Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3906

Aprašymas: Klasikinių pasakų rinkinys atgimsta itin originalioje animacinėje komedijoje visai šeimai. Piktoji ragana Delamorta kūdikystėje užkerėjo princesę Rožę – iki aštuonioliktojo gimtadienio ji įsidurs pirštą aštria adata ir ji bei visa jos pilis šimtui metų užmigs giliu miegu, o šį burtą galės panaikinti tik tikrai mylinčio vaikino bučinys gražiajai Rožei. Džekas – būtent tas vaikinas. Likus dienai iki aštuonioliktojo Rožės gimtadienio jis išsiunčiamas pas septynis nykštukus, kurie gyvena už septynių kalnų. Šie turėjo saugiai paslėpti Džeką, kad šis po pražūtingo gimtadienio išgelbėtų vargšę Rožę. Deja, keliaudamas pas nykštukus Džekas paklydo ir pateko į raganos spąstus. Delamortos džiaugsmui, išsipildo liūdniausias scenarijus. Princesė įsiduria pirštą, jos gelbėtojas pagrobtas ir visa karalystė užmiega giliu giliu miegu. Išskyrus septynis nykštukus. Maži narsūs vyrukai leidžiasi ieškoti Džeko – vaikiną reikia pargabenti į pilį ir pažadinti snaudžiančią princesę. Pavojingoje kelionėje jų lauks daugybė išbandymų ir netikėtumų, tačiau ūgis – ne kliūtis!

2000 | 2017-06-07 | 3832

Senosios animacijos filmukas vaikams Dovana drambliui. Filmukas apie draugus tigriuką, beždžioniuką ir varliuką kurie smagiai mišku skubėjo pas dramblį į gimtadienį. Tačiau kaip visada atsirado viena pikčiūrna, kuri visokiais būdais norėjo jiems pakenkti ir sugadinti šventę. Tačiau draugai visada kartu rado sprendimą iš betkokios situacijos. Kas gerai pasirinko draugus - niekad nenusivylė! Šis linksmas filmukas moko vaikus draugystės ir optimizmo.

2030 | 2018-07-24 | 4324

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Šiame sezone istorija sukasi apie Naruto, Sasuke, Sakura ir Kakashi, kurie bando nugalėti Kaguja Otsutsuki ir Zetsu (atsakingus už nesibaigiančios sapnų karalystės aktyvavimą). Taip pat pasakojamas Itachi Uchiha gyvenimas Konohoje ir jo pirmosios dienos Akatsuki organizacijoje.

1992 | 2017-06-09 | 4255

Aprašymas: Aladinas, gatvių padauža, jau senai gyvena dideliame mieste su savo ištikama bezdžionėle Abu. Kai princesė Džasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra verčiama būti, ji patenka į turgų, kur atsitiktinai susiduria su Aladinu. Įsakius blogajam Džafarui, šis yra įkalinamas ir priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų sostą. Aladinui tai vienintelis šansas vesti princesę, kuri pagal įstatymą privalo ištekėti tik už princo.

1986 | 2017-06-09 | 3595

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

1968 | 2017-06-07 | 3710

Filmuko Didžiausias draugas veiksmas nukelia į tolimą šiltų kraštų salą, kur gyvena viena labai miela mergaitė kuri sutaria su visais gyvūnėliais, kol jos kelyje nepasitaiko draugauti nemėgstantis krokodilas, kuris net grąsino ją suėsti. Tačiau, mergaitė nepėsčia, ji turi patį didžiausią draugą - Begemotą. Aišku, krokodilas išsigąsta tokios jos kompanijos ir galų gale atsisako savo planų. O, finale ir begemotas nebeatrodo toks didelis. Moralas: Draugus reikia vertinti pagal jų elgiasį, o ne išvaizdą.

1977 | 2017-06-09 | 3710

2-oje lietuviškai įgarsinto senosios animacijos filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Krokodilo Genos gimtadienis“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Gena šventė savo gimtadienį. Kartu su Kūlverstuku,jiedu pamatė žygiuojantį pionierių būrį ir patys užsimanė prisidėti, tačiau nei Gena, nei Kūlverstukas nemoka nei žygiuoti, nei inkilėlių kalti. Ar priims berniukai draugus į savo būrį? Epizode „Krokodilo Genos gimtadienis‘ primenama, jog gerus darbus reikia daryti nesiekiant naudos, tada tikrai bus atlyginta.

2000 | 2017-06-07 | 3583

Tikrai ne kartą girdėta istorija apie nepaklusnią mergaitę Varvarušką ir tris lokius - Mamą, tėtį ir vaiką, kurią puikiai ekranizuoja senoji animacija. Nors močiutė jai neleido, ji išėjo į mišką rinkti grybų, o jame gyveno trys lokiai. Varvaruška rado lokių namelį ir jame leido laiką, kol į jį negrįžo šeimininkai. Kaip istorija vystosi toliau, pamatysite filmuke.

2006 | 2017-06-09 | 3601

Aprašymas: Ekranuose atgimsta didinga legenda. Mūsų herojai susiduria su daugybe žmonių ir būtybių, patiria įdomiausius nuotykius ir įvykius, ir iš visų jėgų priešinasi piktom jėgom bei kovoja dėl visų Žemės gyventojų. Jie tiki svajonėmis ir niekada nepasiduoda. Jie gerbia savo draugus ir nebijo priešų, nes jų širdys pačios geriausios ir narsiausios. Jų misija – ištyrinėti istoriją ir parašyti knygą apie pačius įstabiausius įvykius žmonijos istorijoje.

2000 | 2017-06-07 | 3612

„Meškiukas peštukas“ – pasaka apie apie nedraugišką meškiuką, dainuojantį apie tai, jog blogai baigsis tam, kas nepaklus. Jis muša kitus žvėrelius ir taip miškas tampa liūdnas. Visgi gudrus lapiukas sugalvoja, kaip niekadėją pamokyti. Tačiau piktajam lokiukui bėgti tenka ne nuo lapiuko ir kiškučių, o nuo grėsmingo šerno. Tai labai pamokantis filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3469

Aprašymas: Pilotas Balu (angl. Tale spin) – JAV animacinis filmas. Disnėjaus kino kompanijos animacijos serialas apie neįprastą Keip Siuzetės miestą. Angą uolose kaip vartus į šį miestą nuo oro piratų ir kitų užpuolikų saugo prieš-lėktuvinė artilerija. Taip pat skraidydami greitaisiais sraigtasparniais savo miestą prižiūri linksmi bei sumanūs lakūnai meškinai. Žymiausias serialo herojus yra stambus geraširdis lokys Balu, kurio verslą ištiko bėdos – jo krovinių gabenimo oru įmonę perperka Rebeka Kaningen, tačiau Balu ir naujoje įmonėje gauna darbą ir tęsia savo nuotykius debesyse. Įdomu tai, kad šiame animaciniame seriale vaizduojami lėktuvai turi atitikmenis tikrovėje.

2008 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2000 | 2017-06-09 | 4077

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2030 | 2018-07-24 | 3602

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3677

Aprašymas: Nerealieji draugai (angl. Fosters home for imaginary friends) – animacinis serialas. Aštuonių metų Mackas susidraugauja su nerealiuoju draugu. Mama apie tai nieko nežino. Taip jis ima bendrauti su “nerealiuojiu draugu” Bloo. Nuo to laiko jis dažniausiai lankosi “nerealiųjų draugų” namuose ir beveik visą savo laiką praleidžia su savo draugu. Tada ir prasideda nuotykiai su jo draugu Bloo.

2008 | 2017-06-09 | 3576

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…

2030 | 2018-07-24 | 4443

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…