Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4764

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

2030 | 2018-07-24 | 3708

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

1998 | 2017-06-09 | 3564

Donald Duck The Three Caballeros išleistas 1946 m.

2030 | 2018-07-24 | 3633

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2008 | 2017-06-09 | 3883

Aprašymas: Du ne patys geriausi drakonų medžiotojai, Gvizdo ir Lijanas-Ču, turi svajonę: užsidirbti pinigų ir įsigyti fermą, kurioje augintų įvairius gyvūnus. Senas ir aklas lordas Arnoldas turi problemą – kas 30 sezonų pasirodantį siaubingą drakoną, visur sėjantį mirtį. Nei vienas garbingiausias riteris, pasiųstas nužudyti šio siaubūno, gyvas negrįžo. Jo anūkė Zoja netyčia suranda Gvizdo bei Lijaną-Ču ir užsimena apie būdą užsidirbti…

2030 | 2018-07-24 | 3731

Aprašymas: Maksas Stilas (angl. Max Steel) – JAV animacinis serialas. 16-metis Maksas Stilas atsikrausto į mažą miestelį, susiranda draugų, tačiau netrukus supranta, kad turi neįprastų galių: jis gali generuoti labai didelę energiją. Jo dėdė papasakoja jam apie tai, kuo dirbo jo tėvas, kuris jau seniai įtarė, kad Maksas turės šias galias, ir todėl nusprendė jį apsaugoti. Dabar Maksas stoja į kovą su korporacija, kuri siekia įsigalėti visame pasaulyje.

2007 | 2017-06-09 | 3883

Aprašymas: 17-metis pingvinas Kodis pavargo dirbti šviežios žuvies pakuotoju bei karštligiškai nori tapti profesionaliu banglentininku ir svajoja apie įspūdingą karjerą. Jis dievina aukščiausias bangas nugalėjusį meistrą Didįjį Z, bet paslapčia trokšta būti dar geresnis.

2004 | 2017-06-09 | 5168

Aprašymas: Vieną gražų rytą atsibudęs iš miegų berniukas šalia savo namų pastebi atvykusį Poliarinį ekspresą – traukinį, kuris turėtų nuvežti visus vaikus iki Šiaurės ašigalio į susitikimą su Kalėdų seneliu. Vaikai, Poliarinio ekspreso keleiviai, kelionės metu atranda tikrąsias dovanas – draugystę, pasitikėjimą, norą dalintis. Nors ši istorija yra ypač mėgiama vaikų, ji patrauks ir suaugusius. Žvelgdami į berniuką, jie prisimins savo vaikystės jaudulį ir nerimą tą vienintelę svarbiausią metų naktį.

2030 | 2018-07-24 | 3249

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

2008 | 2017-06-09 | 3801

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2007 | 2017-06-09 | 3785

Aprašymas: Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai. Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju,bet jam nepavyksta. Tuščioje baleto teatro salėje visi žaislai atgimsta ir nuo tada prasideda visi nuostabūs Tomo ir Džerio nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 4879

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2014 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 3308

Aprašymas: Gufis ir jo sūnus Maksas (angl. Disney’s Goof Troop) – JAV animacinis serialas. Legendinis Walto Disney herojus Gufis pats vienas augina savo vienuolikmetį sūnų Maksą. Su juo parsikrausto į savo vaikystės miestą Spunervilį ir įsikuria greta Gufio vaikystės draugo Pito. Šio taip pat vienuolikmetis sūnus Pidžei greitai susidraugauja su Maksu. Jie kartu patiria daug smagių nuotykių, bet ne mažiau linksma stebėti ir suaugusius, kurie dažnai būna ne ką protingesni už savo atžalas. Ypač Gufis.