Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3336

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3914

Senosios animacijos filmukas Kolia Olia ir Archimedas. Kolia, Olia ir Archimedas - labai daug žinių suteikiantis filmukas. Istorija prasideda nuo to, kaip mokinys Kolia aiškina savo draugei Oliai kas yra Archimedas. Jiedu nukeliauja į tuos laikus, kuomet ištikrųjų gyveno Archimedas. Svečiuodamiesi senovėje, Kolia ir Olia savo akimis išvysta tų laikų gyvenimą ir net romėnus, kuriuos išvaro lauk iš Romos. Kuomet vaikai grįžta atgal ir vėl atsiduria kambaryje, Olia bando sužinoti, kuom ištikrųjų baigėsi toji istorija. Kolia atsakymą žino, o kad Olia sužinotų, jis jai duoda paskaityti knygą apie Didįjį Archimedą. Šis filmukas sudomins ir mažą ir didelį. Beje, ir pažiūrėti jį verta kiekvienam, nes filmukas suteikia daug žinių apie istoriją.

1979 | 2017-06-08 | 4289

Filmukas vaikams Skraidantis laivas. Filmukas apie princesę ir karalių, kuris ieškojo jai jaunikio. Tačiau caraitė buvo nelaiminga, nes nuo seno kiekviena caraitė privalo tik turtingam savo ranką pažadėti. Isimyli ji paprastą vaikiną ir jie paskęsta meilės svajose. Ar pavyks įsimylėjeliams būti kartu žiūrėkite šiame linksmame filme vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3096

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2030 | 2018-07-24 | 3169

Aprašymas: Maša – protinga mergaitė. Ji žino, kad visos baimės egzistuoja tik mintyse. Todėl pasakodama baisias siaubo istorijas Maša moko jaunąjį žiūrovą nieko nebijoti, išaiškina iš kur atsiranda pačios įvairiausios vaikiškos baimės ir kaip jas nugalėti.

2030 | 2018-07-24 | 3698

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1951 | 2017-06-09 | 3796

Aprašymas: Tai linksmas animacinių filmukų rinkinukas apie Kiškį Kvanką ir jo nepakartojamus nuotykius. Čia jis atsiduria cirko palapinėje, kur krečia įpūdingus triukus kaip tikras cirko akrobatas. Čia jis patenka į piktojo mokslininko pilį ir vos netampa žiauraus eksperimento auka. Nematomo paslaptingojo animatoriaus ranka krečia linksmas išdaigas ir pokštus, tuo smarkiai įsiutindama Kiškį Kvanką, o snieguotuose Himalajuose Ančiukas Pliuškis ir Kvanka susiduria su atstumiančiu keistuoliu bei įkyruoliu sniego seniu… Bet tai dar ne visos linksmos istorijos, kurias pamatysite šiame smagiame animacinių filmukų rinkinyje apie Kiškį Kvanką ir jo nuotykius.

1995 | 2017-06-09 | 4518

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

2012 | 2017-06-09 | 3845

Aprašymas: Tolima ateitis. Žmonės kariauja su milžiniškais vabzdžiais arachnidais, siekiančiais išsiurbti Žemės atmosferą. Žemėje jauni vaikinai ir merginos verbuojami į armiją…

2015 | 2017-06-09 | 4229

Aprašymas: Prieš milijonus metų milžiniškas asteroidas sunaikino visus dinozaurus žemėje. O kas jei… dinozaurai nebūtų išnykę? Viena dieną Arlo – mielas, draugiškas ir šiek tiek bailus dinozaurų jauniklis pateko į bėdą. Žaisdamas jis netyčia įkrito į sraunią upę ir nuplaukė tolyn, užnugaryje palikdamas sunerimusį tėtį. Nežinia kiek laiko neštas upės tėkmės, Arlo galiausiai išsikapsto į krantą, bet suvokia baisų dalyką – jis nė nenumano, kur atsidūrė ir kaip grįžti namo. Laimei, mažasis Arlo sutinka drąsų žmonių vaiką, kuris tampa ištikimu dinozauriuko bendražygiu ilgoje, nuotykių ir išbandymų kupinoje jo kelionėje namo. Jos metu abu bičiuliai išmoks nugalėti savo baimes ir atras tikrąją draugystę.

1998 | 2017-06-09 | 3900

Donald Duck Lighthouse keeping išleistas 1946 m.

2009 | 2017-06-09 | 3978

Aprašymas: Istorija tęsiasi, Dartas Veideris medžioja Luką Skaivokerį per visą galaktiką. Tai antroji legendinių Žvaigždių karų istorijos dalis, „Šeimos bičo“ stiliumi.

2010 | 2017-06-09 | 4017

Aprašymas: Ilgaplaukė princesė Auksaplaukė jau 18 metų viena gyvena bokšte – ją, dar visai kūdikį, piktadariai pagrobė ir čia įkalino. Mergina nei karto nebuvo nusileidusi žemyn, tad yra naivi ir visiškai nežino gyvenimo skonio. Vieną dieną jos kambaryje išdygsta Flynnas Rideris, tačiau, deja, visai ne princesės gelbėti, o paslėpti bokšte savo naujausią grobį. Auksaplaukė, beje, irgi netradicinė princesė – meistriškai kovai su įsibrovėliu panaudojusi savo ilgąsias, magiškų savybių turinčias kasas, ir plėšiko padedama, pasprunka iš bokšto su viltimi surasti tikruosius savo tėvus. Čia nuotykiai ir prasideda! Žinoma, pasaka nebūtų pasaka, jeigu žavingasis plėšikas neįsimylėtų nuostabiosios princesės.

2002 | 2017-06-09 | 3631

Aprašymas: Tai ketvirtas serijos filmas. Celebi pateko į spąstus, tačiau jo draugai jau keliauja į pagalbą. Jie įveikė laiko tunelį bei atsidūrė paslaptingame miške, kuriame be stebuklų laukia ir pavojai…

1998 | 2017-06-09 | 3831

Donald Duck Test pilot Donald išleistas 1951 m.

2030 | 2018-07-24 | 3134

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2000 | 2017-06-07 | 4146

Raudonoji gėlelė. Gyveno kartą tėvas ir turėjo tris dukras. Mano mielosios brangios dukružėlės. Rytoj rytą mano laivas išplaukia į užjurio kraštus, svetimas šalis. Gyvenkit gražiai ir draugiškai. Už tai jums parvešiu dovanų kokių tik panorėsite. Viena dukra užsimanė auksinio vainiko, kita dukra Liubavuška užsimanė krištolinio veidrodėlio. Na o trečioji mylimiausioji Nastenka paprašė raudonosios gėlelės. O raudonoji gėlelė auga tik už jūrų marių pabaisos valdose. Ar pavyks tėvui įvykdyti pažadą ir pargabenti raudonąją gėlelę?

2012 | 2017-06-09 | 3847

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.