Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3360

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2010 | 2017-06-09 | 3922

Aprašymas: Goberis visiems savo gentyje pasakojo apie Kaulų trupintojo drakoną. Niekas jo kalbomis netikėjo ir šaipėsi iš jo. Supykęs Goberis leidžiasi į kelionę, kad įrodyti savo žodžių teisybę. Hikapas su savo draugais prisijungia prie jo. Kelionės metu Goberis pasidalini prisiminimais, kaip pirmus kartus susitiko su šiuo drakonu ir visi įsijautę į istorijas, nebepastebi kur yra ir įplaukia į uolas. Sudužus laivui visa kompanija atsiduria negyvenamoje saloje, kur ir susiduria su Kaulų trupintoju.

2000 | 2017-06-07 | 3650

Filmukas Galiniame suole tai nuotaikinga istorija apie nuotykius mokykloje. Šis filmukas patiks ne tik vaikams, bet ir tėveliams, nes nukels atgal į mokyklos suolą, kur be įvairių išdaigų neapsieinama. Ši istorija Galiniame suole parodys, kad mokytis gali būti labai įdomu. Veikėjai mintyse nukeliaus į įvairiausias vietas. Kokių nuotykių jie patirs ? Ši istorija moko mažuosius žiūrovus, jog reikia stropiai mokytis ir parodo, kad tai visai nesunku. Tereikia pasitelkti fantazija.

2030 | 2018-07-24 | 3947

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2030 | 2018-07-24 | 7525

Aprašymas: Animacinis serialas “Nepaprastas gumuliuko pasaulis” (angl. The Amazing World of Gumball) vaizduoja dvylikos metų mėlyną katiną, kuris gyvena su savo šeima ir kitais keistais padarais.

2010 | 2017-06-09 | 3676

Aprašymas: Šis filmukas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo „Maša ir Lokys“ veikėjais. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems.

1986 | 2017-06-09 | 5066

Aprašymas: Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai pasauliniame kare yra trijų dalių animacinis filmukas sukurtas pagal čekų rašytojo J. Hašeko satyrinį romaną. Šveikas – atviraširdis kvėša, pasaulinis kvailys, genialus idiotas, sugebantis su geraširdiška šypsena atskleisti prieštaravimus tarp menkų kasdienybės rūpesčių ir didžiųjų istorinių įvykių patoso.

2000 | 2017-06-07 | 4255

Ilja muromietis- drąsus ir ryžtingas karžygys, kuris trokšta apginti Rusiją. Keliaudamas į Kijevą jis sutinka Čiurilą Plenkovičių, kuris parodo kelią Kijevo link. Raiteliui tenka rinktis: keliauti tolimą,tačiau gražų ir saugų kelią ar joti trumpu, tačiau labai pavojingu keliu, kuriame galima sutikti lakštingalą galvažudį ir žūti. Ką rinksis drąsusis riteris? Senosios animacijos filmukas vaikam ir tėveliams apie pasirinkimą, meilę tėvynei bei didelę narsą.

2013 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: „Monstrų universitetas“ – kultinio animacinio filmo „Monstrų biuras“ priešistorė. Čia sužinosime siaubingą tiesą: Maikas ir Salis – labiausiai patyrę ir labiausiai gąsdinantys Monstropolio gyventojai – ne visada buvo geriausi draugai… Pirmąkart susitikę pačiame baisiausiame Monstrų Universitete, kur mokėsi monstriško gyvenimo baisybių, Maikas ir Salis neapkentė vienas kito ir vienas kitam krėtė bjauriausias šunybes. „Monstrų universitetas“ papasakos, kaip vienas kito nemėgę patys baisiausi monstrai tapo neišskiriamais draugais, perėję gausybę išbandymų ir patyrę nuotykių, kurie laukia studijuojant baisybių meną Monstrų Universitete.

1990 | 2017-06-09 | 4629

Aprašymas: Drakonų Kova Z grįžta, ir vėl jums primeną vaikystę. Istorija prasideda dar tada, kai Gokas dar tik, tik, buvo gimęs, ir kuomet dar nebuvo išsiųstas iš savo gimtosios Sajanų planetos į Žemę. Goko tėvo vardas yra Bardokas. Jis yra mažos geriausių rinktinių Sajanų komandos kapitonas. Jo visos komandos tikslas yra užgrobti visas planetas, kurių pageidauja Ponas Fryzas. Visa jo komandą vykdo jo įsakymus net nenutuokdami apie tai ką jis planuoja. Bet kuomet Bardokas tai sužino, gali būti per vėlu….

2003 | 2018-07-24 | 4179

Nuostabiame povandeniniame pasaulyje, šiltuose ir spalvinguose tropikų vandenyse gyvena žuvų šeima – tėvas Merlin ir sūnelis žuviukas Nemo. Tėvas labai saugo sūnelį nuo gausybės vandenyne tykančių pavojų, žuviuką Nemo. Tačiau Nemo labai nori pažinti jį supantį pasaulį. Vieną dieną mažąjį žuviuką pavagia iš gimtųjų koralų namų. Nusiminęs tėvas Merlin, lydimas žuvytės Dory, kuri turi labai gerą širdį, bet labai blogą atmintį, leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę per visą vandenyną ieškodamas savo sūnaus. Vandenyne jų laukia susidūrimai su daugybe pavojų – čia gyvena pikti rykliai, nuodus skleidžiančios medūzos, vėžliai, tačiau optimistė Dory įtikina Merlin, kad galų gale jiems pavyks surasti žuviuką Nemo.

Žuviukas Nemo / Finding Nemo -  (2003)

2000 | 2017-06-07 | 4166

Filmukas vaikams Dramblys ir skruzdelė. Dagistane yra prietaras - jei vasarą lija ir šviečia saulė po uola ten kur šešėlis - įvyks lapės vestuvės. Nuotaka Laputė jau susiruošusi laukia svečių. Susirinko svečiai, buvo tarp jų dramblys ir skruzdėliukas, kurį vos per padidinimo stiklą įmanoma buvo įžiūrėti. Čia dramblys pradėjo rodyti savo agresiją ir jėgą skriausti kitus žvėris. Tačiau skruzdėliukas jį gudriai pamokė ir pastatė į vietą.

2030 | 2018-07-24 | 4235

Aprašymas: Ančiukai Duoniukai (angl. Breadwinners) – JAV animacinis serialas.

1998 | 2017-06-09 | 3442

Donald Duck Donald's snow fight išleistas 1942 m.

2030 | 2018-07-24 | 5588

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.