Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3569

Donald Duck How to Have an Accident in the Home išleistas 1956 m.

2000 | 2017-06-09 | 4068

Šis „Na, palauk!“ filmukas vaikams labai nuotaikingas ir parodantis atskirtį tarp nuoširdaus gėrio bei kvailoko ir piktdžiugiško blogio. Vilkas bandys prekybos centre pagauti kiškį, tačiau planas neišdegs – vietoje zuikio pagavimo vilkui teks šokti su begemotu. Ši „Nu, pogodi!“ serija taip pat sužavės ritminga muzika. Ir, žinoma, neapsieisime be legendinės pilkio tariamos frazės...

2008 | 2017-06-09 | 4200

Aprašymas: Po ilgos tremties Turokas tampa stipriu ir bebaimiu kovotoju. Skatinamas keršto jausmo jis leidžiasi į kvapą gniaužiančią kelionę, į Dingusį pasaulį – paslaptingą ir laiko užmirštą vietą, kur nuotykiai ir pavojai jo tyko kiekviename žingsnyje. Turokui reikes susikauti su plešriu dinozauru, stoti į pavojingą mūšį su negailestingais urviniais gyventojais… Taigi gimsta nauja legenda.

2014 | 2017-06-09 | 3780

Aprašymas: Jei berniukas gali auginti šunį, tai kodėl negali būti ir atvirkščiai? Protingiausias pasaulyje šuo profesorius Ponas Žirnis ir išdykęs jo įsūnis – berniukas Šermanas – nepaprasta šeima ne tik todėl, kad vienas jų šuo, o kitas žmogus. Jų namuose slypi įdomiausias įrenginys pasaulyje – laiko mašina! Su šia mašina tėvas ir sūnus (šuo ir berniukas) leidžiasi keliauti laiku, aplankydami pačias keisčiausias ir įdomiausias pasaulio vietas – senovės Egiptą ir jo piramides, Kleopatrą ir jos tarnaites… Tačiau vieną dieną jų ramus gyvenimas pakrypsta netikėta linkme. Norėdamas padaryti įspūdį, Šermanas apie paslaptingąją mašiną prasitaria savo pašėlusiai simpatijai Penei. Ši pasiutėlė neatsispiria pagundai išmėginti Laiko mašiną ir nukeliauti į kitus laikus. Šitaip prasideda didieji nuotykiai…

2030 | 2018-07-24 | 3520

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

1992 | 2017-06-09 | 6893

Aprašymas: Pašėlęs mokslininkas, kurio sukurtas daiktų mažinimo lazeris kadaise pavertė vabalėlio dydžio nykštukais ketvertą vaikų, dabar sukūrė tokį lazerį, kuris padidina. Ir vėl per mokslininko išsiblaškymą lazerio spindulys pataikė ne ten, kur reikia. Dvejų metų amžiaus sūnelis virto 15 metrų ūgio išdykėliu, o prisilietęs prie aukštos įtampos laidų užaugo dar dvigubai!

2030 | 2018-07-24 | 4452

Aprašymas: Blogiukui Henriui (angl. Horrid Henry) gyvenimas – nesąžiningas! Jis jaučia, kad pasaulis prieš jį nusistatęs ir jis nuolat kariauja su suaugusiais. Kaip ir kiekvienas užsispyręs berniukas jis – ryžtingas, jo niekas nesulaikys ir jis niekada nepripažins pralaimėjimo.

1990 | 2017-06-09 | 4594

Aprašymas: Drakonų Kova Z grįžta, ir vėl jums primeną vaikystę. Istorija prasideda dar tada, kai Gokas dar tik, tik, buvo gimęs, ir kuomet dar nebuvo išsiųstas iš savo gimtosios Sajanų planetos į Žemę. Goko tėvo vardas yra Bardokas. Jis yra mažos geriausių rinktinių Sajanų komandos kapitonas. Jo visos komandos tikslas yra užgrobti visas planetas, kurių pageidauja Ponas Fryzas. Visa jo komandą vykdo jo įsakymus net nenutuokdami apie tai ką jis planuoja. Bet kuomet Bardokas tai sužino, gali būti per vėlu….

2016 | 2017-06-09 | 4220

Aprašymas: Koalos Basterio valdomam muzikiniam klubui – sunkios dienos. Klientų vis mažiau, nes miesto žvėrys susirado kitų pramogų. Tikėdamasi vėl sugrąžinti klubui buvusią šlovę, koala sugalvoja surengti atvirą dainavimo konkursą, o jo nugalėtoją apdovanoti didžiuliu piniginiu prizu. Basterio idėja pasiteisina: už klubo durų ima būriuotis žvėrys, trokštantys išmėginti jėgas konkurse. Po pirminių perklausų, sutraukusių minias dalyvių, komisija balsavimu išrenka penkis finalininkus: smulkiu sukčiavimu besiverčiantį pelėną, nuo žiaurios scenos baimės kenčiančią dramblę, 25 paršelių mamą, jauną gorilą iš nusikaltėlių giminės ir pankuojančią dygliakiaulę. Kiekvienas iš jų tikisi pergalės, kuri pakeistų jų gyvenimą. Pagaliau ateina didžiojo finalo vakaras. O visi netikėtumai tik prasideda…

2000 | 2017-06-07 | 3839

Spalvota istorija tai nuostabus senosios lietuvių animacijos filmukas, kuris pasakoja apie kūrybingą mergaitę. Ši mergaitė ne tik gražiai piešia, bet ir turi labai lakią vaizduotę, visi jos nupiešti veikėjai atgyja. Kas gi tie stebuklingi veikėjai ? Kokią istoriją nupieš mergaitė ? Filmukas Spalvota istorija patiks ir mažiems ir dideliems. Suprasime, kad į pasakų pasaulį nukeliauti visai nesunku, reikia tik svajoti.Šie spalvingi herojai patiks kiekvienam vaikui.

2000 | 2017-06-07 | 3768

Senoji animacija visada žavi ir pakeri vaikus. „Pasaka apie mirusią caraitę ir septynis karžygius“ – ne išimtis. Tai intriguojanti istorija, kurioje sutiksite ne tik carus, pilį, bet ir stebuklingą veidrodėlį. Deja, tačiau caraitės pamotė labai pikta ir nori podukra atsikratyti. Ką caraitė darys atsidūrus miške, kaip ji susidraugaus su septyniais karžygiais ir kas vyks toliau, sužinosite pažiūrėję šį filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3876

„Namas leopardui“ – tai įdomus vaikiškas filmukas apie džiungles lietui lyjant. Tokiomis oro sąlygomis leopardui verkiant reikia pastogės. Tai įdomus ir nuotaikingas pasakojimas apie gyvūnus, jų kasdienybę, o svarbiausia – apie leopardą, kuriam derėtų būti ne tokiam piktam. Kaip viskas ten iš tiesų buvo, atskleis pats „Namas leopardui“ – dėmesio vertas filmukas vaikams.

1973 | 2017-06-08 | 3867

Filmukas vaikams „Mes su Džeku“ – tai pasakojimas apie norą tapti didvyriu. Tai įdomi istorija apie berniuką ir jo draugę bei kelionę atlikti žygdarbio į Šiaurės ašigalį. Tik jie nei vienas nežino, kurgi ta vieta yra... O ir kelionės kompanija vėliau pakinta – prie berniuko visgi prisijungia jo šunelis Džekas. Tačiau į Šiaurės ašigalį jie nenukeliauja. Na, bet žygdarbį atlieka. Bet apie tai – pačiame filmuke.

2007 | 2017-06-09 | 3798

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.

2014 | 2017-06-09 | 3641

Aprašymas: „Gustavo Nuotykiai“ – pirmasis nepriklausomos Lietuvos kompiuterinės animacijos kino filmas vaikams ir visai šeimai, kviečia leistis į linksmą, ironišką bei įspūdingą gyvenimo kelionę. Jos metu, mažųjų pamėgti herojai – specialusis korespondentas Gustavas ir profesorius Velykis Kalėdauskas imsis kvapą gniaužiančios misijos – surasti dingusį lakūną, į Lietuvą gabenusį, seniai prarastą, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų relikviją. Kartu su jais, bei Robinzonu Kruzu, Baronu Miunhauzenu, kapitonu Nemo, Nykštuku Benu ir kitais, visų mylimais personažais, pažinsite pasaulį, patirsite fantastiškus nuotykius Žemėje, Vandenyno gelmėse ir netgi kosmoso platybėse! Šiuos mylimus ir kitus, dar neregėtus personažus juostoje įkūnys garsios Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždės. Pasaulis yra kupinas paslapčių, o „Gustavo Nuotykiai“ – apie tuos ir tiems, kurie nori jas atskleisti!

2030 | 2018-07-24 | 15446

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2000 | 2017-06-07 | 3868

Ar manėte, kad kalėdų senelis dirba tik per kalėdas? Šis filmukas įrodys, kad šio personažo nuotykiai tęsiasi net per Naujametinę naktį, juolab, kad jam būtent šią naktį prireikė eglutės. Apie naujųjų metų nakties Senelio nuotykius su dviem zuikiais galėsitė pamatyti šiame filmuke. Čia, atgyja žiemos stebuklai ir noras tikėti svajonių išsipildymu.

2001 | 2017-06-09 | 4195

Aprašymas: 1914-ieji. Milo, Tadeuso anūkas, dirba muziejaus katilinėje. Jis žino,kad Atlantida tebėra ir jis gali ten nukakti, jei turės paslaptingąjį Šepardo dienoraštį. Vienintelė problema – pinigų stygius. Darbdavys pamano, kad Milo kvanktelėjęs, tad griežtai atsisako finansuoti tokią paiką idėją. Jaunuolis grįžta namo, ir likimas jį nuveda pas Prestoną,seną senelio draugą. Pasirodo, šis turi Šepardo dienoraštį bei gali pasiūlyti povandeninį laivą ir specialistų komandą. Išsvajotoji kelionė prasideda.

2016 | 2017-06-09 | 3977

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.