Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3759

Donald Duck Donalds dream voice išleistas 1948 m.

2000 | 2017-06-09 | 4093

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2000 | 2017-06-08 | 4397

Senosios animacijos filmukas Skruzdėlytė tauškalytė. Pasaka apie skruzdelytę, kuri ilgai buvo lauke ir nepaisė jog ateina tamsa. Vyresnė skruzdė jai sakė jog saulė nusileis ir visas skruzdėlyno duris uždarys, tačiau skruzdėlytė ramiai sau vaikštinėjo ir nukrito nuo medžio. O namai toli... Bet čia jai padėjo nepažystami žvėreliai ir parvedė skruzdėlytę namo. Pamokantis filmukas vaikams ir senosios animacijos dozė suaugusiems :)

2000 | 2017-06-09 | 3660

Mažųjų girios nykštukų Smurfų serija Netikras rojus prasidės džiuginančiu vaizdu. Mažieji smurfai nuima derlių. Tokie maži ir tokie darbštūs. Tik Tingalius nenori dirbti . Tėtė smurfas išsiunčia jį ir porą kitų smurfų į mišką malkų . Jie patenka į paslaptingą rojų. Bet ar tai ne piktadario Gargamelio spąstai? Netikras rojus tai animacinis filmukas pamokysiantis vaikus nepasitikėti nepažįstamaisiais .

2008 | 2017-06-09 | 3929

Aprašymas: Tai 35 minučių trumpametražis animuotas filmas. Istorija seka įvykius praėjus dviem metams po Majin Buu nugalėjimo. Žmonės iki šiol negali pamiršt savo didvyrio Pono Šėtono, o šis ta proga nusprendžia atidaryt naują viešbutį su dideliu banketu. Todėl žinoma nepamiršta pakviest tikrųjų didvyrių ir jų kolegų. Tad Songokas ir jo draugai vėl susiburia kartu gerai praleist laiką iki kol nepasirodo nauja grėsmė. Iš kosmoso atskrenda keli sajanų tipo erdvėlaiviai iš kurių vieno išlipa jaunuolis (Tarble) labai primenantis Vedžitą. Jis pasiprašo pagalbos, mat įkandin jo ir jo žmonos (Gure) atskrenda ir dvi Fryzo „liekanos“ (Abo ir Cado). Va čia ir prasideda taip visų pamėgta Drakonų kova.

1977 | 2017-05-31 | 4301

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

2004 | 2017-06-09 | 4068

Aprašymas: XIX amžius, Anglija, pramonės revoliucijos laikai, taškas nuo kurio žmonija padarė didžiausią šuolį į naują pasaulį. Siužete bandoma pabrėžti, kad žmogaus protui ir galimybėms nėra jokiu ribų ir kartais žmonės būna nepasirengę kažkuriems naujiems atradimams. Mokslininkas Loidas Garas ir jo sūnus Edvardas po ilgų ekspedicijų atrado gryną mineralinį vandenį. Jie mano, kad vanduo gali būti panaudotas kaip pagrindinis energijos šaltinis garo varikliams. Rusijoje atliekamo eksperimento metu įvyko nelaimė ir Edvardas buvo apgaubtas šaldymo dujų, dėl to susikūrė keistas sferinis aparatas (galingas energijos šaltinis).

1942 | 2017-06-09 | 4653

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2006 | 2017-06-09 | 4114

Aprašymas: Įspūdingas populiariojo “Ledynmečio” tęsinys prasideda tada, kai Žemę dengiantis ledas pradeda tirpti, visiems priešistoriniams gyvūnams suteikdamas daug džiaugsmo. Dabar jie gali mėgautis visais prabangaus, pačios gamtos sukurto vandens atrakcionų parko malonumais: maudytis, šokinėti nuo tramplinų, grožėtis geizeriais ar naudotis natūraliomis purvo voniomis. Netikėti pokyčiai sužavi visus, tačiau gyvūnai net neįtaria, kad jiems gresia mirtinas pavojus: sparčiai tirpstančių ledynų vanduo netrukus užtvindys jų prieglobsčiu tapusį slėnį. Atsitiktinai pirmoji apie artėjantį potvynį sužino šaunioji trijulė – Manfredas, Sidas ir Diego. Jei pirmoje filmo dalyje jie gelbėjo žmonių kūdikį, tai šį kartą herojams tenka dar svarbesnė ir atsakingesnė užduotis – išgelbėti nuo pražūties visus rojaus slėnio gyventojus. Jie ne tik privalo visus perspėti apie gresiantį pavojų, bet ir sugalvoti būdą, kaip pasprukti nuo grėsmingai artėjančio potvynio!

2000 | 2017-06-07 | 3920

Du kazachai randa didžiulį lobį. Tačiau ką su juo daryti? Kaip pasielgti su tokiu turtu, kuris niekam nepriklauso? Ir kreipiasi du kazachai į išminčius, kad šie teisingą išeitį jiems rastų. Tačiau išmintis prakalba berniuko lūpomis, kuris pasiūlo kazachams didelį sodą pasodinti, kad pavargę žmonės galėtų jame ilsėtis. Tačiau šis pasiūlymas patinka ne visiems. Berniukas užsitraukia piktadario rūstybę. Kokius išbandymus jis paruošia berniukui? Ar pavyks mažajam išminčiui išsigelbėti nuo pražūtingo keršto? Ar pražys nuostabusis sodas dykynėje? Pažiūrėkite ir atrasite daug išminties pasakojime ,,Nuostabus sodas“.

2014 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Dvaro arklys, pulko vadas didingu vardu – Gajus Julijus Cezaris savo nelaimei išgirsta bajorų kalbas apie sąmokslą prieš kunigaikštį. Ką daryti? Apsaugoti kunigaikštį nėra kam, nes didvyriai toli, kariauja prieš kitą blogiuką, slibinas atostogauja, o kariuomenė pratybose. Bet jei sąmokslininkai grasina valdovui – arklys Julijus tikrai neliks nuošalyje! Jis pasiryžęs išgelbėti visą pasaulį, na jei neišgelbėti, tai bent pabandyti. Svarbiausia, kad tik šis gelbėjimo planas nevirstų pasauline katastrofa! Arklio Julijaus strategijose netrūks linksmų situacijų ir įspūdingų nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 3656

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3759

Aprašymas: Deksterio laboratorija (angl. Dexter’s laboratory) – JAV animacinis serialas. Istorija apie berniuko genijaus ir jį nervinančios sesers nenusisekusius nuotykius.

2012 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

2030 | 2018-07-24 | 3683

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2016 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.