Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1969 | 2017-06-09 | 4046

2007 | 2017-05-31 | 5043

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

LA Troškinys / Ratatouille -  (2007)

2030 | 2018-07-24 | 3308

Aprašymas: Gufis ir jo sūnus Maksas (angl. Disney’s Goof Troop) – JAV animacinis serialas. Legendinis Walto Disney herojus Gufis pats vienas augina savo vienuolikmetį sūnų Maksą. Su juo parsikrausto į savo vaikystės miestą Spunervilį ir įsikuria greta Gufio vaikystės draugo Pito. Šio taip pat vienuolikmetis sūnus Pidžei greitai susidraugauja su Maksu. Jie kartu patiria daug smagių nuotykių, bet ne mažiau linksma stebėti ir suaugusius, kurie dažnai būna ne ką protingesni už savo atžalas. Ypač Gufis.

2013 | 2017-06-09 | 4589

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

1955 | 2017-06-09 | 4710

Aprašymas: Meilė suartina nepaisant socialinės priklausomybės, meilė suartina nepaisant to ar esi žmogus, ar gyvūnas. Meilė visus suartina. Taip ji suartino ir du žavius šuniukus, nepaisant to, kad jie priklauso skirtingiems sluoksniams…

2000 | 2018-07-24 | 4000

Senosios animacijos filmukas Varlė keliautoja tai pasakojimas apie varlytę ir jos keliones. Gyveno kartą pasaulyje varliukė kvaksiukė. Džiaugėsi ji lietučiu ir savo gyvenimu. Kartą jai gulbė papasakojo apie rojų kur viskas daug geriau. Ir varlytė nusprendė keliauti kartu su gulbėmis. Čia ir prasidėjo varlytės nuotykiai...

Varlė keliauninkė -  (2000)

2000 | 2017-06-07 | 3866

„Kvartetas“ – tai istorija apie keturis draugus – lokį, asiuliuką, beždžionėlę ir ožką, kurie nusprendė tapti muzikantais. Supratę, kad jiems dar reikia daug ko išmokti, draugai nusprendžia užsirašyti į miško konservatoriją. Šis smagus animac. filmukas leidžia giliau pažvelgti į tokias vertybes kaip darbas, atkaklumas, ryžtas ir noras. Pasakojimas mus moko, jog niekas nėra lengvai pasiekiama, o rezultatas gaunamas tik įdėjus daug darbo ir pastangų.

2011 | 2017-06-09 | 3569

Aprašymas: Panda Po, užkariavusi ne tik mažųjų, bet ir jų tėvelių širdis ir tapusi geidžiamiausiu draugu, su trenksmu grįžta į didžiuosius kino ekranus tam, kad parodytų kas yra tikrasis kung- fu meistras. Praeityje tingus ir nerangus, o dabar tikras kung-fu didmeistris Po, gyvena ramų ir laimingą gyvenimą Taikos Slėnyje, kartu su legendiniais savo draugais – Tigre, Beždžione, Gerve, Angimi ir Mančiu. Netikėtai Po ir jo draugų gyvenimą persmelkia naujiena, jie sužino apie niekšingo vagies kėslus užkariauti šalį, panaudojus slaptąjį ginklą. Galingojo penketuko būrys ir nauji jų draugai, Žynė, Skunkas, Krokodilas ir Raganosis leidžiasi į varginančią ir kupiną nuotykių bei netikėtumų kelionę per Kiniją tam, kad stotų į kovą su blogiu ir apsaugotų save ir savo šalį nuo piktadario.

2000 | 2017-06-07 | 3635

Filmukas Be šito negalima pasakoja vaikams apie mažą miško žvėrelį, kuris nebuvo niekam reikalingas ir tuo džiaugėsi. Jam labai patiko sakyti, jog jis yra niekeno, laisvas ir nepriklausomas. Deja, žvėrelis buvo širdžių daužytojas ir skaudino aplinkinius, tačiau, laiku tai suprato. Šis filmukas moko vaikus, kokie tėvai yra svarbūs jų gyvenime.

2006 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Veiksmas vyksta ateities Amerikoje, kurią užvaldo karai ir narkotikai. Visas pasaulis pasikeitė. Kai policininkui įsako šnipinėti savo draugus, jis supranta paranojos reikšmę.

2000 | 2017-06-08 | 4374

Senosios animacijos filmukas Skruzdėlytė tauškalytė. Pasaka apie skruzdelytę, kuri ilgai buvo lauke ir nepaisė jog ateina tamsa. Vyresnė skruzdė jai sakė jog saulė nusileis ir visas skruzdėlyno duris uždarys, tačiau skruzdėlytė ramiai sau vaikštinėjo ir nukrito nuo medžio. O namai toli... Bet čia jai padėjo nepažystami žvėreliai ir parvedė skruzdėlytę namo. Pamokantis filmukas vaikams ir senosios animacijos dozė suaugusiems :)

2030 | 2018-07-24 | 3483

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3450

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 4880

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?