Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 4135

Aprašymas: Kai miško žvėreliai sužinojo, kad pusės jų miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas jų draugo vėžlio noras buvo įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti. Tačiau naujas pasaulis, išdygęs už tvoros ir pasivadinęs Priemiesčiu, turi savo privalumų – ten yra daugybė skanėstų, nes žmonės gyvena tik tam, kad valgytų!

2000 | 2017-06-07 | 3959

Filmukas Laukinės gulbės – nuostabi istorija apie vienuolika karaliaus sūnų ir dukrą Elzytę. Laimingai jie visi kartu gyveno kol karalius į namus parvedė naują pačią. Piktoji pamotė Elzytę pavertė murzina, nešvaria mergaite, o brolius paukščiais. Ilgai jie klaidžiojo toli nuo namų, tačiau brolių ir Elzytės meilė pasirodė tokia stipri, kad įveikė visas kliūtis. Būtinai pažiūrėkite šią užburiančią pasaką. Joje išaukštinama meilė, o neapykantos ir pykčio pripildytos širdys anksčiau ar vėliau susilaukia bausmės.

2013 | 2017-06-09 | 3716

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

1968 | 2017-06-07 | 3744

Filmuko Didžiausias draugas veiksmas nukelia į tolimą šiltų kraštų salą, kur gyvena viena labai miela mergaitė kuri sutaria su visais gyvūnėliais, kol jos kelyje nepasitaiko draugauti nemėgstantis krokodilas, kuris net grąsino ją suėsti. Tačiau, mergaitė nepėsčia, ji turi patį didžiausią draugą - Begemotą. Aišku, krokodilas išsigąsta tokios jos kompanijos ir galų gale atsisako savo planų. O, finale ir begemotas nebeatrodo toks didelis. Moralas: Draugus reikia vertinti pagal jų elgiasį, o ne išvaizdą.

2000 | 2017-06-07 | 3710

Filmukas Miško tankmėje. Filmukas apie barsukų šeimyną. Jie miške kasė urvus, o sūnelis tingėjo ir nukeliavo miško takučiu. Čia jis sutiko draugą zuikutį ir piktąjį vilką, kuris norėjo juos pagauti. Mažylis būdamas vienas greitai išmoko išsikasti urvelį. Jie su zuikučiu slėpėsi urvelyje nuo vilko, tačiau vilkas jau buvo beveik įlindęs į urvą... Ir staiga lokys juos išgelbėjo ir pamokė vilką. O čia ir tėveliai atėjo.

1997 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Murėjus – stebuklingas padaras. Jis burtininkas ir Anabelės krikštatėvis. Kaip ir pritinka stebukladariams, jis ketina išpildyti savo krikšto dukrelės norą. Mažylė svajoja, kad jos tėtis – paprastas taksi vairuotojas, pagaliau gautų vaidmenį Brodvėjaus miuzikle. Murėjui beveik pavyksta… Beveik, nes jo burtus netikėtai sugadina dvi piktosios raganos…

2010 | 2017-06-09 | 4479

Aprašymas: Nauja serija, nauji nuotykiai! Bugas nusprendęs eiti į iškylą nesulaukė nei vieno draugo palaikymo. Kam rūpi statybos, kam merginos, o kam vaikus tenka prižiūrėti… Nusivylęs visais Bugas patraukia ieškoti laimės kitur. Taip beklaidžiodamas pakeliui sutinka cirką. Tuomet ir prasideda visos linksmybės.

2016 | 2017-06-09 | 4070

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

2008 | 2017-06-09 | 3801

Aprašymas: Šeštas dešimtmetis, nauja superdidvyrių karta privalo suvienyti jėgas su aktyviais visuomenės veteranais ir nelinkusia bendradarbiauti JAV vyriausybe tam, kad kovotų su grėsme Žemės planetai.

1956 | 2017-06-09 | 4347

Aprašymas: Linksma pasaka vaikams pagal to paties pavadinimo L.Lagino apysaką. Mokinys iš Maskvos suranda stebuklingą molinį ąsotį… Jame gyvenęs džinas tampa geriausiu berniuko draugu.

2000 | 2017-06-09 | 3646

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

2030 | 2018-07-24 | 3540

Aprašymas: Kiaulė, Ožka, Bananas ir Svirplys (angl. Pig Goat Banana Cricket) yra geriausi draugai. Kiaulė apsėsta marinuotų agurkėlių, Ožka turi muzikinių svajonių, Bananas myli savo vaizdo žaidimus, o Svirplys yra talentingas išprotėjęs mokslininkas. Ketveriukė gyvena namelyje medyje ir leidžiasi į linksmus nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3039

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

2012 | 2018-10-08 | 4250

Aprašymas: Ketvirtojoje „Ledynmečio“ dalyje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę. Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų. Mamutas Menis, tigras Diego, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai. Nenuilstanti visos istorijos kaltininkė voverė šįkart atsidurs ten, kur jokia pasaulio voverė dar nebuvo įkėlusi savo letenėlės. Galbūt ketvirtas kartas bus sėkmingas ir Skretas galų gale pagaus po pasaulį klaidžiojančią gilę…

Ledynmetis 4: Žemynų atsiradimas - Ice Age: Continental Drift (2012)

2000 | 2017-06-07 | 3644

Kalifas gandras - pamokantis, kupinas spėliojimų filmukas apie Bagdado kalifą, kuris gavęs stebuklingų miltelių įgauna galių tapti bet kuriuo gyvūnu. Vienintelė sąlyga, kurios jis turi laikytis norėdamas vėl tapti žmogumi - nesijuokti, esą nusijuokus jis pamiršiąs burtažodį ir visam laikui liksiąs gyvūnu. Taigi kalifas linksmai sau leidžia dienas pasiversdamas vis kitu gyvūnu - tai žuvele, tai voru, tačiau galiausiai pasivertęs savo mylimiausiu gyvūnu gandru, jis nusijuokia ir pamiršta burtažodį. Negi kalifas visam laikui lieka gandru ?! O gal vis dėlto, patyręs daugybę nuotykių ir išgyvenimų jis suranda būdą kaip vėl pavirsti žmogumi ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris ne tik prikaustys jūsų dėmesį, bet dar leis suprasti, kad juokas kartais gali būti pražūtingas, kaip ir noras turėti viską, ko tik užsigeidžia širdis.

1991 | 2017-06-09 | 4145

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2013 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: Senovės Kinijos kaime senas bambukų kirtėjas ir jo žmona bambuko stiebe atranda mažą mergaitę. Beaugindami ją jie taip pat netikėtai randa daugybę aukso. Manydami, kad tai kažkoks dieviškasis ženklas, pasinaudodami pinigais jie nuperka kūdikiui, vardu Kaguja, dvarą sostinėje, kur ji bus auginama kaip princesė.