Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3553

Gunanas Batoras – nuotykių kupina pasaka vaikams apie piemenį Gunaną Batorą. Gunanas Batoras įrodo esąs pranašesnis, greitesnis ir taiklesnis už visus kunigaikščius. Kad ir kiek kunigaikščiai bando pakenkti piemeniui ir jį apgauti, Gunanas Batoras įvykdo visas Didžiojo Chano užduotis ir užsitarnauja chano dukters ranką. Nepraleiskite progos pažiūrėti šią įdomią istorija, kuri parodo, kad teisybė visada nugali melą.

2012 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Kai Baksterių šeima persikelia į naują namą kitoje valstijoje, dešimtmetis Finas baiminasi, kad jų name vaidenasi. Kol jis spendžia spąstus „vaiduokliui“ sugauti, jo tėvai įstringa mieste, ir Finas su sesute lieka namuose vieni. Tuo metu vagių trijulė ieško brangaus paveikslo, kurį slaptame kambaryje paslėpė ankstesnis savininkas. Tačiau ar jiems pavyks gauti tai, ko nori ir laimėti mūšį su genialiu vaiku?

1995 | 2017-06-09 | 4561

Aprašymas: Majoras Bensonas priverstas atsistatydinti iš kariuomenės. Karas pasibaigė, todėl visi tie, kurie moka negailestingai žudyti, niekam nebereikalingi. Majoras per daug nenusimena ir pradeda dirbti mokykloje. Jis vadovauja būriui nepataisomų neklaužadų. Vyrukai nepakenčia kariškos drausmės, todėl kaskart krečia majorui vis kitokią šunybę. Majoras neįpratęs pasiduoti ir ima vis užbėgti niekšeliams už akių. Netikėtai vaikinai pamėgsta negailestingąjį vadą, tačiau šis jau gauna įsakymą prisistatyti savo karo vadui.

2030 | 2018-07-24 | 3572

Aprašymas: Tomas ir Džeris pasakos (angl. Tom & Jery tales) – JAV animacinis serialas. Visų pamėgti personažai grįžo! Tomas ir Džeris rodomas jau daugiau, kaip 13 metų. Žiūrėkite nesibaigiančios konkurencijos filmukus, kurie padarė Tomą ir Džerį ilgamečiais animacijos numylėtiniais.

2014 | 2017-06-09 | 3700

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

2014 | 2017-06-09 | 3990

Aprašymas: Pagaliau sužinosime, kokius nuotykius kasmet patiria milijonai paukščių išsiruošusių žiemoti į šiltuosius kraštus! Geltonasis kikilis – mažas ir mielas našlaitis paukščiukas niekad iki šiol nėra palikęs savo gimtojo lizdo. Jis turi surasti drąsos ir šimtus savo gentainių saugiai palydėti į Afriką. Geltonasis sparnuotis turės išmokti visų lyderio bruožų bei pateisinti visų viltis. Jaudinantys nuotykiai prasideda! Šiltas ir šviesus animacinis filmukas…

2000 | 2017-06-07 | 4013

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

2030 | 2018-07-24 | 3613

Aprašymas: Fantastiškas ketvertas (angl. Fantastic Four: World’s Greatest Heroes) – animacinis serialas. Kai žymus mokslininkas Rydas Ričrdsas kartu su savo tyrinėtojų komanda pateko į kosminių spindulių audrą, tai pakeitė jų visų gyvenimą amžinai. Jie įgijo neįtikėtinų galių ir tapo fantastiškuoju ketvertu.

1949 | 2017-11-07 | 4183

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis „netikras“. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2000 | 2017-06-07 | 3965

Filmukas Stebuklingas malūnas. Vidury miško gyveno Senelis, katinėlis ir stebuklingas gaidelis. Vieną dieną miške pradeda siausti audra ir į jų duris pasibeldžia miško žvėreliai, kurie paprašo pasišildyti prie jų kūrenamos ugnies. Senelis pamatęs, kad jam gali pritrūkti duonos, sugalvoja, kad reikia pastatyti skrajojantį malūną. Tad namo gyventojai leidžiasi į kelionę rinkti medžiagų. Pirmas kelionės tikslas – kalnelis, kurio jie paprašo girnų. Taip bekeliaudami jie surenčia tikrų tikriausią stebuklingą malūną.

2012 | 2017-06-09 | 12766

Aprašymas: Dar viena istorija apie batuotą katiną Pūkį. Šį kartą garsusis personažas turi surasti pavogtą deimantą, vadinamą – Ugninio Rubino Širdis. Jam į pagalba duodami 3 kaliniai. Šaunioji ketveriukė išsiruošia į kelionę ieškoti vagies…

2015 | 2017-06-09 | 4801

Aprašymas: Linksmieji burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras niekad nenuobodžiauja. Kai, rodos, gyvenime viskas vyksta sklandžiai – jie viską apverčia aukštyn kojom. Šįkart jie leisis į nutrūktgalvišką kelionę po Ameriką.

2011 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2000 | 2017-06-07 | 3576

„Sudužęs žaisliukas“ žaismingas filmukas vaikams, kuriame berniukas ir šuniukas draugiškai puošia eglutę. Staiga vienas žaisliukas sudūžta ir šuniukas už tai išmetamas lauk. Gyvūnėlis vienas lauke, kur siaučia baisus speigas. Vaikai susidomės intriguojančiu siužetu bei užuomina, kad savo augintiniais reikia rūpintis. Na, o pabaiga pradžiugins.

2000 | 2017-06-07 | 3844

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.