Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3951

Aprašymas: Tai 35 minučių trumpametražis animuotas filmas. Istorija seka įvykius praėjus dviem metams po Majin Buu nugalėjimo. Žmonės iki šiol negali pamiršt savo didvyrio Pono Šėtono, o šis ta proga nusprendžia atidaryt naują viešbutį su dideliu banketu. Todėl žinoma nepamiršta pakviest tikrųjų didvyrių ir jų kolegų. Tad Songokas ir jo draugai vėl susiburia kartu gerai praleist laiką iki kol nepasirodo nauja grėsmė. Iš kosmoso atskrenda keli sajanų tipo erdvėlaiviai iš kurių vieno išlipa jaunuolis (Tarble) labai primenantis Vedžitą. Jis pasiprašo pagalbos, mat įkandin jo ir jo žmonos (Gure) atskrenda ir dvi Fryzo „liekanos“ (Abo ir Cado). Va čia ir prasideda taip visų pamėgta Drakonų kova.

1998 | 2017-06-09 | 3764

Donald Duck Don Donald išleistas 1937 m.

2008 | 2016-02-14 | 4097

Maža žuvytė Ponjo – stebukladario ir gražiosios jūrų karalienės dukra. Kartą ji pasprunka iš tėvo namų ir išplaukia ant kranto, kur ją suranda kaimelyje ant uolos gyvenantis berniukas vardu Sosukė. Ponjo ir Sosukės draugystė palaipsniui perauga į meilę, kuri kelia milžinišką pavojų ramaus kaimelio gyventojams. Kai magijos griebiasi dukrelę norinti susigrąžinti jos piktoji mama, Sosukė pademonstruoja neįtikėtiną drąsą – tam, kad tik išgelbėtų Ponjo… Ponjo ant uolos prie jūros / Gake no ue no Ponyo -  (2008)

2006 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Shari – čigonė, kuri svajoja apie sėkmingą balerinos karjerą. Ji įsimyli Keviną, kuris skatina jos laikytis savo svajonių, bet vėliau palieka ją su sudaužyta širdimi. Jai sekasi vis blogiau ir blogiau, kol ji įgyja stebuklingų baleto batelių porą…

2000 | 2017-06-07 | 3544

Pamokanti senosios animacijos filmukas vaikams ir tėveliams apie voverytę, kuri stengėsi padėti įkliuvusiam zuikeliui į lokio nelaisvę. Voverytė lakstė per mišką, kvietė barsuką, bebrą į pagalbą, tik mažosios pelytės jie nepasikvietė drauge. Nuėję prie lokio namų paaiškėjo, jog jis neketina nuskriausti zuikelio, o yra draugiškas miško žvėris. „Jis įkliuvo“-pasaka, vaizduojanti tikrąsias vertybes: draugystę, drąsą,meilę bei kovą už savo draugą.

2000 | 2017-06-07 | 3841

Senosios animacijos filmukas Besotis. Filmukas apie besotį Kuzia. Tai katinas kuris gyveno ir mėgo smaguriauti namuose begėdis. Net nuo knygos viršelio kiškučio tortą vagia. Taigi visi žvereliai sugalvojo pamokyti neklaužadą katiną, kuris tuo metu vartėsi prie radiatoriaus. Ar jiems pavyko sužinosite šiame linksmame filme ir suprasite kas atsitinka besočiams :)

2012 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

2000 | 2017-06-09 | 3652

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

1987 | 2017-06-09 | 3796

Aprašymas: Alternatyvioje Žemėje jaunas astronautas dalyvauja prieštaringai vertinamoje kosmoso programoje. N-15

1966 | 2018-07-25 | 3459

2012 | 2017-06-09 | 4022

Aprašymas: Sudanas, 19-as amžiaus. Dešimtmetis berniukas Makas pabėga iš vergijos ir sutinka jauna žirafiuką. Judviejų nuotykiai prasideda…

2000 | 2017-06-07 | 3948

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.

2030 | 2018-07-24 | 3074

Aprašymas: Keita turi dvi vyresnes įseseres Ako ir Riko. Kadangi jie nėra susaistyti kraujo ryšiais, merginų meilė broliui yra pakankamai gašli. Po nelaimingo atsitikimo mokykloje, Ako ir Riko savo broliukui prisipažįsta meilėje. Keitai nepatinka vien mintys apie tai, kad jie gali būti kažkas daugiau nei brolis ir seserys, bet jis bando patekti į tą pačią mokyklą, kaip ir jo seserys ir po truputį jos pradeda jį vilioti. (N-16)

2000 | 2017-06-07 | 3763

Animacinis filmukas - Mažylis šakalas ir kupranugaris pasakoja istoriją apie dykynėje gyvenančius du draugus - šakalą ir kupranugarį. Šie du draugai pasiruošę gelbėti ir ginti vienas kitą nuo įvairiausių gyvenimo negandų. Kaip baigsis jųdviejų kelionė per upę, kurioje tūno siaubingas krokodilas? Ar pavyks draugams perbristi upę ir išsigelbėti nuo siaubingų krokodilo nasrų? O jei pavyks perbristi, ar pavyks grįžti atgal? Dėmesį kaustanti dviejų draugų kelionė ir kartu draugystės išbandymas. Pažiūrėkime, vaikai, kaip jiems seksis.

2008 | 2017-06-09 | 3616

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…