Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3820

Aprašymas: Antrasis SAO (Sword Art Online) sezonas, prasideda prabėgus metams po pirmojo sezono įvykių. Kiritas gauna kvietimą susitikti su Seijira Kikuoka iš Japonijos vidaus reikalų telekomunikacijos ministerijos biuro, VR divizijos atstovu, kuris papasakoja jam apie keistus incidentus: GGO (Gun Gale Online) žaidimo metu žaidėjai gavę kulką nuo paslaptingojo Mirties Ginklo miršta realybėje. Taigi, Kikuoka paprašo Kirito pagalbos- grįžti į žaidimų pasaulį ir užmegsti kontaktą su tuo paslaptinguoju vyruku.

2016 | 2017-06-09 | 3998

Aprašymas: Dviejose pirmose „Sniego karalienės“ dalyse Gerda, padedama ištikimų draugų – augintinio šeško, trolio Ormo ir išvaduoto brolio Kajaus – patyrė daugybę nuotykių ir sugebėjo nugalėti piktuosius Sniego Karalienę ir Karalių. Praėjus dviem metams intensyvių, tačiau bevaisių paieškų, Gerdai į rankas patenka senovinis trolių lobis: paslaptingas Ledo ir Ugnies akmuo, galintis pildyti savo šeimininko norus. Mergina nedvejodama išsako norą surasti savo tėvus. Tačiau dėl kažin kokių priežasčių akmens magija suveikia ne taip, kaip turėtų ir sukelia katastrofiškus pakitimus visame aplinkiniame pasaulyje: stebuklingajai pasakų karalystei ima grėsti pražūtis. Spaudžiami laiko, seni bičiuliai vėl susiburia draugėn ir iškeliauja į tolimą kraštą, siekdami išsiaiškinti galingojo akmens paslaptį, išgelbėti žmonių, trolių ir kitų gyventojų karalystę bei pabandyti surasti Gerdos ir Kajaus tėvus.

2006 | 2017-06-09 | 3952

Aprašymas: Giliai Antarktidos širdyje, nuostabiame Imperatoriškųjų pingvinų pasaulyje, kur kiekvienas savo sielos draugą suranda dainuodamas, gimsta pingvinukas, negalintis dainuoti. Mažasis Bambeklis yra gimęs šokti… čečiotką! Ir net labai gerai! Nors Bambeklio mama Norma mano, kad tai labai mielas įprotis, jo tėtis Memfis sako, kad tai „labai nepingviniška“. Be to, jie abu puikiai žino, kad pingvinas, neturintis savo širdies dainos, gali niekuomet nesurasti tikrosios meilės. Kaip dažnai gyvenime atsitinka, geriausia Bambeklio draugė Glorija yra šauniausia dainininkė visoje apylinkėje. Bambeklis ir Glorija puikiai sutaria nuo tada, kai abu vos išsirito iš kiaušinių, tačiau ir ji dabar labiausiai domisi ir yra visa galva pasinėrusi į hip-hopo pamokas. Bambeklis tiesiog yra kitoks, ir tai ypač į akis krenta Nojui, griežtajam Imperatoriškųjų pingvinų šalies vadui, kuris vieną dieną išvaro mažąjį Bambeklį iš Imperatoriškųjų pingvinų bendruomenės. Pirmą kartą vienas atsidūręs toli nuo namų, Bambeklis sutinka būrį visai kitokių pingvinų, besivadinančių Adely draugais. Vadovaujami Ramono, pingvinai iš karto susižavi Bambeklio šokio judesiais ir pakviečia sudalyvauti jų vakarėlyje. Adely šalyje Bambeklis susidraugauja su linksmuoliu Lovelasu Guru ir krūva kitų pingvinų, su kuriais leidžiasi ieškoti nuotykių po didžiulę ir nuostabiai baltą Antarktidą. Patyrę keletą epinių nutukimų, jie sau ir kitiems įrodo, kad tik būdamas toks, koks esi, gali būti svarbus ir reikalingas pasauliui.

2000 | 2017-06-07 | 3927

Senosios animacijos filmukas Kolia Olia ir Archimedas. Kolia, Olia ir Archimedas - labai daug žinių suteikiantis filmukas. Istorija prasideda nuo to, kaip mokinys Kolia aiškina savo draugei Oliai kas yra Archimedas. Jiedu nukeliauja į tuos laikus, kuomet ištikrųjų gyveno Archimedas. Svečiuodamiesi senovėje, Kolia ir Olia savo akimis išvysta tų laikų gyvenimą ir net romėnus, kuriuos išvaro lauk iš Romos. Kuomet vaikai grįžta atgal ir vėl atsiduria kambaryje, Olia bando sužinoti, kuom ištikrųjų baigėsi toji istorija. Kolia atsakymą žino, o kad Olia sužinotų, jis jai duoda paskaityti knygą apie Didįjį Archimedą. Šis filmukas sudomins ir mažą ir didelį. Beje, ir pažiūrėti jį verta kiekvienam, nes filmukas suteikia daug žinių apie istoriją.

2000 | 2017-06-07 | 3808

Senosios animacijos filmukas Žmogus stipriausias. Filmukas apie berniukus kurie norėjo išbandyti kas yra žemėje stipriausias. Jie kvietė veją parodyti ar jis gali pajudinti uolą. Tačiau jam nepavyko. Tada vaikai klausė uolos, medžio. Medis atsakė jog jis stipriausias, bet vaikai jį nukirto. Tada vaikai suprato jog žmogus visų stipriausias. Ir visa aplinka jiems paliudijo.

1986 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

1998 | 2017-06-09 | 3702

Donald Duck Tire trouble išleistas 1943 m.

2005 | 2017-06-09 | 3578

Aprašymas: Vieno žmogaus orkestras tai trumpas animacinis filmas. Šios muzikinės komedijos pasaulinė premjera įvyko 29-ajame Annecy Tarptautiniame animacinių filmų festivalyje Prancūzijoje.

2015 | 2017-06-09 | 5591

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2030 | 2018-07-24 | 4029

Aprašymas: Ant bangos (angl. Stoked) – JAV animacinis serialas. Lo, Fin ir Ema – trys dėl vasaros, vandenyno bangų ir banglenčių besikraustančios iš proto merginos. Rifas ir Brousefas – jau ir visai pašėlę bangų gaudytojai. Šio penketuko galvose – nesibaigianti vasara, o didžiausias jų rūpestis – į batus pribyrėjęs smėlis ir per mažos bangos. Penketukas legendinėje Saulėlydžio saloje patiria neišdildomų įspūdžių ir kvapą gniaužiančių nuotykių: iššūkiai jų laukia tiek ant bangų, tiek paplūdimyje, tiek už jo. Vasariškiausias, karščiu alsuojantis animacinis serialas – visiems, ištroškusiems saulės ir tikrų atostogų!

2009 | 2017-06-09 | 3991

Aprašymas: Istorija tęsiasi, Dartas Veideris medžioja Luką Skaivokerį per visą galaktiką. Tai antroji legendinių Žvaigždių karų istorijos dalis, „Šeimos bičo“ stiliumi.

2008 | 2017-06-09 | 3844

Aprašymas: Iki ausų įsimylėjęs Žizel, Eliotas keliauja link altoriaus, tačiau tuo metu Dešrainį pagrobia gauja išlepusių naminių augintinių. Bugas, Eliotas, Maksvizis, Badas ir kiti miško gyventojai susivienija visuotinai draugo gelbėjimo operacijai ir netrukus atsiduria priešo stovykloje – naminių augintinių pasaulyje. Vadovaujami karlikinio pudelio vardu Fifi, naminiai gyvūnai neatiduos draugužio be kovos…

2030 | 2018-07-24 | 6643

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2006 | 2017-06-09 | 4921

Aprašymas: Seniai seniai pas Kijevo Kunigaikštį tarnavo karžygys Dobrynia Nikitičius. Dobrynia ne kartą buvo išgelbėjęs savo valdovą ir gimtąjį kraštą, tad Kijevo Kunigaikštis juo pasitikėjo ir tik jam patikėdavo svarbiausias užduotis. Vieną gražią dieną lyg žaibas iš giedro dangaus trenkė žinia – pagrobta Zabava, Kijevo Kunigaikščio giminaitė. Ją savo irštvoje paslėpė nuožmus trigalvis slibinas Gorynyčius. Jo urvą lanku lenkdavo visi, kas gyvas. Vargas valdovui, vargas Zabavuškai!

2007 | 2017-06-09 | 3830

Aprašymas: Hugo – labai retas gyvūnas, galbūt net ir paskutinis iš savo giminės. Kartu su ištikimais draugais beždžionėlėmis Zigu ir Zagu, jis nerūpestingai leidžia šaunias dieneles gimtosiose džiunglėse. Tačiau vieną kartą jį sučiumpa režisierius, kurio žmona, garsi aktorė, užsimano turėti „mielą gyvūnėlį“. Oi, kiek daug nuotykių ir įvykių laukia mūsų herojaus!