Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1967 | 2017-06-09 | 4262

Aprašymas: (rus. Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика). Šurikas išvažiuoja į vieną iš kalnų respublikų rinkti tautosakos. Ten jis įsimyli simpatišką mergaitę Niną. Netikėtai Niną pagrobia, norėdami ją prievarta ištekinti. Naiviam ir geram Šurikui ne iš karo pavyksta suprasti, kas vyksta, tačiau vėliau, ištikimo draugo padedamas, jis išlaisvina “Kaukazo belaisvę”.

Отправившись в одну из горных республик собирать фольклор, герой фильма Шурик влюбляется в симпатичную девушку — «спортсменку, отличницу, и просто красавицу». Но ее неожиданно похищают, чтобы насильно выдать замуж.

Наивный Шурик не сразу смог сообразить, что творится у него под носом, — однако затем отважно ринулся освобождать «кавказскую пленницу»…

Kaukazo belaisvė arba Nauji Šuriko nuotykiai (1967) - Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика (1967)

1989 | 2017-06-09 | 4854

Aprašymas: Kiemsargį Čarlį įkiša į kalėjimą piktasis buldogas Bukagalvis. Pabėgęs iš kalėjimo padedant ištikimam draugui Kasikliui, Čarlis neįtardmas apie Bukagalvio išdavystę, grįžta tiesiog į jo letenas, kur galų gale žūsta. Bet iš rojaus Čarlis pabėga…

2022 | 2017-06-09 | 3993

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

2000 | 2017-06-07 | 3881

Filmukas vaikams Vaikiškas albumas. Filmuku šios istorijos nepavadinis, tai tikrų tikriausias animacinis miuziklas. Jame gausu stebuklų, bei nuotykių. Tai pasaka apie Karalaitį ir paprastą merginą jų išgyvenimus ir meile. Isotorija tikrai patiks kiekvienam, ką sužavėjo „Pelenė“, tik šioje istorijoje, meile nugali tik skambant muzikai ir neištarus nei vieno žodžio.

2030 | 2018-07-24 | 3703

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2008 | 2017-06-09 | 3875

Aprašymas: Vieną dieną Hortonas išgirsta balsus. Paprastai balsus iš niekur girdi pamišėliai, tačiau Hortonas – ne pamišėlis. Jis – dramblys, girdintis balsus padarėlių, tokių mažų, kad vienoje dulkelėje jaukiai įsitaisiusi visa jų kolonija. Suprantama, dramblys negali įžiūrėti padarėlių, gyvenančių dulkelėje – kasiukų. Tačiau būdamas geros širdies, vis vien nusprendžia padėti. Nes kasiukai prašo pagalbos. Hortonas sutinka padėti kasiukams išgelbėti jų miestą – Kasvilį – nuo sunaikinimo kartu su visa dulkele. Be abejo, drambliui labai sunku įtikinti savo kaimynus, kad dulkelėje kažkas gyvena. Juk balsus girdi tik jis. Nepaisydamas visų sunkumų, Hortonas atkakliai siekia tikslo padėti savo naujiesiems mikroskopiniams draugams.

2016 | 2017-06-09 | 3496

Aprašymas: Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas. Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

2000 | 2017-06-07 | 3883

Senosios animacijos filmukas vaikams Pinigėlis. Vieną gražią dieną Barsukas žaisdamas lauke randa pinigėlį 5 kapeikas. Gerutis ima šaukti ir ieškoti kas pametė 5 kapeikas. Lapiukas jam patarė niekam neatiduoti pinigėlio, jei jau radai. Vilkiukas pasiūlė jam mainyti kapeikas į vinį. Barsukas labai pergyveno kad reikia gražinti tas kapeikas. Šis filmukas vaikams parodys dar vieną gražaus poelgio pamokėlę.

2004 | 2017-06-09 | 3939

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2030 | 2018-07-24 | 3586

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2000 | 2017-06-07 | 3783

„Seni pažįstami“ – tai animacinis filmukas apie sukčiu medinukų komanda, kuri visais įmanomais būdais apgaudinėja savo varžovus ir nepelnytai laimi visas varžybas. Šį kartą medinukai yra pasiruošę apgaule nugalėti vandensvydžio varžybose ir laimėti pagrindinį priza. Ši istorija kupina nuoširdumo ir gerumo, pamokanti, jog melo ir apgaulės kojos visada trumpos. Filmukas taip pat stengiais pabrėžti, jog teisybė ir sunkus darbas visada triumfuoja.

2014 | 2017-06-09 | 3733

Aprašymas: Prisijunkit pie Alfų ir Omegų Didžiojo žaidimo. Kai Alfos išstumiamos iš žaidimo, surenkama nauja komanda. Ar treneris Hemfris išves savo komandą į pergalę?

2030 | 2018-07-24 | 3335

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2000 | 2017-06-07 | 3470

Filmukas vaikams Senojo jūrininko pasakojimai. Tai šauni istorija apie dviejų vaikų ir šuniuko kelionę po paslaptingąjį vandenynų pasaulį. Šioje kelionėje herojai vedami seno, protingo jūrininko pasakojimų, sužino įvairiausių paslapčių apie vandenynų erdves, gyventojus bei jų išdaigas. Kelionės metu herojai neišvengia sunkumų, tačiau juos padeda įveikti senasis išminčius jūrininkas.

2015 | 2017-06-09 | 5494

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

1964 | 2017-06-09 | 3759

Aprašymas: Sutuoktinių Benksų pora turi didelę problemą. Jei dar tiksliau, – netgi dvi. Jų vardai – Maiklas ir Džeinė – ir tai yra jų pačių vaikai. Tėvai amžinai užsiėmę savais „neatidėliojamais“ darbais, todėl jų vaikai paliekami vieni du ir iš nuobodulio ar neturėjimo ką veikti, kasdien prikrečia įvairiausių aibių ir šunybių. Bėda dar ir tame, jog nei viena iš reguliariai besikeičiančių samdomų auklių, visiškai nesuvaldo nei situacijos, nei vaikų ir niekaip neranda tinkamo priėjimo prie jaunųjų Benksų palikuonių. Bet kartą prie jų namų slenksčio netikėtai išdygsta nepaprasta, žavi, jauna, apgaulingai griežtomis akimis ledi su dideliu skėčiu rankoje. Jos vardas – Merė Popins ir būtent jai yra lemta radikaliai pakeisti Benksų gyvenimą. Juk jinai ne tik auklė, bet ir tikrų tikriausia burtininkė, galinti kad ir pačią niūriausią dieną paversti švente, kiekvieną nemėgstamą namų ruošos darbą – žaidimu, kiekvieną dieną – nepaprastu nuotykiu ir taip beviltiškas neklaužadas perorientuoti į dorus bei išauklėtus vaikučius. Legendinis Disnėjaus 1964 metų miuziklas-pasaka „Merė Popins“ buvo ypatingai sėkmingas projektas ir iki šiol vadinamas vienu sėkmingiausių filmų kino istorijoje. Pagal Pamelos Travers knygą pastatyta juosta buvo nominuota trylikai „Oskarų“, laimėjo penkis.