Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3604

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.

2013 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Arendelo šalyje vyrauja amžina žiema, o jos gyventojai jau nebe prisimena, kada veidą glostė šilti saulės spinduliai. Tačiau sniegas šią šalį dengia ne šiaip sau. Tai merginos vardu Elsa burtai – kadaise nuostabią karalystę, pavertė balta dykyne. Tačiau drąsuolė Elsos sesuo Ana ryžtasi stoti seseriai skersai kelio ir kartu su netašytu kalniečiu Kristofu, bei šmaikščiu (be)smegeniu Olafu sugrąžinti karštą vasaros saulę. Bet tam jiems teks susidurti su žvarbios žiemos speigais, mistiniais troliais ir kitokio plauko stebuklingais padarais.

2000 | 2017-06-07 | 4054

Dvi Krylovo pasakėčios Varna ir Lapė, Gegutė ir gaidys. Varna ir lapė tai pasakojimas apie meilikaujančia lapę kuri užkalbėjo dantis varnai laikiusiai gabaliuką sūrio, kurį jai atsiuntė Dievas. Bėgo pro šalį laputė ir pamatė sūrį. Jis ją pavergė. Ir štai laputė prie medžio priėjusi visaip ima varną girti, jog ji gražuolė lyg iš pasakos. O varnai nuo pagyrų apsisuko galva. Sukarksėjo varna ir sūris iškrito. Kita pasakėčia apie gegutę ir gaidį, kurie vienas kito giesmes gyrė.

1990 | 2017-06-11 | 4836

Kelionės laike tęsiasi. Martis sėkmingai grįžta į savo laiką, tačiau netikėtai gauna laišką nuo daktaro Brauno. Pasirodo, kad jis – įstrigęs 1885-uosiuose. Taigi Martis keliauja į Laukinius Vakarus ir turi išgelbėti daktarą Brauną nuo mirties…

Atgal į ateitį 3 - Back to the Future Part III (1990)

2030 | 2018-07-24 | 3458

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1978 | 2017-06-07 | 4244

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

2022 | 2017-06-09 | 3788

„Sunku būti mažam“ Maša žaisdama, kaip visada, visiems pridaro bėdos. Šį kartą ant Mašos pyksta visi miško gyventojai. Laimei lokys prisimena ir primena kitiems, kad kai kurie dalykai, kurie suaugusiems atrodo neteisingi ir blogi, būnant mažu atrodo labai smagūs ir įdomūs. Serijoje „Sunku būti mažam“ vaikai pamatys, ne tik mažosios Mašos, bet ir kitų miško gyventojų vaikystės išdaigas.

2000 | 2017-06-07 | 3692

Filmukas Bezdžionė iš sarugasimo salos. Filmukas apie jūrų drakoną kuris sunkiai sirgo ir jam reikėjo beždžionės kepenų, kad pasveiktų. Tuo tikslu jis pasiuntė vėžlį pagauti beždžionę. Vėžlys apgaule priviliojo beždžionę pas drakoną, tačiau čia pasirodė delfinukas ir išgelbėjo beždžioniuką. Beždžioniukas buvo labai geros širdies ir parodė pavyzdį visiems vaikams :)

2030 | 2018-07-24 | 3319

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2030 | 2018-07-24 | 3265

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2000 | 2017-06-09 | 4158

Smurfai ir slibinas neįtikėtinai stebuklingas pasakojimas apie gudriuosius nykštukus. Gargamelis kaip visada bando surasti jų kaimelį ir jis jau visai šalia. Bet vyresnysis smurfas puikus burtininkas jis sukurs stebuklingą vaistą ir kaimelis taps nematomas.Tai bent įdomybė! Toliau laukia dar keistesni įvykiai. Smurfai sutiks slibiną. Nebijokite jis draugiškas padarėlis tiesiog jį reikia pagydyti. Žinoma geraširdžiai veikėjai jam padės. Smurfai ir slibinas -nuostabus filmukas skleidžiantis gėrį ir draugystę.

2030 | 2018-07-24 | 3735

Aprašymas: Ančiukas Donaldas ir draugai (angl. Donald Duck Presents) – JAV animacinis serialas. Antinas Donaldas jau kelis dešimtmečius sugeba nustebinti žiūrovus – pralinksminti ir priversti prapliupti juokais. Jo komiški nuotykiai ir netikėčiausios istorijos vis dar nepalieka abejingų nei vaikų, nei jų tėvelių! Plunksnuotam herojui nuolat trūksta pinigų, tad jis ieško vis naujų būdų kaip jį įgyti. Tiesa, gana dažnai, išsisukęs nuo vilko jis pataiko ant meškos!

2022 | 2017-06-09 | 3612

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

1970 | 2017-05-31 | 6623

Фильм, который многие знают наизусть. Красная армия устроила в Средней Азии акцию «Освобожденные женщины Востока» и отбила гарем у его хозяина, бая Абдуллы...
Сопровождать гарем поручено товарищу Сухову и его помощнику Петрухе. И пока они идут по пустыне и поют песни с таможенником Верещагиным про «девять граммов в сердце» — Абдула со своей бандой готовит бойню.

---

A soldier of the Red Army named Sukhov has been fighting in the Russian Civil War in Russian Asia for many years. Just as he is about to return home to his wife, Sukhov is chosen to guard and protect the harem of a guerilla leader (Abdulla). Abdulla is wanted by the Red Army and left his harem behind because the women hindered him. Sukhov's task proves to be more difficult than he imagined...

Baltoji dykumos saulė / Белое солнце пустыни -  (1970)

2030 | 2018-07-24 | 3801

Aprašymas: Denis Vaiduokliukas (angl. Danny Phantom) – JAV animacinis serialas.

2000 | 2017-06-07 | 3689

Peliukas Pikas – senoji animacija vaikams su puikia istorija. Peliukas Pikas keliauja per gyvenimą, patirdamas įvairiausių negandų. Kaskart susikūrus buveinę, ji sugriaunama, peliuką medžioja plėšrūnai. Filmuką žiūrėkite online lietuviškai. Ši pasaka vaikams pamoko, jog niekada negalima pasiduoti. Reikia tikėti savimi ir anksčiau ar vėliau pasiseks. Kaip kad pasisekė Peliukui Pikui, suradus namus, kuriuose tampa mylimu gyventoju.