Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3849

Aprašymas: Beribėje ir paslaptingoje Visatoje daug amžių gyvuoja nepaprastų karių brolija. Taikos ir teisingumo saugotojus vadina Žaliųjų Žibintų korpusu. Visi korpuso kariai dėvi žiedą, suteikiantį nepaprastų galių…

2000 | 2017-06-09 | 3875

Mėlynojo pasaulio žmogeliukų nuotykiai tęsiasi filmuke vaikams „Smurfai“. Seriale vaikams pamatysime kaip smurfas sudaužo du veidrodžius ir jaučia, kad įvyks nelaimė. Tėtis Smurfas skuba į laboratoriją išsiaiškinti priežastis, tačiau ir jį užpuola nesėkmės, viskas griūna, gęsta. Jis išsiaiškina, kad po dviejų dienų smurfų miestelį užplūs nesėkmių vėjai, tačiau to išvengti reikia 100 smurfų šokio. Tėtė aiškinasi ar tiek miestelyje yra. Visi smurfiukai kenčia nuo nesėkmių, nelaimių. Paaiškėja, kad gyvena tik 99 smurfai ir trūksta vieno.

2016 | 2017-06-09 | 3505

Aprašymas: Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas. Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

2006 | 2017-06-11 | 4335

Aprašymas: Mes grįžtam naujutėliame filme. Koks grožis. Ir ne tik mes, briedžiai, o ir didelis lokys (Kynas) ir jo mažasis broliukas lokys (Koda), ir dar tokia mergina, vardu Nita. Ji nepėsčia, ar ne? Nita susipažino su Didžiuoju Lokiu, kai tas dar nebuvo lokys. Tai buvo pirmame filme, prisimenat? Žodžiu, jie manė, kad bus kartu amžinai, nors sutarė kaip du pikti bebrai drėbto molio trobelėje. Taigi dabar Didžiosios Dvasios sako, kad norėdami nutraukti susitarimą jie turi leistis į ilgą ir jaudinančią kelionę. Taigi dar nepabėkit. Prisidėkite prie manęs su broliu – o, šioje istorijoje yra ir pora žavingų briedžiukių, – kartu pasijuoksim ir patirsim laukinių nuotykių.

Brolis lokys 2 - Brother Bear 2 (2006)

2022 | 2017-06-09 | 3894

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

2000 | 2017-06-07 | 3807

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.

2030 | 2018-07-24 | 3456

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2010 | 2017-06-09 | 4226

Aprašymas: Nugalėjęs piktą drakoną, išlaisvinęs nuostabią princesę, sukūręs šeimą ir išgelbėjęs uošvio karalystę, Šrekas ima nuobodžiauti. Jis jau nebe tas piktas žalias žmogėdra, nuo kurio neatsisukdami bėgdavo drąsiausi vyrai, o pareigingas šeimos vyras. Anksčiau sapnuodavęsis tamsiausiuose košmaruose, dabar Šrekas dalija autografus ant žemdirbių šakių ir dalgių. Nebeapsikentęs tokio gyvenimo, Šrekas paprašo vieno paslaptingo nykštuko grąžinti jam jausmą tų dienų, kuomet jis buvo jaunas, laisvas ir nepriklausomas pelkėje gyvenęs žmogėdra. Deja, norai nebūtinai pildosi būtent taip, kaip mes įsivaizduojame. Šrekas susivokia patekęs į kažkokią keistą realybę, kurioje karalystės valdovas – tas pats piktasis nykštukas, žmogėdras medžioja visi kas netingi, jiedu su Fiona apskritai niekuomet nebuvo susitikę, Asiliukas jo taip pat nepažįsta, o Batuotas Katinas apskritai pavirtęs savo paties karikatūra. Dabar tik nuo Šreko priklauso, ar bus atstatyta teisybė ir ar pasaulis bei tiek paties Šreko, tiek jo draugų gyvenimai sugrįš į normalias vėžes.

2000 | 2017-06-07 | 3800

Frantisekas – filmukas vaikams apie lakią vaizduotę turintį mokinuką Frantiseką. Jis išsiskiria iš kitų mokinių, nes viską daro ne taip kaip liepia mokytojas, o taip, kaip jam atrodo gražiau. Mokytojas širsta ant Frantiseko už tai, kad šis jo neklauso. Tačiau galiausiai ir pats mokytojas supranta, kad Frantiseko kuriamas grožis pranoksta tai, ko jis visada mokino savo mokinius. Filmukas parodo, kaip svarbu būti atkakliems, norint pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2030 | 2018-07-24 | 4045

Aprašymas: Keisti Blynelio Džeko nutikimai (angl. The marvelous misadventures of Flapjack) – JAV animacinis serialas.

2015 | 2018-07-24 | 4073

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (5 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2015)

2000 | 2017-06-07 | 3629

„Pasivaikščiojimas“ – tai filmukas vaikams, užburiantis savo vaizdais ir užliūliuojantis muzika. Žalia gamta, margi drugeliai, šviesus dangus, mažoji gyvūnija, spalvingos vaivorykštės – visa tai atskleidžia, kokia nepaprasta ir graži yra gamta. „Pasivaikščiojimas“ – puikus filmukas mažiesiems ir maloni atvanga tėvams.

2004 | 2017-06-09 | 4499

Aprašymas: Piktadariai tugoriai pagrobia Rostovo gyventojų surinktą duoklę, tad karžygiui Aliošai Popovičiui tenka keliauti ieškoti atimto aukso, atsikovoti savo gerą vardą bei išginti iš rusų žemės slibiną Tugorių. Šią nelengvą užduotį atlikti jam padeda žirgas Julijus Cezaris, be galo plepus ir šiek tiek bailokas, gražuolė Liubava, tėvukas ir bobulė bei asilėlis Moisejus. Keliaujant Aliošai su draugais reikia įveikti daugybę kliūčių.

2005 | 2017-06-09 | 3750

Aprašymas: Prieš tapdamas džiunglių karaliumi, Tarzanas tebuvo nerangus vaikėzas, nuolat besistengiantis visur pritapti. Dėl jo klaidos jo šeimai patekus į pavojų, berniukas nusprendžia, kad artimiesiems bus geriau be jo. Keliaudamas džiunglėmis Tarzanas susipažįsta su galingiausiu žemės padaru – Zugoru. Kartu jie sužino, kad būti kitokiam nėra silpnybė ir, kad draugai ir šeima – pati didžiausia vertybė iš visų.

2000 | 2017-06-07 | 4452

Laikrodis su gegute – linksma istorija apie laikrodyje gyvenusią gegutę. Vieną dieną gegutė išskrenda į mišką ieškoti sau pagalbininko. Ją bando pakeisti ir varliukas, ir katė, ir šuo, ir liūtas, tačiau niekam nepavyksta. Todėl visi be galo apsidžiaugia kai gegutė pagaliau sugrįžta. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką. Jis padeda vaikams suprasti, kad ne visada yra lengva padaryti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprasta.