Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 4207

Aprašymas: Paaugęs liūtukas iš Niujorko zoologijos sodo netikėtai atsiduria karštoje Afrikoje ir yra paleidžiamas į laisvę. Jo draugai iš zoologijos sodo – vyresnis liūtas, žirafa, anakonda ir voverė – susiburia draugėn, norėdami sugrąžinti liūtuką namo.

2030 | 2018-07-24 | 3068

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1962 | 2017-06-07 | 4126

Kas pasakė Miau - linksmas filmukas apie šuniuką, kurio miegą sudrumstė pasislėpusio katino "miau". Kas pasakė miau ? - klausinėja šuniukas kiekvieno ką tik sutinka savo kelyje. Jis įkrenta į dėžę su anglimis, supykdo didelį šunį, jam įkanda bitė, o galiausiai įkrenta į upelį. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką apie smalsų ir užsispyrusį šuniuką. Ar jo smalsumas ir užsispyrimas padėjo jam išsiaiškinti kas pasakė miau ? O gal visos jo pastangos nuėjo veltui ? Filmukas vaikams parodys, kad per didelis smalsumas gali pridaryti bėdų, tačiau ryžtas ir užsispyrimas padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2000 | 2017-06-07 | 3932

Filmukas vaikams apie kiški linksmuolį, kuris visiems girdavosi jog yra visų galų meistras. Kartą ežiukas paprašė uždengti stogą čerpėmis, bet kiškis sukėlė tokį cirką, jog visi žvėreliai juokėsi. Tuo tarpu lapė laukė savo mylimojo ir jai sulūžo kėdė, na o be kėdės juk nebus kur sėdėti. Čia vėl zuikis atėjo į pagalbą. Linksmuolis ir vikruolis, auksarankis "Ir taip bus gerai !". Pažiūrėkite pamokančią ir linksmą istoriją.

2003 | 2017-06-09 | 4551

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija: Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma keliaus į Meksiką. Ten jų laukia Meksikos Pabaisa ir kiti nuotykiai.

1990 | 2017-06-09 | 4574

Aprašymas: Drakonų Kova Z grįžta, ir vėl jums primeną vaikystę. Istorija prasideda dar tada, kai Gokas dar tik, tik, buvo gimęs, ir kuomet dar nebuvo išsiųstas iš savo gimtosios Sajanų planetos į Žemę. Goko tėvo vardas yra Bardokas. Jis yra mažos geriausių rinktinių Sajanų komandos kapitonas. Jo visos komandos tikslas yra užgrobti visas planetas, kurių pageidauja Ponas Fryzas. Visa jo komandą vykdo jo įsakymus net nenutuokdami apie tai ką jis planuoja. Bet kuomet Bardokas tai sužino, gali būti per vėlu….

2022 | 2017-06-09 | 3838

Filmuke „Šventė ant ledo“ lokys ir vėl sutiks gražiąją lokę. Šį kartą mažoji Maša įkalbės abu lokius išmokyti ją šokti ant ledo. Greitai pamokos virs nuostabiu pasirodymu, įtraukiančių ir kitu miško gyventojus. Na ir lokys šįkart bus labai patenkintas Mašos įgeidžiu. Serijoje „Šventė ant ledo“ vaikai išvys, kaip mažąja išdykėliai pavyks įveikti nemažą ledo iššūkį.

2011 | 2017-06-09 | 3588

Aprašymas: Režisieriaus Oskaro Jonassono spalvingas animacinis filmas orientuotas į mažuosius žiūrovus, seka šimtametę legendą. Mažame kaimelyje augantis paauglys kalvis, o iš tikro – Valhalos dievų karaliaus Odino sūnus, trokšta užaugęs tapti stipriu vyru ir įstoti į kovotojų prieš piktąją raganą gretas. Vieną dieną Toro rankose atsiduria kalbantis kūjis, kuris ne tik dalija naudingus patarimus, bet ir suteikia galiūno jėgų. Stebuklingą ginklą pasisavinti nori daugybė blogiečių ir net prakeiksmus svaidanti piktoji ragana su galingų milžinų rinktine. Šiaurietiškos mitologijos sakmė, keistai intriguojantis ir kerintis animacijos stilius, įdomūs personažai ir efektyviai išnaudoti 3D privalumai turėtų iškelti islandišką šedevriuką iki pasaulinio lygio fenomeno.

2000 | 2017-06-07 | 3802

Senosios animacijos filmukas vaikams Vienišas rojalis. Mažas berniukas džiaugiasi savo muzikos instrumentu ir kuria gražiausias melodijas, kol staiga jo rojalio neparduoda. Rojalis palieka namus, o kartu, iš paskos, ir berniukas. Jie ieško vienas kito, sutinka gausybę kitų veikėjų, patiria daug nuotykių, vien tam, kad berniuko pirštai kurtų puikiausią muziką. Galų gale jie vėl atranda vienas kitą ir iš naujo pasigirsta gražiausi muzikos garsai.

2000 | 2017-06-07 | 4440

Laikrodis su gegute – linksma istorija apie laikrodyje gyvenusią gegutę. Vieną dieną gegutė išskrenda į mišką ieškoti sau pagalbininko. Ją bando pakeisti ir varliukas, ir katė, ir šuo, ir liūtas, tačiau niekam nepavyksta. Todėl visi be galo apsidžiaugia kai gegutė pagaliau sugrįžta. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką. Jis padeda vaikams suprasti, kad ne visada yra lengva padaryti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprasta.

2030 | 2018-07-24 | 3436

Aprašymas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam – mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis…

2030 | 2018-07-24 | 3326

Aprašymas: Krepšininkai (angl. Baskup Tony Parker) – prancūzų animacinis serialas. Rudis, Stela, Maikas, Mia ir Leo yra gabių krepšininkų grupė, kuriuos vienija aistra žaidimui. Jaunuolius treniruoja NBA žvaigždė Tonis Parkeris.

2030 | 2018-07-24 | 4825

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2022 | 2017-06-09 | 3775

„Kibkit žuvelės” - lokys susiruošia pažvejoti, bet mažoji Maša turi kitų planų. Nenuorama nuolat trukdo lokiui pasinerti į išsvajotąją žvejybą. Kokių išdaigų prisigalvos Maša? Serijoje „Kibkit žuvelės” mažieji žiūrovai ir jų tėveliai sužinos, ar pavyks pagaliau lokiui sužvejoti savo svajonių žuvelę.

2000 | 2017-06-09 | 3643

Animaciniame filmuke „Smurfai“ pamatysime kaip smurfas Šykštuolis apsivalgęs guli lovoje ir jį kankina pilvo skausmai. Smurfytė keliauja į mišką priskinti gėlių ir randa stebuklingą raganos medalioną. Jame slypi kerų galia. Ragana ieško medalikėlio ir ateina pas Gargamelį. Tačiau jį ne taip lengva surasti. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta įvairūs stebuklai ir nelabai malonūs dalykai. Vaikai filmuko „Smurfai“ serijoje pamatys kaip ragana pavirto varle ir atkeliauja į smurfų miestelį, ar pavyks rasti jai smurfą, kuris sutiktų ją pabučiuoti, kad ji virstų princese.

2000 | 2017-06-07 | 4020

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2005 | 2017-06-09 | 4069

Aprašymas: Trys pašėlę ateiviai susipažįsta su dar labiau pašėlusiu ateiviu, vardu Iks, ir nusprendžia erdvėlaiviu leistis į kelionę užkariauti visatos. Atsitiktinai, ieškodami tualeto, ateiviai nusileidžia į Žemę ir Iks iškart suvokia – kaip tik čia jis pradės kurti savo imperiją.