Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1985 | 2017-06-09 | 3775

Pirmojoje Mauglio serijoje „Raksa“ vaikai pamatys, kaip mažąjį žmonių vaiką priims džiunglių gyventojai, kaip jam pavyks įsilieti į vilkų šeimą ir ką nuspręs žvėrių taryba dėl Mauglio likimo. Kurie žvėrys stos vaiko pusėn, o kurie lieps jį išmesti ar net sunaikinti. Pirmoje daugiarerijinio filmuko serijoje „Raksa“ žiūrovai sužinos kokią lemtį Maugliui paskirs vadas Akela ir kaip į tai reaguos piktasis Šarchanas.

2000 | 2017-06-07 | 3765

Animacinis filmukas - Mažylis šakalas ir kupranugaris pasakoja istoriją apie dykynėje gyvenančius du draugus - šakalą ir kupranugarį. Šie du draugai pasiruošę gelbėti ir ginti vienas kitą nuo įvairiausių gyvenimo negandų. Kaip baigsis jųdviejų kelionė per upę, kurioje tūno siaubingas krokodilas? Ar pavyks draugams perbristi upę ir išsigelbėti nuo siaubingų krokodilo nasrų? O jei pavyks perbristi, ar pavyks grįžti atgal? Dėmesį kaustanti dviejų draugų kelionė ir kartu draugystės išbandymas. Pažiūrėkime, vaikai, kaip jiems seksis.

2030 | 2018-07-24 | 4577

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2012 | 2017-06-09 | 3718

Aprašymas: Auksė ir jos draugės visada bijojo kirsti sieną žieminiu mišku, juk tikima, kad ten labai pavojinga. Vieną gražią dieną, Auksė iš smalsumo prieina prie miško, jos sparnai pradeda spindėti. Norėdama sužinoti stebuklingų sparnų paslaptį, susisuka į šiltą paltą ir keliauja į paslaptingo miško glūdumą, kur jos laukia atradimai…

2030 | 2018-07-24 | 3475

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

1981 | 2017-06-11 | 5245

Aprašymas: Patys tikriausi ir lapiškiausi išgyvenimo ir išlikimo mokslai. Miškas – reikalas baisiai rimtas. O pats rimčiausias – vištidė. Ten tai tikrai galima žiauriai įkliūti.

Lapiukas Vukas - Vuk (1981)

1950 | 2017-06-09 | 4203

Aprašymas: Vaikų animacijos klasika, puikiai atpažįstama ir šiandien, nors sukurta daugiau nei prieš 60 metų, kai spalvota animacija dar tik pradėjo užkariauti pasaulį. Klasikinė pelenės istorija apie gražioje karalystėje su tėčiu ir mama laimingai gyvenusią princesę. Jos laimė baigėsi, kai mirė mama ir tėtis vedė baisią, piktą pamotę. Šioji atsivedė ir dvi piktas dukras Drizelą ir Anastasiją. Jos skriaudžia, užgaulioja princesę. Kai kartą dukros iškeliauja puoton, Pelenę aplanko jos krikštamotė fėja ir išpuošia šventei. Susipažinusi ir pašokusi su princu Pelenė išskuba namo, nes po vidurnakčio visi burtai baigiasi. Ši klasikinės pasakos ekranizacija televizijoje 1951-aisiais už įspūdingą muziką buvo nominuota trims Oskarams. Amerikos filmų institutas „Pelenę“ pripažino vienu geriausių ir visų mėgstamiausių Disnėjaus kompanijos sukurtų filmų ir vienu geriausių Amerikoje sukurtų animacinių filmų.

2016 | 2017-06-09 | 3627

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

2030 | 2018-07-24 | 3771

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2000 | 2017-06-07 | 3771

Istorija Senas žaisliukas pasakoja apie mergaitę ir jos draugystę su žaislais. Vaikystėje ji turėjo savo mėgstamą žaisliuką meškiuką, kuris jai buvo kaip draugas, bet vėliau žaislai keitėsi ir žaisliukas liko be šeimininkės. Tačiau kartą mergaitei suspaudė širdį ir ji prisiminė savo seną žaisliuką. Filmukas parodo vaikams, kad senas žaislas gali būti daug mielesnis už daugelį naujų.

2030 | 2018-07-24 | 3713

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3860

Mes ieškome juodulio. Gyveno dailininkas su vaikais. Kartą į jo piešinius įlindo juodulys ir jie nusprendė jį surasti. tada dailininkas nupiešė vaikus ir jie atgijo piešinyje. Čia ir prasideda nesibaigiantys vaikų nuotykiai dailininko piešiniuose. Vaikai sutiko robinzoną, dėdę Fedia, devyngalvį slibiną ir kitus dailininko piešinių herojus. Jei vaikams grėsdavo pavojus dailininkas kaip mat pataisydavo piešinį ir juos išgelbėdavo. Toks stebuklingas buvo dailininkas - multiplikatorius :)

1978 | 2017-06-08 | 4079

Filmukas Maša daugiau nebe tinginė. Miega sau Maša ryte lovoje, o gegutė iš laikrodžio kukuoja ir kviečia keltis. Bet Mašai norisi pamiegoti. Vėliau senelė paprašė Mašos kad ji nueitų į parduotuvę, tačiau ji atsakė, kad mielai nueitų, bet nėra savo kojų šeimininkė. Tas pats ir su rankomis, kai reikia išplauti puodelius. Ir štai pradėjo rankos ir kojos nebeklausyti Mašos ir jai buvo ne pyragai :) Taip Maša ir visi vaikai pasimokė jog tingėti negalima.

1992 | 2017-11-07 | 4421

Aprašymas: (rus. Мушкетёры двадцать лет спустя). Muškietininkų ketveriukė paseno 20 metų, tačiau išsaugojo meistriškumą. Nužudytos klastingos Miledi sūnus trokšta keršto. Laukia nauji iššūkiai, kurių metu padėti galės tik per dešimtmečius išsaugota draugystė…

Muškietininkai po 20 metų (1-4 serijos) - Мушкетёры двадцать лет спустя (1992)

2011 | 2017-06-09 | 3928

Aprašymas: Rango – tai šmaikštus ir pamokantis animacinis filmas visai šeimai, pasakojantis apie terariume gyvenantį chameleoną, vardu Rango. Gyvūnėlis svajoja būti nutrūktgalvišku didvyriu, analizuoja savo gyvenimą ir galvoja apie jo prasmę. Vieną dieną suvokęs, jog pernelyg nutolo nuo savo gimtųjų Pietvakarių Amerikos vietų, Rango leidžiasi į kelionę, siekdamas iš naujo atrasti save. Chameleono gyvenime yra itin sunkus periodas. Jį kamuoja ilgesys ir egzistenciniai klausimai. Pagrindinė herojaus veikla kelionėje – begalinis klaidžiojimas Mojavos dykuma ir savęs ieškojimas. Vieną dieną Rango pasiekia kaubojišką miestelį, apgyvendintą įvairiausių dykumos gyvūnų bei kamuojamą nusikaltėlių ir banditų savivalės. Visą gyvenimą svajojęs būti didvyriu, chameleonas nusprendžia likti miestelyje, tapti jo įstatymų sergėtoju bei padėti gyventojams, tuo pačiu nubaudžiant piktadarius. Ar pritaps terariumo gyventojas laukinių vakarų platybėse? Kaip jam seksis kovoti su nusikaltėliais?

2001 | 2017-06-09 | 4251

Aprašymas: Staiga iš naujo kompiuterinio žaidimo ėmęs plisti keistas internetinis virusas ne juokais įbaugina patį žaidimo kūrėją Eriką. Skūbis Dū su savo draugais nusprendžia jam padėti. Smagi draugija vyksta pas žaidimo kūrėją daugiau sužinoti apie viruso kilmę. Pradėjusieji viruso medžioklę įpuola į patį žaidimą ir įstringa internetinėje erdvėje…

1998 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Narsi paauglė Kelė leidžiasi į nuotykių kupinas paieškas, kai piktasis riteris Ruberis pagrobia stebuklingąjį kardą. Dailaus aklo ginklanešio Gereto padedama, Kelė patiria daug jaudinančių nuotykių, siekdama atgauti kardą ir išgelbėti savo brangiąją karalystę. Pakeliui šiedu nepaprasti didvyriai sutinka vieną beprotiškai juokingą padarą – pramuštgalvį dvigalvį drakoną Devoną ir Kornvalį. Šioje stebuklingoje muzikinėje kelionėje Kelė ir Geretas sužino, kokia stipri yra draugystė ir narsa. Žiūrėdami šį filmą, patirsite daugybę nepaprastų ir labai linksmų akimirkų.