Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2001 | 2017-06-09 | 4182

Aprašymas: Maža mergaitė Šihira kartu su savo tėvais paslaptingu miško tuneliu patenka į keistą dar neregėtą miestą: visos gatvės išstatytos stalais, ant stalų gardžiausi patiekalai ir gėrimai. Šihiros tėvai pasiduoda pagundai ir ima ragauti visų gėrybių. Deja, netrukus užburtame Dvasių pasaulyje jie virsta kiaulėmis. Šihira suvokia likusi viena paslaptingame mieste, kurioje nematomi gyventojai nemato ir jos pačios. Mergaitė stoja į kovą prieš Dvasias, Paslaptis, Burtus ir Užkeikimus, kad susigrąžintų savo tėvus.

2000 | 2017-06-09 | 3912

„Nu, pogodi!“ žavi kaip ir visada. Serija „Kelias“ online – puikus šeimos laisvalaikio praleidimas. Pikti vilko kėslai intriguoja, o laiminga pabaiga primena, kad gėris visada laimi. Tai pamokanti animacija. Užburia ir žaismingos spalvos bei nuotaikingai skambanti muzika. Šypsosis visi – ir vaikai, ir tėvai, mat „Na, palauk!“ nepalieka abejingų. Įsijunkite ir mėgaukitės!

1967 | 2017-06-09 | 4305

Aprašymas: (rus. Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика). Šurikas išvažiuoja į vieną iš kalnų respublikų rinkti tautosakos. Ten jis įsimyli simpatišką mergaitę Niną. Netikėtai Niną pagrobia, norėdami ją prievarta ištekinti. Naiviam ir geram Šurikui ne iš karo pavyksta suprasti, kas vyksta, tačiau vėliau, ištikimo draugo padedamas, jis išlaisvina “Kaukazo belaisvę”.

Отправившись в одну из горных республик собирать фольклор, герой фильма Шурик влюбляется в симпатичную девушку — «спортсменку, отличницу, и просто красавицу». Но ее неожиданно похищают, чтобы насильно выдать замуж.

Наивный Шурик не сразу смог сообразить, что творится у него под носом, — однако затем отважно ринулся освобождать «кавказскую пленницу»…

Kaukazo belaisvė arba Nauji Šuriko nuotykiai (1967) - Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика (1967)

2001 | 2018-07-24 | 4240

Aprašymas: Geologijos profesorius Teodoras Litonas ruošiasi į eilinę mokslinę ekspediciją, kuri turi patvirtinti Darvino evoliucijos teoriją. Jis išvyksta į Naująją Zelandiją, kur drąsiems keliautojams, išgyvenusiems daugybę pavojų, tenka klaidžiomis požeminėmis galerijomis prasibrauti iki pat Žemės centro, kur jie susidurs su nuostabiu priešistoriniu pasauliu…

Žiulis Vernas: Kelionė į žemės centrą - Jules Verne's Amazing Journeys - Journey to the Center of the Earth (2001)

2030 | 2018-07-24 | 4952

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2030 | 2018-07-24 | 3803

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2006 | 2017-06-09 | 3567

Aprašymas: Grįžęs į realų pasaulį, Ichigo su savo komanda kaip įprastai tvarkosi su Tuščiaisiais, bet jų laukia nauji pavojai. Kovotojus užpuola dar nematytos baltos dvasios, vadinamos Paklodėmis, ir tuo metu jiems į pagalba atskuba nepažįstama Sielų Skerdėja vadu Senna. Tačiau ji nėra paprasta Sielų Skerdėja – ji neprisimena kokiam būriui priklauso, bet kitaip nei kiti Sielų Skerdėjai ji turi savo ankstesnio gyvenimo atsiminimų nuotrupų. Senną persekioja blogiukų gauja, pasivadinusi Tamsiaisiais ir vadovaujama vado Ganryuu. Tamsieji buvo ištremti iš Sielų Visuomenės ir, norėdami įvykdyti savo keršto planą, realiame pasaulyje ieško daikto, vadinamo Shinenju, kuris pasirodo beęsąs pati Senna. Ichigo, trokšdamas bet kokia kaina išgelbėti Senną nuo Ganryuu planų, tuo pačiu išgelbėja pasaulį nuo sunaikinimo.

2013 | 2017-06-09 | 8477

Aprašymas: Mada Monstrų vidurinėje visada buvo labai svarbi. Klodė Vulf su geriausiomis savo draugėmis surengė šaunią mados šventę. Ji vaizdelių portale buvo žiūrima daugybę kartų. Renginį pamatė ir šlovę prarandanti garsi dizainerė Monatela. Susižavėjusi vampyriukių ir kitų paauglių sumanymais, ji pasikvietė Klodę su draugėmis į svečius. Didžioji mados kelionė su daugybe neįtikėtinų nuotykių prasideda!

2006 | 2017-06-09 | 4137

Aprašymas: Kai miško žvėreliai sužinojo, kad pusės jų miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas jų draugo vėžlio noras buvo įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti. Tačiau naujas pasaulis, išdygęs už tvoros ir pasivadinęs Priemiesčiu, turi savo privalumų – ten yra daugybė skanėstų, nes žmonės gyvena tik tam, kad valgytų!

2000 | 2017-06-09 | 3784

Trečioje Smurfų serijoje Stebuklingas kiaušinis mėlynieji personažai švęs smurfadienį. Reikia iškepti tortą tačiau kur rasti kiaušinį šiam tortui ? Netikėtai smurfai suras piktojo Gargamelio pamestą kiaušinį. Pamatysite neįtikėtinas ypatingojo kiaušinio galias. Tačiau šis daiktas gali sukelti ir daug nemalonumų. Ši smurfų istorija pamokys neimti svetimų daiktų jai nenori prisišaukti nelaimių. Stebuklingas kiaušinis – pamokanti ir išskirtinė serija mažiesiems.

2000 | 2017-06-09 | 3742

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2008 | 2017-06-09 | 3671

Aprašymas: Aviukas Šonas ir jo draugai dažnai sukinėjasi aplink aviganį vardu Bitceris, kovoja su „blogiečių“ paršiukų trijule bei kitais fermos gyventojais.

2006 | 2017-06-09 | 3433

Aprašymas: Paryžius, 2054-ieji. Pagrobta jauna ir gabi mokslininkė – tyrinėtoja Ilona Tasujeva, milžiniškos korporacijos „Avalonas“ darbuotoja. Pagrobėjai nežinomi, išpirkos nereikalaujama, o pirmieji bandymai rasti merginą bevaisiai. Šio reikalo imasi kapitonas Bartolomėjus Karas – įkaitų vadavimo specialistas. Jam pavyksta išsiaiškinti Ilonos paslaptį ir susekti jos pėdsakus Paryžiaus gatvių labirinte. Tačiau policininkas jau dvejoja, ar jo gelbėjamoji išties yra auka, ar piktadarė. Surasti Iloną tampa gyvybiškai svarbu ne tik jam, bet galbūt ir visai civilizacijai. Ji – atsakymas į „Renesanso protokolo“ mįslę, kuri gali pakeisti visos žmonijos ateitį. Ar galėjo Dievas sukurti žmogų? „Renesansas“ – su Franko Millerio „Nuodėmių miestu“ lyginamas animuotas trileris.

2030 | 2018-07-24 | 3504

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.