Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3986

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.

2000 | 2017-06-07 | 3853

Filmas apie berniuką kuris norėjo būti jūreiviu, tačiau netryško noru mokytis. Jam atvertus knygą apie Jūreivius, jis magiškai tampa laivo kapitonu. Kai laivą pradeda krėsti pirmosios negandos, o berniukas nesugeba teisingai jų išspręsti, ponaitis supranta kokie, visgi, yra svarbūs mokslai gyvenime. Filmukas puikiai ekranizuoja posakį “ką išmoksi - ant pečių nenešiosi”.

1978 | 2017-06-07 | 3798

Muzikinės skrynelės paslaptis – pasaka vaikams apie muzikinę skrynelę ir jos didžiąją paslaptį – iš kur atsiranda muzika. Lietuviškai galite žiūrėti šį filmuką online. Berniukas turi muzikinę skrynelę, bet ji kažkodėl negroja, reikia išsiaiškinti šią paslaptį. Užsnūdęs jis sapno metu patenka į muzikinės dėžutės vidų ir bando išsiaiškinti jos paslaptį.Senoji animacija mus moko, kad kiekviena smulkmena svarbi, be jos neveiks visas mechanizmas.

2016 | 2017-06-09 | 3887

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.

1967 | 2017-06-08 | 3948

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

2012 | 2017-06-09 | 3556

Aprašymas: 2024-taisiais beveik kiekvienas paauglys žaidžia internetinį RPG žaidimą „World“. Specialūs žaidimo akiniai dabar gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir tai leidžia mėgautis žaidimu betkur ir betkada. Deja, keturiolikmetei Sorai nelabai rūpi visokios technologijos. Ji net nėra žaidusi jokio kompiuterinio žiadimo. Bet vieną kartą išbandžius World, jai žaidimas palieka įspūdį. Būdama visiška naujokė, ji pamato gana paslaptingą žaidimo situaciją, kai kita žaidėja yra užpuolama neaiškių sutrėrimų. Paaiškėja, jog nuo pat žaidimo sukūrimo įsivėlė klaida, dėl kurios žaidėjai visame pasaulyje netenka sąmonės. Norint viską sutvakyti, skaitmeninio pasaulio tarnyboms prireikia Soros pagalbos, kad ji padėtų surasti tą paslaptingąją žaidėją.

2030 | 2018-07-24 | 4381

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2030 | 2018-07-24 | 4306

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2011 | 2017-06-09 | 4904

Aprašymas: Pagrindinis animacijos herojus, ančiasnapis Peris, priverstas įveikti savo baimes, kai Finas ir Ferbis netyčia išsiaiškina, kad jis yra slaptas agentas. Netrukus jis ir jo draugai turi keliauti į lygiagrečią dimensiją, kur karaliauja blogasis daktaras Dufenshmirtsas.

1998 | 2017-06-09 | 3794

Donald Duck Don's Fountain of Youth išleistas 1953 m.

2030 | 2018-07-24 | 3288

Aprašymas: Tomas ir Džeris pasakos (angl. Tom & Jery tales) – JAV animacinis serialas. Visų pamėgti personažai grįžo! Tomas ir Džeris rodomas jau daugiau, kaip 13 metų. Žiūrėkite nesibaigiančios konkurencijos filmukus, kurie padarė Tomą ir Džerį ilgamečiais animacijos numylėtiniais.

2030 | 2018-07-24 | 3878

Aprašymas: Muča Luča (angl. Mucha Lucha) – JAV animacinis serialas. Tai trijų kaukėtų kovotojų istorija imtynininkų mokykloje.

2006 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Happy Tree Friends (English Funny Tree Friends, and usually not translated) – Flash TV series in the genre of black comedy about the adventures of cute zverushek living in a kind of bucolic place. Series fragmented and its series of thematically unrelated. At the end of each cartoonall or most of the actors dies in agony, but in the new series they reappear alive. Characters embody certain roles, but their specific roles and relationships with each other from series to series are changing.

2010 | 2017-06-09 | 3958

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

2004 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.