Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1959 | 2017-06-09 | 4015

Aprašymas: Visų gerai žinoma istorija apie princesę Aurorą. Piktoji ragana Malefisentė prakeikia karaliaus dukterį Aurorą, nusiųsdama siaubingą prakeiksmą. Karalius, bandydamas išvengti tokios lemties, atiduoda savo dukterį trijų gerųjų fėjų priežiūrai.

2000 | 2017-06-07 | 3707

Filmukas vaikams „Katinas Kotofejevičius“ – pasakojimas apie seną katiną. Jis gyvena pas senelį ir senelę, tik, deja, ši nusprendžia, kad gyvūnas tik vietą beužima... Kaip sekėsi iš namų išvytam katinui, sužinosite pažiūrėję šį filmuką. Intriguoja tai, kad lapė snapė jam pasiūlo kartu gyventi, o miško žvėrims sako, kad tai tigras. Šie tariamo tigro bijo, tačiau ne labiau nei jis jų. Pasakoje „Katinas Kotofejevičius“ atsiskleidžia beribis lapės gudrumas.

2000 | 2017-06-07 | 3800

Tai filmukas vaikams apie berniuką vardu Kolia ir jo šuniuką, kurie būdami vieni namie sutinka du vyrukus, kurių vienas sako, kada galima kažką daryti, kitas - kada ne. Šis filmukas moko vaikus apie tai, kas yra saugu ir kaip verta elgtis paprastose, guyvenimiškose, situacijose. Žiūrėdami animacinį filmą, vaikai supras, kodėl kartais tėveliai draudžia daryti vieną ar kitą dalyką.

2030 | 2018-07-24 | 3559

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

2022 | 2017-06-09 | 3638

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

1964 | 2017-06-09 | 3809

Aprašymas: Sutuoktinių Benksų pora turi didelę problemą. Jei dar tiksliau, – netgi dvi. Jų vardai – Maiklas ir Džeinė – ir tai yra jų pačių vaikai. Tėvai amžinai užsiėmę savais „neatidėliojamais“ darbais, todėl jų vaikai paliekami vieni du ir iš nuobodulio ar neturėjimo ką veikti, kasdien prikrečia įvairiausių aibių ir šunybių. Bėda dar ir tame, jog nei viena iš reguliariai besikeičiančių samdomų auklių, visiškai nesuvaldo nei situacijos, nei vaikų ir niekaip neranda tinkamo priėjimo prie jaunųjų Benksų palikuonių. Bet kartą prie jų namų slenksčio netikėtai išdygsta nepaprasta, žavi, jauna, apgaulingai griežtomis akimis ledi su dideliu skėčiu rankoje. Jos vardas – Merė Popins ir būtent jai yra lemta radikaliai pakeisti Benksų gyvenimą. Juk jinai ne tik auklė, bet ir tikrų tikriausia burtininkė, galinti kad ir pačią niūriausią dieną paversti švente, kiekvieną nemėgstamą namų ruošos darbą – žaidimu, kiekvieną dieną – nepaprastu nuotykiu ir taip beviltiškas neklaužadas perorientuoti į dorus bei išauklėtus vaikučius. Legendinis Disnėjaus 1964 metų miuziklas-pasaka „Merė Popins“ buvo ypatingai sėkmingas projektas ir iki šiol vadinamas vienu sėkmingiausių filmų kino istorijoje. Pagal Pamelos Travers knygą pastatyta juosta buvo nominuota trylikai „Oskarų“, laimėjo penkis.

2010 | 2017-06-09 | 4171

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…

2000 | 2017-06-07 | 3596

„Miško estradoje“ – tai linksmas animacinis filmukas apie miško estradoje pasakojamas dvi pasakėčias. Pirmoji pasakėčia – apie vargšą ligonį lokį, kuriam išaugo votis, o antroji – apie pagirių kamuojamą zuikį, kuris netikėtai sutinka liūtą. Šioje pasakoje galime rasti tokias vertybes kaip gudrumas, paprastumas ar išradingumas. Filmukas stengiasi pamokyti, jog kartais nereikia didelių mokslų ar proto, kad išgelbėtum savo kailį nuo bėdų.

2030 | 2018-07-24 | 3275

Aprašymas: Pasakojimas apie 25 metų prekeivį Craft Lawrence, keliaujantį per miestus bei perpardavinėjanti įvairias prekes. Veiksmas vyksta panašioje viduramžių Europai aplinkoje. Po apsilankymo eiliniame miestelyje jis randa savo vežime to miestelio deivę – vilkę Horo penkiolikmetės merginos pavidalu. Per amžius žmonės pradėjo mažiau tikėti įvairiomis pagoniškomis dievybėmis, prie ko prisidėjo ir bažnyčios įtaka. Miestelio žmonės tapo savarankiškesni ir mažiau priklausomi nuo šios gero derliaus deivės nuotaikos. Tai supratusi Horo ir išsiruošia į savo gimtinę – šiaurines vilkų dievybių žemes. Čia ir pasitaiko Lawrence‘as. Mainais į išmintingos deivės pagalba prekybos reikalais, Lawrence nutaria padėti jai pasiekti savo kelionės tikslą.

2030 | 2018-07-24 | 4137

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

1998 | 2017-06-09 | 3838

Donald Duck Early to bed išleistas 1941 m.

1999 | 2017-06-09 | 3661

Aprašymas: Patrauklus ir humoristinis animacinis filmas apie Angelą, kuris padėdavo vaikams. Kiekvienas mažylis turi slaptų troškimų, o Angelas būtinai juos išpildys, bet tam teks leistis į tolimą kelionę. Keliaukite drauge su mažyliais paskui savo svajonę. Jei turite, vadinasi, šalia Jūsų netrukus atsidurs mažasis Angeliukas.

2006 | 2017-06-09 | 3668

Aprašymas: Kai piktasis burtininkas Septimus ir jo tarnas Tristanas buvo istremti į negyvenamą salą, Drakonų Šalyje, pasaulis buvo taikus ir ramumas. Gyvenimas eina pokiai, ir kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais. Bet Septimus randa būdą kaip grąžinti atgal su Magijos pagalba Kubą, nueitą daugiau kaip tūkstančio metu keliais prieš ir didžiausios stebuklingos jėgos turėjimo. Ir dabar Drakonų Šalies gyventojai istiko baisi grėsmė, todėl, kad spąstų Pajėgos Žalos mete ant visos Visatos paieška Magijos Kubo, kuri gali atnešti komplektą bėdų visų pasaulių gyventojams. Taciau, mažas drakonas ir jo ištikimi draugai yra vėl apimti žavių fantastiškų nuotykių posūkio. Ir tiktai jie gali surasti Magiskaji Kuba, laimėti kova ir grąžinti drakonų Šalyje ramybe ir tvarka.

2000 | 2017-06-07 | 3669

„Katinas, kuris mokėjo dainuoti“ – tai pasakojimas vaikams apie vienišą, benamį katiną, kuris labai mėgo dainuoti. Dainorėlis visais įmanomais būdais stengėsi sužavėti savo pažįstamą katytę, kuri kiauras dienas leisdavo prie televizoriaus ekrano ir į jį nekreipdavo dėmesio. Tada katinas nusprendė atkeršyti tai nelemtai televizijai... Šis animacinis filmukas parodo, kad aplinkui yra daugybė gražių dalykų, ne tik televizorius. Taip pat ir tai, jog kartais turime kovoti dėl savo svajonės, kad taptume laimingi.

2005 | 2017-06-09 | 3707

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu. Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…