šaltą žiemos vakarą ir šiltą vasaros dieną. Tai graži istorija, į kurią pasinersite įsijungę šį senosios animacijos šedevrą.

2001 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Didžiulis mielas raguotas pabaisa Džeimsas Salivanas, apaugęs melsvu kailiu su violetinėmis dėmėmis, vadovauja pabaisų fabrikui. Jis su savo padėjėju ir geriausiu draugu Maiku Vazovskiu (vienaakiu žaliu pabaisiuku) ir kitais keistais pabaisomis milžiniškame fabrike gamina energiją iš vaikų klyksmų. O tam reikia vaikučius kasnakt gąsdinti. Tačiau vieną gražią dieną į labai gerai nuo žmonių saugomą fabriką netyčia patenka mergytė Bū. Keisčiausia, kad mažoji Bū visai neišsigąsta, o pabaisos pašiurpsta iš siaubo…

2000 | 2017-06-07 | 3700

Mažame name su didelėmis durimis gyveno bitutė Zuzuzu. Skrajodavo ji po pievas su kibirėliu ir rinkdavo medų. Tačiau vieną dieną užsitrenkė bitutei namelio durys. Nei žiogas nei skruždės jai atsisakė padėti. Sutiko tik tranas kuris sugriovė jai namelį. O viskas prasidėjo nuo menkniekio. Tačiau ir geri dalykai prasideda nuo menkniekio. Kaip bitutė gyvena toliau pamatysime šiame pamokančiame filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 3886

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2000 | 2017-06-09 | 4019

Ši „Na, palauk!“ serija žavi nuotaikinga muzika. Tai spalvingas ir įdomus pasakojimas apie piktą vilką ir geranorišką kiškį. Vilkas stengiasi pastarąjį sugauti, tačiau lieka nieko nepešęs. Gėris laimi, o blogiui belieka šaukti „Nu, pogodi!“ Šis filmukas sužavės ne tik mažuosius, bet ir jų tėvelius. O taip pat leis įsitikinti, kad pergalė iš tiesų atitenka gėriui.

2009 | 2017-06-09 | 4438

Aprašymas: Mūsų pasaulyje gresia neišvengiamos invazijos iš knibždėte knibždančios – pilnos gyvybės visatos. Ir yra tik vienas herojus, drąsus pakankamai, pakankamai protingas ir pakankamai užsispyręs kovoti prieš ateivius tai – Benas Tenas…

1972 | 2017-06-08 | 4172

Šis filmukas vaikams – vienas iš senosios animacijos šedevrų. Tai labai turtingas pasakojimas, supažindinantis su geografija ir kitų mokslų žiniomis. Be to, „Senojo jūrininko pasakojimuose“ gausu įtraukiančių situacijų. Tai puikus filmukas norintiems atrasti kažką naujo ir su veikėjais patirti ne vieną nuotykį.

1981 | 2017-06-11 | 5245

Aprašymas: Patys tikriausi ir lapiškiausi išgyvenimo ir išlikimo mokslai. Miškas – reikalas baisiai rimtas. O pats rimčiausias – vištidė. Ten tai tikrai galima žiauriai įkliūti.

Lapiukas Vukas - Vuk (1981)

2000 | 2017-06-07 | 3599

Senosios animacijos filmukas vaikams Burtų lazdelė. Seniai labai seniai Albanijos kaime gyveno mažas berniukas vardu Marašas ir jo šeimininkas storas ponas. Ponas visaip išnaudojo berniuką, vertė sunkiai dirbti. Kartą į kaimą užklydo senelis keliautojas, kuris prašė atsigerti. Pono papūga išvadino jį kvailiu, o berniukas davė jam atsigerti. O senelis palaimino berniuką "gyvenk ilgai, kaip kalnai, Marašai"... Filmukas moko, kad geram žmogui visada viskas bus gerai, o pasipūtusiam gobšuoliui ponui nuolat viskas nesiseks.

2011 | 2017-06-09 | 4323

Aprašymas: Momo, mergaitė anksti praradusi savo tėtį, su mama keliasi gyventi į atokią salą pas senelius. Naujoji vieta – labai ramus žvejų miestelis, kur net prekybos centro normalaus nėra, o ir kitokių pramogų mažoka, tad iš pradžių Momo labai sunkiai sekasi prisitaikyti prie naujos vietos. Jai taip pat ramybės neduoda kivirčas su tėčiu prieš pat nelaimingą įvykį, bei stalčiuje paliktas bloknoto lapas su pradėtu rašyti laišku, skirtu jai. Vieną dieną, palėpėje ji randa seną knygą su senovinėmis legendomis ir įvairiausių japonų mitologinių būtybių paveikslėliais. Neilgai trukus mergaitė pradeda girdėti įvairius balsus ir krebždesius – namuose apsigyveno dar kai kas.

2012 | 2017-06-09 | 3713

Aprašymas: Sklando legenda, kad grafas Drakula žuvo nuo česnakų porcijos ir aukštyn iškelto kryžiaus, bet tai absoliuti netiesa. Pats garsiausias kraujo siurbikas Drakula yra gyvas, sveikas ir nemirtingas. Jis investavo pinigus į specifinį turizmo ir poilsio verslą, kuris sėkmingai klesti, bet nepamiršta tėviškai pairūpinti mylimiausia vienturte dukrele. Į penkiomis žvaigždutėmis įvertintą viešbučių kompleksą „Transilvanija“ grafas sukviečia pačius garsiausius, baisiausius ir nuožmiausius monstrus. Prabangi puota dedikuojama 118-ąjį gimtadienį švenčiančiai ir amžinai jaunai Drakulos dukrelei vampyrei Mevis. Šventės planas užstringa viešbučio teritorijoje pastebėjus nekviestą svečią – žavingą, iškalbingą, mielą 21-erių vaikiną Džonataną. Grafas Drakula siaubingai bijo, kad stilingas gražuoliukas suvilios ir įsimylės Mevis, kuri per savo trumpą gyvenimą dar nesimatė su normaliais bernužėliais. Bet rūpestingasis tėtušis pavėlavo. Užteko tik vieno žvilgsnio ir seksualioji vampyrė užsisvaigsta draugauti su paslaptinguoju Džonatanu.

2030 | 2018-07-24 | 4598

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2012 | 2017-06-09 | 3641

Aprašymas: „Sniego karalienė“ – tai jaudinanti drąsios mergaitės Gerdos istorija. Piktoji Sniego karalienė pagrobia Gerdos mažąjį broliuką Kajų dėl gražaus jųdviejų bendravimo. Norėdama išgelbėti užkerėtą Kajų, Gerda leidžiasi į tolimą, pavojų ir išbandymų kupiną kelionę. Narsi ir kupina gėrio mergaitės širdis padeda jai įveikti visas kliūtis ir susidurti su pačia Sniego karaliene. Susigrąžinant brolį Gerdai tenka dar vienas iššūkis – išgelbėti pasaulį nuo artėjančios ledo karalystės. Piktoji Sniego karalienė siekia surasti bei sunaikinti viso pasaulio grožį kuriančius ir gerus žmones. Stingdydama viską šalčiu ir padedama niekšingų padėjėjų karalienė nori sušaldyti ir valdyti viską, kas gyva. „Sniego karalienė“ – puiki istorija visai šeimai, padedanti suprasti tikrąsias vertybes. Gerda įveikia visas kliūtis ir sunkumus kelyje į savo tikslą. Mergaitė ne tik randa savo brolį, bet ir įgauna pasitikėjimo savimi bei susiranda naujų draugų.

2030 | 2018-07-24 | 3233

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.