Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 3841

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.

2000 | 2017-06-07 | 3888

Senosios animacijos filmukas Kolia Olia ir Archimedas. Kolia, Olia ir Archimedas - labai daug žinių suteikiantis filmukas. Istorija prasideda nuo to, kaip mokinys Kolia aiškina savo draugei Oliai kas yra Archimedas. Jiedu nukeliauja į tuos laikus, kuomet ištikrųjų gyveno Archimedas. Svečiuodamiesi senovėje, Kolia ir Olia savo akimis išvysta tų laikų gyvenimą ir net romėnus, kuriuos išvaro lauk iš Romos. Kuomet vaikai grįžta atgal ir vėl atsiduria kambaryje, Olia bando sužinoti, kuom ištikrųjų baigėsi toji istorija. Kolia atsakymą žino, o kad Olia sužinotų, jis jai duoda paskaityti knygą apie Didįjį Archimedą. Šis filmukas sudomins ir mažą ir didelį. Beje, ir pažiūrėti jį verta kiekvienam, nes filmukas suteikia daug žinių apie istoriją.

2013 | 2017-06-09 | 3914

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2030 | 2018-07-24 | 3134

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

1998 | 2017-06-09 | 3730

Donald Duck Grand Canyonscope išleistas 1954 m.

1950 | 2017-06-08 | 3815

Senosios animacijos filmukas Senelis ir anūkėlis. Atėjo žiema, daug sniego. Visi žvėreliai susiruošė pačiuožinėti pačiūžomis. Jie nutarė pasikviesti ir meškiuką. tačiau visi vaikai žino, kad meškiukai žiemą miega savo urvelyje. Meškiukas nuėjęs ant ledo miegojo tiesiai ant ledo. Ir čia pasirodė Mišos senelis, kuris kvietė meškiuką miegoti. Bet zuikis žvairys jį pamokė, jog sportas - sveikata. Šiek tiek įdėjus pastangų visi žvėreliai užsiemė gražiausiu dailiuoju čiuožimu. Ir vaikus kvietė išmėginti čiuožti pačiūžomis.

2010 | 2017-06-09 | 3804

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

2030 | 2018-07-24 | 3818

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-09 | 4077

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

1991 | 2017-06-09 | 4091

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

2030 | 2018-07-24 | 3144

Aprašymas: Po tūkstantmečio, kaip išpranašavo Ruso, žmonija sugrįžo į savo ištakas. Žmonės atsisakė civilizacijos ir technologijų, pasirinkdami komfortišką ir ramų XXa. gyvenimą. Be centralizuotos valdžios žmonės gyvena mažuose miesteliuose ir gyvenvietėse, harmonijoje su gamta. Nafta ir atomas tapo nebereikalingas. Kiekvienoje bendruomenėje gyvena “dziurioku” – paslaptingos jėgos, kurią mes pavadintume telekineze, meistrai. Turintys šią jėgą gali nudirbti bet kokį fizinį darbą arba panaudoti tą jėgą gyventojų gynybai. Galia, kurią galima pažadinti ritualais, labiau panašiais į senovinę magiją, atsiranda sulaukus maždaug 12 metų…

2021 | 2017-06-09 | 3872

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.

2011 | 2017-06-09 | 3635

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

2005 | 2017-06-09 | 4478

Aprašymas: „Madagaskaro pingvinai: Kalėdų išdaiga“ yra trumpas filmukas iš DreamWorks studijos, išleistas kino teatruose ir DVD pavidalu 2005 metais. Per 12 minučių, pamatysite trumpą pingvinų nuotykį, kitaip žinomų kaip Madagaskaro Pingvinai, kurie gyvena centrinio parko zoologijos sode ir treniruojas kaip šnipai.