Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1971 | 2017-06-09 | 3751

Aprašymas: (rus. Джентльмены удачи). Vaikų darželio vedėjui Troškinui labai nepasisekė – jis kaip du vandens lašai yra panašus į banditą pravarde „Docentas“, kuris pavogė unikalią istorinę vertybę – Aleksandro Makiedoniečio šalmą. Milicija sukūrė planą kaip Troškiną infiltruoti į nusikalstamą susivienijimą bei sužinoti kur yra paslėptas šalmas, tačiau nebuvo numatyta, kad tikrasis banditas nelinkęs palikti šią brangenybę likimo valiai…

2013 | 2017-06-09 | 8196

Aprašymas: Filme pagrindiniai herojai vejasi vagį per tarpdimensinį portalą ir pakliūna į humanoidų visuomenę šiuolaikiniame Vakarų pasaulyje.

2008 | 2017-06-09 | 3745

Aprašymas: Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis. Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove – jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių – legendinių kovotojų – Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis – paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju… kol dar ne per vėlu.

2030 | 2018-07-24 | 3320

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

2000 | 2017-06-07 | 3515

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.

2022 | 2017-06-09 | 3999

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

2022 | 2017-06-09 | 3474

Šioje Mašos ir lokio serijoje Vienas namuose pasakojama apie tai, kaip smagu švęsti naujuosius metus kartu su draugais. Tačiau lokys nenori draugų, jis nori vienas papuošti eglutę ir namus. Bet netikėtai jis supranta, kad visai nelinksma vienam, o Mašos nėra. Koks įvyks stebuklas ir kokią dovaną gaus lokys, vaikai sužinos filmuke Vienas namuose.

2000 | 2017-06-09 | 4002

Aprašymas: Linksmajam meškiukui ir jo draugams: kačiukui, ančiukui, pelėdai ir vištai, sunku nustygti vienoje vietoje. Visas dienas mažyliai praleidžia žaisdami. Kas geriausiai peršoka per balą? O kas sugalvos patį baisiausią kostiumą šventei? O kas sugebės padėti mamai-meškai darže ir išvaryti kenksmingus vikšrus? Mūsų nenuoramos visada čia. Tyrinėdami juos supantį pasaulį jie padaro nepaprastų atradimų. O tvirta draugystė padeda jiems įveikti sunkumus.

2030 | 2018-07-24 | 4950

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2030 | 2018-07-24 | 3642

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1995 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Tai nepaprastai šviesus bei šiltas filmas apie vaikus. Siužetas gan paprastas. Mergaitė šiaip ne taip išprašo iš savo mamos, kad ji duotų jai pinigų auksinei žuvelei pirkti, be kurios negalima švęsti pagal musulmonišką paprotį, Naujųjų Metų. Labai nenoriai, bet mama duoda pinigų. Toliau filmo veiksmas virsta vaikų kelionėmis ir blaškymusį po Teheraną. Pats pagrindinis šios prasmingos kino juostos iš Irano veikėjas yra septynmetė labai išmintinga mergaitė, kuri taip tikroviškai, tiesiog gyvena savo rolėje, kad net pati turbūt nesupranta, kad jinai tiktai aktorė. Ši meninė šeimyninė kino juosta laimėjo Kanų kino festivalio auksinę kamerą ir kitus prestižinius prizus pasaulinio lygio kino festivaliuose.

2006 | 2017-05-31 | 4159

Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar”, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija”, „Žuviukas Nemo”, „Nerealieji”, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche”, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner” ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

Ratai / Cars -  (2006)

2022 | 2017-06-09 | 3756

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2016 | 2017-06-09 | 4000

Aprašymas: Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir… skanūs! Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve… troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina. Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

2000 | 2017-06-07 | 3807

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.