Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1991 | 2017-06-09 | 4118

Aprašymas: Kiekviename mieste yra namas, apie kurį pasakojami siaubingi dalykai. Suaugusieji kalba apie jį pašnibždomis, o kaimynų vaikai aplenkia kaip įmanoma didesniu lanku. Nuo tokių namų dvelkia vėsa bei mirtimi. Ir vargu ar atsirastų drąsuolis, kuris, net ir susiląžinęs, išdrįstų priartėti prie šios baisios vietos nakties glėbyje. Tačiau atsitiko taip, kad vienąsyk pats paprasčiausias dešimtmetis berniukas peržengė šio namo slenkstį. Košmarą, kurį herojui teks patirti, sunku nupasakoti žodžiais.

1991 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Kažkada amerikiečių animatorius Charlesas Addamsas „paskolino“ pavardę paties sugalvotai netipiškai šeimynėlei. Septintajame dešimtmetyje animuoti Adamsai įkvėpė sukurti televizijos serialą, o šis „įpūtė dvasios“ smagiai siaubo komedijai. Taigi gyveno kartą miela, bet labai keista Adamsų šeimynėlė: tėtis, mama, močiutė, duktė, sūnus, dviejų metrų ūgio liokajus ir… Daiktas. Baisaus jų namo saugykloje buvo pilna pinigų. Prieš ketvirtį amžiaus mylimas tėvo brolis Pūlinys išvyko, o šeima jo labai ilgisi. Apie Adamsų norą susitikti su giminaičiu ir saugomus pinigus sužinojo aferistė, o jos sūnus labai panašus į dėdę Pūlinį. Netrukus buvo suvaidintais giminaičio grįžimas. Tačiau apsimetėliui Pūliniui labai patiko būti Adamsų šeimos nariu.

2021 | 2017-06-09 | 3990

Devintas Tomo ir Džerio sezonas prasidės nuostabiai gražia istorija. Ir vėl pamatysime koks nepakartojamas herojus yra peliukas Džeris. Šį kartą jis sutiks mažą dailų ančiuką. Jis toks nelaimingas nes jaučiasi be galo negražus. Kilniajam peliukui teks sunki užduotis - įtikinti ančiuką jog jis gražus ir visai nebūtina lysti tiesiai katinui į nasrus. Tomo ir Džerio animacija visai šeimai suteiks gerų akimirkų juk veikėjai tokie išraiškingi ir savaip žavūs. Kitose sezono serijose taip pat sutiksite šį ančiuką veikėjai virs kovotojais su špagomis bei patirs kitų įvairių nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 3810

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!

2004 | 2017-06-09 | 4547

Aprašymas: Katino Garfildo gyvenimas – tikra pasaka. Kiauras dienas jis daro tik tai, kas jam labiausiai patinka – valgo ir miega. Nerūpestingos „katino dienos” baigiasi, kai Garfildo šeimininkas Džonas įsigyja dar vieną gyvūnėlį – mažą paiką šuniuką Odį. Katino pasipiktinimui nėra ribų: nejau dabar jis turės dalintis šeimininko palankumu su kažkokiu apgailėtinu šunimi?! Kur tai matyta! Pavojus! Svetimas namuose!

2030 | 2018-07-24 | 3407

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3792

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

2030 | 2018-07-24 | 3632

Aprašymas: Čipas ir Deilas skuba į pagalbą (angl. Chip n’ Dale rescue rangers) – JAV animacinis serialas. Čipas ir Deilas – nuotaikingi ir gudrūs Disnėjaus personažai. Du burundukai – puikūs komandos, išaiškinančios kebliausias detektyvines istorijas ir nusikaltimus, lyderiai. Jų gaujoje – ir dvi pelės bei namie zvimbianti musė. Burundukai, turintys uoslę patiems slapčiausiems nutikimams, įkuria savo detektyvų kontorą ir aiškinasi visus nusikaltimus, kurie policijos pareigūnams atrodo tiesiog per menki. Ši kompanija patenka į netikėčiausias situacijas. Nė viena serija nelieka be istorijos moralo, naudingo ne tik vaikams!

2030 | 2018-07-24 | 3769

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2011 | 2017-06-09 | 10024

Aprašymas: Vampyrų ir vilkolakių mokyklų mokiniai integruojami į Monstrų vidurinę.

1997 | 2017-06-09 | 4053

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

2000 | 2017-06-09 | 3590

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

1953 | 2017-06-09 | 3902

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

2010 | 2017-06-09 | 4033

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2030 | 2018-07-24 | 4026

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

1998 | 2017-06-11 | 3929

Aprašymas: Ištikimas Q.Tarantino ginklanešys Robertas Rodriguezas šįkart nusprendė pasityčioti iš kelių populiarių masinio kino žanrų – filmų apie mokyklas a la “Beverli Hillz” ir filmų apie ateivius… Heringtono koledžas jau seniai prarado savo pirmykštę išvaizdą. Tarp jo nutriušusių sienų kasdien mokosi Amerikos ateitis: vienišiai ir lyderiai, dabitos ir narkomanai. Kaip ir visi paaugliai, jie nuolat kariauja tarpusavyje. Tačiau vieną dieną mokiniai išsiaiškina siaubingą dalyką: jų mokytojai – ateiviai! Atsidūrę iki šiol neįsivaizduojamoje situacijoje, buvę priešai susivienija prieš juos…

Fakultetas - The Faculty (1998)

2030 | 2018-07-24 | 3935

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1992 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Per prasidedančius Didžiosios Depresijos metus, gyvenimas Viduržemio jūroje tapo sudėtingas. Oro piratų reidai vis dažnėja, todėl išauga patikimų „asmens sargybinių“ paklausa. Vienas iš geriausių yra kiaulė, žinoma kaip Porkas Rosas. Buvęs žmogus ir puikus pilotas per Pirmąjį Pasaulinį karą, dabar jis siūlo savo paslaugas tiems, kuriuos persekioja nelaimės. Fašistiniam režimui, kuris perėmė italų karines oro pajėgas, įkyrėjo jo žygdarbiai, todėl už jo galvą paskiriama premija. Negana to, atvyksta žymus lakūnas iš Jungtinių Valstijų ir nori pavogti ne tik Porko Roso garbę, bet ir moterį, kurią jis taip myli.