Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 5501

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

2030 | 2018-07-24 | 4120

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2016 | 2017-06-09 | 3586

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…

2021 | 2017-06-09 | 3869

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

1965 | 2017-06-07 | 3937

Senosios animacijos filmukas vaikams Bonifacijaus atostogos. Filmukas pasakoja apie liūtą Bonifacijų. Jis buvo labai paklusnus, jam niekada nereikėjo kanors sakyti du kartus. Visi labai mylėjo Bonifacijų. Net cirko direktorius vadindavo jį talentu. Tačiau liūtas nei karto nebuvo išėjęs atostogų ir labai norėjo nuvažiuoti pas senelę. Filmukas pasakoja apie linksmas Bonifacijaus atostogas.

2022 | 2017-06-09 | 3913

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.

1959 | 2017-06-09 | 4020

Aprašymas: Visų gerai žinoma istorija apie princesę Aurorą. Piktoji ragana Malefisentė prakeikia karaliaus dukterį Aurorą, nusiųsdama siaubingą prakeiksmą. Karalius, bandydamas išvengti tokios lemties, atiduoda savo dukterį trijų gerųjų fėjų priežiūrai.

2006 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Happy Tree Friends (English Funny Tree Friends, and usually not translated) – Flash TV series in the genre of black comedy about the adventures of cute zverushek living in a kind of bucolic place. Series fragmented and its series of thematically unrelated. At the end of each cartoonall or most of the actors dies in agony, but in the new series they reappear alive. Characters embody certain roles, but their specific roles and relationships with each other from series to series are changing.

1969 | 2017-06-08 | 4417

Išpuikusi princesė, Brolių Grimų pasakos motyvais. Pasakojimas apie karalaitę, kuri buvo labai išpuikusi. Kartą karalius nutarė ieškoti savo dukrai jaunikio. Atėjo ir vienas ir kitas, tačiau nei vienas jai netiko. Tuomet karalius supyko ir pareiškė jog ištekins už pirmo elgetos. Taip ir atsitiko. Tada princesę greitai gyvenimas pamokė ir ji tapo nuostabia karalaite, pradžioje ji buvo pasipūtelė, o pabaigoje gerutė. Šis filmukas pamokys pasipūtusias mergaites ir mamas :)

1986 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

1998 | 2017-06-09 | 3886

Donald Duck Modern inventions išleistas 1937 m.