Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3514

„Drąsuolis šaunuolis“ – tai stebuklinga pasaka apie kaimo berną, kuris užsigeidė vesti burtininko dukterį, ir patraukė pirštis pas patį burtininką. Šis vaikinui iškėlė sąlygą pasislėpti – jeigu iki sutemos burtininkas šio neras, berniokas galės vesti jo dukterį. Tai istorija, apie užsispyrimą, drąsą ir tikrą meilę. Iš šio pasakojimo galime pasimokyti, jog ar pasieksime savo tikslą priklauso nuo to, kaip stipriai jo sieksime.

2030 | 2018-07-24 | 3633

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3419

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

2030 | 2018-07-24 | 3304

Aprašymas: Naujausia garsiojo Prince of Tennis dalis. Japonijoje kuriama nauja “Visų Žvaigždžių” komanda, susidedanti iš 50 geriausių šalies žaidėjų.

1986 | 2017-06-09 | 4308

Pirmasis Hayao Miyazaki'o režisuotas anime, sukurtas ir išleistas jo įkurtoje animacinių filmų studijoje „Ghibli".

Laputa – paslaptingos senovės civilizacijos sukurta skraidanti pilis, kurią surasti ir aktyvuoti gali tik pilies valdovų palikuonė Šyta, turinti stebuklingą amuletą. Ją persekioja valstybės agentai ir piratai, tačiau kalnakasių kaimelyje ji sutinka januolį Pazu, kuris padeda Šytai rasti paslaptingą pilį ir apginti ją nuo visų niekdarių, besigviešiančių pilies paslapčių.
Kupina nuotykių, paprastų emocijų istorija ir Miyazaki'o piešimui būdingas polėkis bei fantazija šį animacinį filmą paverčia puikia pramoga bet kokio amžiaus žiūrovui.

Dangaus pilis Laputa - Castle in the Sky / Tenkû no shiro Rapyuta (1986)

2010 | 2017-06-09 | 3876

Aprašymas: Goberis visiems savo gentyje pasakojo apie Kaulų trupintojo drakoną. Niekas jo kalbomis netikėjo ir šaipėsi iš jo. Supykęs Goberis leidžiasi į kelionę, kad įrodyti savo žodžių teisybę. Hikapas su savo draugais prisijungia prie jo. Kelionės metu Goberis pasidalini prisiminimais, kaip pirmus kartus susitiko su šiuo drakonu ir visi įsijautę į istorijas, nebepastebi kur yra ir įplaukia į uolas. Sudužus laivui visa kompanija atsiduria negyvenamoje saloje, kur ir susiduria su Kaulų trupintoju.

2003 | 2017-06-09 | 4961

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

2000 | 2017-06-09 | 4257

Aprašymas: Trys meškiukai susiranda naujų draugų, su kuriais jie įveikia visas kelyje pasitaikančias negandas. Įdomūs narsių mažylių nuotykiai subtiliai pateikti šioje animacinėje juostoje.

1997 | 2017-06-12 | 4246

Aprašymas: Filmas „Princesė Mononokė” pasakoja istoriją, kurioje mirtino viruso užkrėstas jaunas princas Ašitaka keliauja į tolimus kraštus ieškoti vaistų. Čia jis atsiduria tarp žmonių klano ir miško gyventojų: dvasių, demonų ir milžinų. Tarp jų – ir princesė Mononokė – vilkės duktė ir žvėrių valdovė, kuri bet kokia kaina nori išsaugoti miškus.

Princesė Mononokė - Mononoke-hime / Princess Mononoke (1997)

2030 | 2018-07-24 | 3708

Aprašymas: Ragai ir kanopos sugrįžta (angl. Back at the Barnyard) – JAV animacinis serialas. Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip juokauti. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuo, kad niekas nesužinotų apie “žmogiškus” gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajunta ant savo pečių nelengvą atsakomybės naštą, jis sugeba sukaupti visą savo vyriškumą ir imasi lyderio vaidmens…

2000 | 2017-06-07 | 3758

Filmukas vaikams Senelio Marabu sparnai. Gyveno kartą, pavyduolis krokodilas, kuris labai pavydėjo seneliui Marabu jo nuostabaus grožio sparnų. Kartą, jis sugalvojo apgauti, marabu ir pasiskolinti jo sparnus, bet negražinti. Kaip tarė, taip ir padarė, nuskrido į miestą, o ten žmonės jį palaikė drakonu. Tai supratęs krokodilas, nusprendžia pasinaudoti padėtimi ir pareikalauti princesės. Bet miestelėnai buvo gudrūs ir sugalvojo kaip apgauti krokodilą...

2000 | 2017-06-07 | 3747

Filmukas apie maža mergaitę kuri labai norėjo ir labai stengėsi kad jos draugė Valentina gautų laišką iš mylimo vaikino. Išsiaiškinusi, kad norint gauti laišką, visų pirma reikia jį išsiųsti - mergaitė pasinaudoja savo žuvele. Kodėl? Todėl kad laišką išsiųsti reikia į povandeninį laivą. Vaikams be galo patiks ši nuoširdi ir pamokanti istorija.

2030 | 2018-07-24 | 3689

Aprašymas: Rekso nuotykiai (lenk. Reksio) – Lenkijos animacinis serialas vaikams. Mielas šuniukas vardu Reksas kartu su savo draugų kompanija nuolat patenka į pačias linksmiausias ir pamokančias istorijas. Todėl Jūs tikrai turėsite ko pasimokyti iš nuotykių, kurie ištiks šiuos mažus neklaužadas. Draugams teks tapti ir aktoriais, ir keliautojais, ir burtininkais, ir gydytojais ir kt.

2030 | 2018-07-24 | 4504

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2000 | 2017-06-07 | 3932

Filmukas vaikams apie kiški linksmuolį, kuris visiems girdavosi jog yra visų galų meistras. Kartą ežiukas paprašė uždengti stogą čerpėmis, bet kiškis sukėlė tokį cirką, jog visi žvėreliai juokėsi. Tuo tarpu lapė laukė savo mylimojo ir jai sulūžo kėdė, na o be kėdės juk nebus kur sėdėti. Čia vėl zuikis atėjo į pagalbą. Linksmuolis ir vikruolis, auksarankis "Ir taip bus gerai !". Pažiūrėkite pamokančią ir linksmą istoriją.

2016 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Nedideliame šiaurės vakarų Prancūzijos miestelyje gyvenanti vienuolikmetė Felisė svajoja tapti baleto šokėja. Nors gyvenimas mergaitės nelepina – Felisė yra našlaitė – ji nepraranda optimizmo ir karštai tiki, kad svajonė vieną dieną išsipildys. Atsiradus progai išvykti į Paryžių, ji nedvejoja nė sekundės. Susiradusi Paryžiaus operos rūmus, Felisė susipažįsta su pastato tvarkytoja Odeta. Vieniša moteris, išgirdusi Felisės istoriją, pasiūlo mergaitei apsigyventi pas ją. Sutvarkiusi šį reikalą, Felisė imasi vykdyti planą patekti į prestižinės mokyklos šokių klasę. Naivios ir geraširdės provincijos mergaitės laukia didžiuliai išbandymai ir nusivylimas: išpaikinti didmiesčio vaikai, susireikšminę suaugusieji ir elementarių baleto pradmenų neturėjimas Felisę varo į neviltį. Nuotaiką praskaidrina netikėtai atrastas naujas draugas: jaunas išradėjas Viktoras, kuris tiki, kad Felisei tikrai pasiseks. Vėl atgavusi pasitikėjimą savo jėgomis, Felisė nusprendžia nepasiduoti, kad ir kaip sunku bebūtų. Pagaliau patekusi į baleto trupę, mergaitė atiduoda visas jėgas, kad pasiektų savo svajonę.

2030 | 2018-07-24 | 3263

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2012 | 2017-06-09 | 3873

Aprašymas: Artėja Helovinas, todėl ne tik Monstrų vidurinė mokykla, o ir visas miestas pilnas nežemiškų būtybių. Staiga grupelė chuliganų pradeda krėsti eibes, o visiems atrodo, kad tai vampyrų darbas. Ar pavyks įrodyti, kad iš tikrųjų dėl visko kalti baugiais personažais persirengę žmonės? Grupelė Monstrų vidurinės moksleivių pateks į mirtingųjų vakarėlį, nes bus palaikyti persirengėliais. Ar ilgai jie liks neatpažinti?

1998 | 2017-06-09 | 3787

Donald Duck All in a nutshell išleistas 1949 m.

2000 | 2017-06-09 | 3703

Aprašymas: Alvinas sapnuoja košmarus apie vilkolakius. Šaunieji burundukai rengiasi labai svarbiam mokyklos vaidinimui. Tačiau kartą darydamas cheminius bandymus Alvinas susprogdina visą salę. Žinoma, jį tuoj išmeta iš vaidinimo. Alvinas nusimena, tačiau jam jau rūpi visai kitas reikalas. Jis įtaria, kad šalia jų gyvena vilkolakis…