Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1993 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Filme labai vaizdingai parodomas smurtas, socialinis spaudimas ir narkotikų problemos, kurios tyko Los Andželo Vatso rajone gyvenančio jaunimo. Tai nepagrąžinta istorija apie gyvenimą šiame rajone ir apie vieną paauglį, kuris yra per daug įsitraukęs į šį žiaurų pasaulį, kad galėtų iš jo ištrūkti. Labai autentiškai parodoma ten tvyranti nuolatinė įtampa ir pasibaisėtinas žiaurumas.

2001 | 2017-06-09 | 3727

Aprašymas: Tai filmas sukrečiantis kiekvieno asmeninį pasaulį. Tai filmas – filosofija, tai stipriau už religijas ar bet ką kitą, tai gyvenimas. Šis filmas fantastiškas bandymas atsakyti į daugumą jau tūkstančius metų bandomų spręsti filosofinių klausimų. Kokia gyvenimo prasmė, o gal jis amžinas? Kas yra evoliucija? Kaip veikia žmogaus elgsena? Kas yra individualybe? Tai nėra kinas, na, bent ne toks, kokį męs įpratę matyti, tai vienas iš tų filmų, kurių ilgai neužmiršti ir po jų į pasaulį žiūri kitomis akimis. N-13

1975 | 2017-06-07 | 3664

Nuostabus animacinis filmukas Vaivorykštė apie du draugus berniukus, kurie susitiko nt vaivorykštės ir susidraugao. Patiks visiems mažiesiems ir jų tėveliams.

1995 | 2017-06-09 | 4007

Aprašymas: Nuostabus pasakojimas apie indėnų vado dukters Pokahontos ir jauno britų kapitono Džono Smito jausmus. Užaugusi Šiaurės Amerikos platybėse, ši nuoširdi mergina tampa tikra meilės, gėrio ir taikos tarp indėnų ir naujakurių baltųjų skleidėja. Indėnų vadas tikisi išleisti dukrą už narsiausio genties kario, tačiau jaunoji gražuolė svajoja apie naują gyvenimą. Gyvenimas pasikeičia, kai prie indėnų kaimelio priplaukia anglų laivas. Likimas merginos nenuvilia ir ji susipažįsta su gyvenimo meile Džonu.

2014 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Praėjo Kalėdos ir mūsų seni draugai patenka į kito vaiko namus, kur susiduria su piktais ir pavojingais žaisliukais dinozaurais.

2001 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Jis yra 11-os metų berniukas. Jo vardas – Davidas. Jis moka reikšti žmogiškus jausmus, nors pats yra netikras. Jis yra robotas. Pirmasis robotas, kuris moka mylėti. Kai vienturtis Svintonų šeimos sūnus Martinas sunkiai suserga ir yra kriogeniškai užšaldomas, kol atsiras tinkamų vaistų, programavimo kompanijos “Cybertronics” darbuotojas Henris įsivaikina robotą Davidą. Jo žmona Monika iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad robotas ją vadina Mama, bet vis labiau pradeda rūpintis sūnumi. Tuo metu netikėtai pasveiksta Martinas. Berniukai mėgina draugauti ir būti broliais, bet jiems tai nelabai sekasi. Todėl Monika ryžtasi labai nežmoniškam žingsniui – nuveža Davidą į mišką ir palieka likimo valiai. Jaunasis robotas ir jo geriausias draugas kalbantis meškiukas sutinka meilės robotą Žigolo, kuris sugeba patenkinti pačias įvairiausias seksualines aistras, bet įveltas į žmogžudystės istoriją, privalo slėptis nuo teisėsaugos miške. Jis ryžtasi padėti berniukui kelis šimtmečius užtruksiančioje kelionėje, kurioje Davidas mėgins išsiaiškinti skirtumus tarp žmonių, pasakos personažų, mašinų ir robotų.

2000 | 2017-06-07 | 3782

Karpuša - itin nuotaikingas ir tuo pat metu graudus filmukas apie senelį ir senelę, kurie ramiai gyveno su savo karvute, kol netikėtai pas juos atklydo jaunuolis Karpuša. Karpuša pasirodė pačiu laiku - kuomet senelis buvo įkritęs į šulinį. Jis ištraukė senelį iš šulinio ir ėmėsi pačių įvairiausių ūkio darbų. Deja, Karpuša pasirodė esąs tikras nevykėlis. Prie ko tik prisilietė - viskas griuvo. Filmukas sukelia dviprasmiškus jausmus, mat Karpuša, nors ir nevykėlis, buvo be galo geros širdies jaunuolis.

2006 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

2009 | 2017-06-09 | 3806

Aprašymas: Filmas paremtas Hiroshi Mori novelės motyvais. Veiksmas vyksta alternatyviame istoriniame laikotarpyje. Tarp Rostock ir Lautern kompanijų vyksta brutalus karas, neturintis nei pradžios nei pabaigos, karas, kuris yra kaip šou, skirtas žmonių linksminimui taikos metu. Kannami Yuichi yra „Kildrenas“ – vienas iš genetiškai modifikuotų, nesenstančių pilotų, sukurtų specialiai tam, kad žūtų kovoje. Apie save jis žino tik tiek, kad yra vienas iš „Kildrenų“ bei, kad yra puikus lakūnas. Jis atvyksta į Urisu bazę, pakeisti prieš tai žuvusio lakūno. Čia jis susipažįsta su kita „Kildrene“ Kusanagi Suito. Vystantis jų santykiams Yuichi patiria karčius, bet kartu ir malonius gyvenimo momentus, ir po truputį sužino apie neišvengiamą savo likimą.

2000 | 2017-06-07 | 3735

Ežiukas rūke - tai puikus animacinis filmukas 2003 m. pripažintas visų šalių geriausiu animaciniu filmuku istorijoje. Tai pasakojimas apie Ežiuką ir meškiuką, bei jų draugystę. Ežiukas kasdien eidavo pas meškiuką į svečius gerti arbatos su uogiene. Tačiau kartą ežiukas eidamas mišku pasiklydo rūke. Rekomenduojame pažiūrėti šį gražų, nepamirštamą filmuką.

2000 | 2017-06-09 | 3603

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

2012 | 2017-06-09 | 4066

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas ir hipopotamė Glorija vis dar puoselėja viltį grįžti į Niujorko zoologijos sodą ir visais įmanomais būdais ketina įgyvendinti savo svajonę. Šįkart pašėlusiems žvėreliams tenka kirsti Europą, kur ketveriukė prisijungia prie keliaujančio cirko ant ratų. Būtent čia Martis, Aleksas, Glorija ir Melmanas randa naujų draugų ir, jeigu planas pasiseks, kelią namo. Tačiau ne viskas taip lengva kaip gali pasirodyti iš pradžių, o už draugų visuomet slypi priešai. Vienas jų – toli gražu negeranoriškai nusiteikęs beglobių gyvūnų gaudytojas, kuris net neketina taip lengvai paleisti egzotiškų gyvūnų ketveriukės. Tad ar Martis, Aleksas, Glorija ir Melomanas sugebės grįžti į išsvajotąjį Niujorką?

2000 | 2017-06-07 | 3554

Filmukas vaikams Žydraakė. Istorija apie mergelę kuri labai laukė iš žygio grįžtančio bernelio. O berneliui grįžti, vis trukdė Pinčiukas, tačiau jis puikiai dorojosi su visais iššūkiais. Pinčiukas norėjo atimti mergelę ir padaryti ją savo žmona, tačiau ši nesileido ir vis tikėjosi, kad berniukas grįš. Tiek berneliui, tiek mergelei teks daug patirti, bet, juk, tikra meilė visada nugali.