Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2017 | 2017-06-09 | 4108

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3384

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2030 | 2018-07-24 | 3506

Aprašymas: Istorija sukasi apie merginą, vardu Kuronuma Savako, dar pravardžiuojamą Sadako (atsimenate filmą „Skambutis“?), nes jos veidas kartais būna labai baisus ir ji keistai elgiasi. Ji stipriai žavisi savo klasioku Kazehajumi, bet jis to nežino. Jis labai malonus ir jo asmenybė labai traukia kitus žmones. Nepaisant savo veido, Savako po truputį pradeda susidraugauti su kitais ir gyventi normalų gyvenimą, kaip paprasta mokinė. Palaipsniui netgi ima veikti žmones, esančius aplink ją, netgi Kazehajų….

1957 | 2017-06-07 | 4044

Filmukas Drąsusis elniukas. Tai legendinis filmukas apie elniuką, kuris visais laikais griebia už širdies kiekvieną žiūrovą. Šiam elniukui tenka išgyventi daug įvairiausių nutikimų ir sunkumų, keliauti per pūgą, bėgti nuo vilko, gelbėti savo mamą. Visa tai padėjo elniukui Aicho išsiugdyti narsą ir drasą. Šis filmukas, kaip ir dauguma senosios animacijos filmukų, moko vaikučius gerų nesenstančių vertybių, todėl rekomenduojame jį pažiūrėti kiekvienam.

1975 | 2017-06-08 | 4006

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.

2000 | 2017-06-09 | 3778

Serijoje Mažas ūkis bėda piktasis burtininkas Gargamelis vis dar kuria planus kaip sučiupti smurfus. Na o jie ir vėl patiria nuotykius. Vienas iš smurfų randa keistą mielą padarėlį-pūkį. Aišku jis neklauso dėdės ir slapčia parsineša pūkį namo. Mėlynieji personažai nė nenutuokia kokie netikėtumai jų laukia. Pūkis ne šiaip minkštas padarėlis. Jis keistai pasidaugina ir dabar tokių kamuolėlių begalės. Šioje stebuklingoje girioje viskas įmanoma. Stebuklai vyksta akimirksniu bet gudrieji smurfai suras išeitį.

2030 | 2018-07-24 | 3300

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2010 | 2017-06-09 | 4228

Aprašymas: Megamaindas yra genialus, nuostabus ir tobulas niekšas, turintis vieną mažytį trūkumą: jam labai, labai nesiseka. Metai iš metų Megamaindas bando užkariauti Metrosičio miestą visais įmanomais ir neįmanomais būdais. Ir visuomet – VISUOMET – jam sutrukdo jo pagrindinis priešas, superherojus Metromenas. Megamaindas niršta, siunta, kuria naujus planus – vien tam, kad juos ir vėl sugriautų jo varžovas, gelbstintis miestiečius nuo blogio.

2030 | 2018-07-24 | 3400

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2022 | 2017-06-09 | 4284

Ką veikti užpustytame name? Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Kino diena“ Maša ir lokys sugalvos kurti filmą. Pirmiausia reikia parašyti scenarijų, tik mažosios mergaitės ir lokio nuomonės šiuo klausimu labai skiriasi. Lokys nori kurti romantišką filmą, na o mažai nenuoramai, kaip visada, trūksta veiksmo. Epizode „Kino diena“ vaikai pamatys, kad net speiguotą, užpustytą dieną sėdint namie, gali būti labai linksma ir smagu.

2006 | 2017-06-09 | 3595

Aprašymas: Asteriksas ir Obeliksas savo kaime jau ima nuobodžiauti: stipruolis ir jo bičiulis pasiilgo nuotykių. Tačiau netrukus juodu gauna neįvykdomą užduotį – išlepintą ir jokių kovos įgūdžių neturintį jaunuolį Tiksperiksą paversti nepralenkiamu kariu. Tiksperiksui rūpi tik merginos ir šokiai, o dabar jam tenka mosuoti kumščiais. Netrukus Asteriksą pasiekia kita džiugi žinia – prie jų kranto prisišvartavo vikingų laivas, kuriuo atplaukė ne tik vikingų karalius, bet ir jo duktė, princesė Aba. Ši aplinkybė tikrai padės Tiksperiksui įveikti savo baimes ir pademonstruoti tikrą širdies narsą.

2000 | 2017-06-07 | 3488

Senosios animacijos filmukas Auksinės varpos. Gyveno kartą berniukas ir mergaitė. Jie ketino sėti lauką ir turėjo paskutinius grūdus. Tačiau piktas ponas malūnininkas už skolą atemė iš vaikų grūdus. Gaidelis nubėgo pas malūnininką ir bandė atimti grūdus, tačiau jam pavyko paimti tik 3 grūdelius. Vaikai žadėjo juos sodinti, bet vėjas pakilo ir nunešė paskutinius grūdelius. Vaikai nusprendė ieškoti vėjo. Ieškojo ir surado nors visi juos atkalbinėjo. Vėjas nusprendė padėti vaikams. Jis užsisodino vaikus ant pečių ir nukeliavo pas malūnininką. Tačiau jis nenorėjo atiduoti grūdus. Vėjas ėmė pūsti ir pūsti, o malūnas suktis vis greičiau ir greičiau. Vėjas paėmęs grūdus perdavė juos vaikučiams, o piktą poną negailestingai pamokė.

2030 | 2018-07-24 | 4924

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2000 | 2017-06-07 | 3832

Ožerškė – linksma, pamokanti istorija apie ožkelę, kuri norėjo būti gudresnė už kitus. Tinginė ir gudruolė, prisigerina seneliui, kuris ją gina ir gaili. Ožkelė meluoja jam, kad ją skriaudžia ir taip jo akyse lieka nekalta dėl savo poelgių. Tačiau jos melagystėms ateina galas ir net senelis nuo jos nusisuka. Tuomet Ožerškė pasitaiso, supratusi, kad vienišai gyventi bus liūdna ir graudu, todėl susitaiko su seneliais.

2030 | 2018-07-24 | 3346

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2030 | 2018-07-24 | 3706

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2030 | 2018-07-24 | 5230

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.