Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1955 | 2017-06-09 | 4751

Aprašymas: Meilė suartina nepaisant socialinės priklausomybės, meilė suartina nepaisant to ar esi žmogus, ar gyvūnas. Meilė visus suartina. Taip ji suartino ir du žavius šuniukus, nepaisant to, kad jie priklauso skirtingiems sluoksniams…

1991 | 2017-06-09 | 4235

Aprašymas: Niujorko požemių gyventojai vėžliukai nindzės turi stebuklingos medžiagos, nuo kurios galima virsti mutantu. Kai piktasis Šrederis sužino apie tokią medžiagą, vėžliukams nindzėms ir vėl tenka stoti į mūšį ir išgelbėti pasaulį.

2030 | 2018-07-24 | 3745

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2004 | 2017-06-09 | 4102

Aprašymas: Atlantida tai vieta, kur keturi gyvi kristalai turi galią valdyti keturis gamtos stichijas: Žemę, vėją, ugnį ir vandenį. Atlantidos istorija prasidėjo taip princesė Elena, karalius susilaukė dukros Merianos. Vieną dieną karaliaus patarėjas, Belialas sužino, kad yra keturi kristalai kurie gali valdyti visas keturias gamtos stichijas visoje Atlantidos Karalystėje. Taigi, įgyvendinti planą, Belialas ruošiasi ieškoti pats tuos kristalus ir, savo blogumu sunaikinti viską kas gyvą. Miesto likimas priklauso tik nuo princesės Elenos rankų, tik ji gali rasti visus keturis galingus kristalus ir laiku užkirsti kelią neišviangiamos katastrofos. Ar jai pavyks tai padaryti pirmai ir išgelbėti visą Atlantidą?

1996 | 2017-06-09 | 3601

Aprašymas: Animacinio filmo herojai – laivo „Linksmasis klajūnas“ įgula: kapitonas Leo, junga Timas, bocmanas Cikas, motoristas Rokis ir kokas Petas. Plaukiodami jūromis ir vandenynais, šaunieji jūrų šunys patiria įvairiausių nuotykių. Vieną akimirką jie kovoja su piratais ir siaubingomis pabaisomis, kitą – jau griauna vilkų planus uzžkariauti visą pasaulį ir gelbsti povandeninius rūmus. Savo išmones ir gyvybingumo dėka linksmoji komanda visada randa išeitį iš bet kokios situacijos.

2005 | 2017-06-09 | 3786

Aprašymas: Prieš tapdamas džiunglių karaliumi, Tarzanas tebuvo nerangus vaikėzas, nuolat besistengiantis visur pritapti. Dėl jo klaidos jo šeimai patekus į pavojų, berniukas nusprendžia, kad artimiesiems bus geriau be jo. Keliaudamas džiunglėmis Tarzanas susipažįsta su galingiausiu žemės padaru – Zugoru. Kartu jie sužino, kad būti kitokiam nėra silpnybė ir, kad draugai ir šeima – pati didžiausia vertybė iš visų.

2000 | 2017-06-07 | 3792

Filmukas Brangi kapeika apie monetą , kuri mėtėsi gatvėje ir jos niekas nenorėjo paimti, ji pakliuvo į taupyklę , bet nepasidavė ir susivienijusi su kitomis monetomis ją sudaužė ir pabėgo . Tuomet moneta nukeliavo i muziejų , kur taip pat niekas jos nevertino, tačiau jos vertė padidėjo ir tada visi žmonės jos norėjo, tačiau monetą ne taip lengva gauti, ją reikia užsidirbti. Filmukas pamoko, jog būdamas net ir labai mažas gali būti vertingas ir daug pasiekti.

2000 | 2017-06-07 | 3527

Senosios animacijos filmukas Jarangoje dega ugnis. Toli toli, šaltojoje tundroje, po šiaurės dangumi, gyveno motina su savo vaikučiais. Mama degindama laužą dainavo vaikams, o vaikai miegojo. Mama nuėjo ieškoti malkų ir kvietė vaikus, tačiau vaikai numojo ranka. Atėjo pūga ir užklupo mamą berenkančia malkas. Pūga nemėgo ugnies todėl pavertė mamą paukšte. Vaikai išėjo ieškoti mamos šaltoje tundroje. Saulė jiems padėjo ir davė strėles. Kaip sekėsi vaikams pamatysite šioje animacinėje juostoje.

2000 | 2017-06-07 | 3715

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2021 | 2017-06-09 | 3866

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

1970 | 2017-06-09 | 4097

Brave Little Tailor.

2030 | 2018-07-24 | 4149

Aprašymas: Reindžeris Robas (angl. Ranger Rob) ir jo draugai Trepsius ir Dakota vyksta ieškoti nuotykių “Bekraščio dangaus parke”.

2003 | 2017-06-09 | 4132

Aprašymas: Cidas, viduramžių karų draskomos Ispanijos herojus, yra labiausiai legendomis apipintas ispanų didvyris. Jo žygdarbiai aprašyti šimtuose knygų ir jau ne kartą ekranizuoti filmuose. Legenda pasakoja, kad Kastilijos riteris Rodrigo Diaz de Vivar, kurį arabai dėl jo narsumo praminė Cidu, galėjo nugalėti mūšį ir po savo mirties. Jo bendradžygiai jį tvirtai pririšo prie mylimo arklio Babieca ir paleido armijos priešakyje. Narsusis Cidas savo priešams arabams kėlė tokią baimę, kad vos jį pamatę, nors ir pririštą prie arklio, jie visi išsilakstė ir pralaimėjo mūšį. Tai tiesa ar tik graži legenda? Mes niekada to nesužinosime, bet pamatyti nuostabų animacinį filmą apie narsųjį ispanų riterį yra tiesiog būtina.

2000 | 2017-06-07 | 3767

Senosios animacijos filmukas vaikams Žiogo kuzes nuotykiai. Žiogas kuzė, linksmai sau gyvena savo pievelėje, kartu su karve kuri nemoka dainuoti ir paukščių choru. Bet vieną dieną, vėjas jį nubloškia į tolimąją Afriką, kurioje visi gyvūnai draugiški ir linksmi. Bet, jų gyvenimo ramybę sudrumsčia atšliaužusi gyvatė, kurios bijo visi. Kaip nekeista, šis žiogas labai drąsus, tad jis imasi kovos su gyvate.