Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1988 | 2017-06-09 | 3985

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

Шхуна «Испаньола» бороздит морские просторы в поисках острова, на котором спрятаны легендарные сокровища капитана пиратов Флинта. На корабле зреет заговор. Разбойники во главе с одноногим Джоном Сильвером, кажется, близки к цели…

2030 | 2018-07-24 | 3602

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2030 | 2018-07-24 | 4348

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2013 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2000 | 2017-06-07 | 3591

Filmukas stebuklingas šulinys - Rusų liaudies pasaka apie dvi mergaites – Tinginę ir Darbštuolę. Darbštuolę nuolat varinėdavo jos pamotė, tinginės mama. Vieną dieną tinginė erzindama šunelį įmetė kibirėlį į šulinį ir apkaltino tuo darbštuolę. Pamotė aišku, patikėjo savo dukros versija ir darbštuolė leidosi gilyn į šulinį ieškoti kibirėlio, o ten – stebuklai. Taip ir prasideda magiški darbštuolės nuotykiai.

1975 | 2017-06-07 | 3801

Gyveno kartą du berniukai Ai ir Oi. Ai nuolat džiagsmingas ir nuotaikingas, tik Ai ir viskas padaryta pas jį namuosė švaru gražu ir darže viskas auga. Jis draugiškas ir pozityvus. Oi nuolat paniuręs ir nelaimingas. Jam gyvenimas atrodo nemielas viskas taip sunku ir nepakeliama. Ką bedarydavo nuolat jam viskas nepavykdavo. Taip vargšelis ilgai netrukus susirgo. Guli lovoje ir verkia. Tuomet Ai surinko visus kaimo vaikus atėjo pas Oi ir ėmė jo visus namus šveisti plauti ir tvarkyti. Nurengė Oi drabužius ir išskalbė. Draugiškumu atnešė džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Šis filmukas moko draugystės, tarpusavio pagalbos ir supratimo. Dabar Oi šypsosi ir yra laimingas :)

2000 | 2017-06-07 | 4055

„Uoste“ – tai animacinis filmukas pasakojantis skirtingų tautybių draugus, kurie gyvena uoste ir džiaugiasi viskuom, kas jame vyksta – naujais, atvykstančiais ir išvykstančiais laivais, prieplaukomis, darbininku dirbamais darbais. Be to, jie nuolatos kažkur keliauja, tačiau visada grįžta į savąjį uostą. Tai pasakojimas apie draugystę, gyvenimo džiaugsmus ir naujus atradimus. Šis filmukas moko džiaugtis ir vertinti tai, ką turi.

2030 | 2018-07-24 | 2926

Aprašymas: Baikščiajai Yuri nuolat nesiseka. Šeštos klasės mokslų metų pradžia jai suteikė tik dar papildomo galvos skausmo – ji buvo išrinkta gaudyti ateivius, kurie kaskart bando užplūsti mokyklą. Blogiausia tai, kad tenka nešioti ateivį-šalmą, su kuriuo sudaromi simbiotiniai ryšiai. Visa laimei jai padeda kitos dvi komandos narės: energingoji Kasumi ir rimtoji Kumi. Per visus mokslo metus jos patiria įvairiausius išbandymus bei tampa neišskiriamomis draugėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3337

Aprašymas: Keista šeimynėlė (angl. Fairly OddParents) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Timis yra 10-ies metų berniukas, kuris nori tobulo gyvenimo. Deja, jis turi tėvus, kurie dirba visą laiką ir dažnai nepaiso savo norų. Šalia jo yra jo nuolatiniai kompanionai, jo krikštatėviai Cosmo ir Vanda…

2011 | 2017-06-09 | 3874

Liolekas ir Bolekas atostogauja 1966 m. - 13 serijų.

2016 | 2017-06-09 | 3973

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

2002 | 2017-06-09 | 4020

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojate, kaip evoliucionavo žmogus? Kai sutiksite Fredą, suvoksite, kad išgyvenome tik per atsitiktinumą. Darvinas klydo: natūraliosios atrankos nebuvo – evoliucija įvyko visiškai atsitiktinai!

2016 | 2017-06-09 | 3795

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.