Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2003 | 2017-06-09 | 3617

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.

2000 | 2017-06-07 | 3534

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

1979 | 2017-06-07 | 3895

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.

2030 | 2018-07-24 | 3616

Aprašymas: Nerealieji draugai (angl. Fosters home for imaginary friends) – animacinis serialas. Aštuonių metų Mackas susidraugauja su nerealiuoju draugu. Mama apie tai nieko nežino. Taip jis ima bendrauti su “nerealiuojiu draugu” Bloo. Nuo to laiko jis dažniausiai lankosi “nerealiųjų draugų” namuose ir beveik visą savo laiką praleidžia su savo draugu. Tada ir prasideda nuotykiai su jo draugu Bloo.

2006 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Tedas dirba gamtos istorijos muziejuje. Deja, jo darbovietei atėjo sunkūs laikai, vieninteliai ekspozicijų lankytojai – mokytojos Dunlop mokiniai. Direktoriaus sūnus nepelningą muziejų nori paversti automobilių stovėjimo aikštele, todėl Tedas pasisiūlo vykti į Afriką ir parvežti įspūdingą eksponatą, kuris vėl pritrauks lankytojus. Kelionėje jis susipažįsta su išdykusia beždžionėle, kuri slapta kartu su Tedu grįžta į Niujorką. Čia ir prasideda linksmiausi vyro ir nenustygstančio beždžioniuko nuotykiai didžiuliame mieste.

2013 | 2018-07-24 | 4871

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2000 | 2017-06-07 | 3718

Senosios animacijos filmukas Mašenka ir lokys. Vidury miško pačioje tankmėje stovėjo trobelė. O toje trobelėje gyveno senelis ir senelė. Jie turėjo mažą dukrelę - Mašenką. Kartą Mašenką pasiklydo o lokys ją priglaudė savo troboje miške. Tačiau mergaitė apgudravo lokį ir gryžo pas senelius. Svečiuose gerai, o namuose - dar geriau.

1995 | 2017-06-10 | 4224

Aprašymas: Kartą per audrą miške pasiklysta mažytis šuniukas Tinis. Vargšiukas labai susikremta ir nusimena – kaip jam dabar rasti kelią namo? Jį į savo draugiją priima šešetas mielų zuikučių ir nutaria savo naująjį draugą išmokyti visko, ką moka patys…

Naujasis broliukas / The Seventh Brother -  (1995)

2000 | 2017-06-07 | 3870

Genys paštininkas ieško miške, kam atkeliavo dovana su užrašu „silpniausiam“. Ieškojo genys ilgai dovanos savininko, bet niekaip negalėjo rasti, juk silpniausiu žvėreliu miške niekas nenorėjo būti. Sutiko jis verkiantį, mažą ir liūdną zuikelį. Pasirodo, jog jis yra silpniausias! Visi miško žvėrys panoro pasisavinti mažylio zuikio dovana, tačiau išvydę ją, staiga visi pabėgo. „Gyvūnijos pasaulyje“-senosios animacijos pasaka apie drąsą, draugystę ir tai, jog stipresnis visada turi ginti ir padėti silpnesniam.

2010 | 2017-06-09 | 4097

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…

2030 | 2018-07-24 | 3038

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1998 | 2017-06-09 | 3942

Donald Duck The fox hunt išleistas 1938 m.

2005 | 2017-06-09 | 4194

Aprašymas: Gothamo miestą terorizuoja Drakula, samdinys gali sustabdyti negailestingą vampyrą anksčiau, negu jis nuskriaus kiekvieną mieste. Reikia paskubėti!

2000 | 2017-06-07 | 3595

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

1998 | 2017-06-09 | 3630

Donald Duck Duck pimples išleistas 1945 m.

1998 | 2017-06-09 | 3708

Donald Duck The riveter išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 4203

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.