Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1962 | 2017-06-08 | 4132

Gražiame senosios animacijos filmuke „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ vaikai išvys net tris pamokančias istorijas. Pirmoji – apie užsispyrusi asiliuką. Du geraširdžiai berniukai nusprendžia pamokyti piktą ir šiurkštų asiliukų savininką. Ar jis išmoks pamoką? Antroji istorija – apie vinių dėžutę. Meistrui, bekalančiam tiltą, į vandenį įkris vinių dėžutė. Laimei jam pagelbėti suskubs žvejojantis berniukas. Mažajam padėjėjui tikrai bus atlyginta. Trečioje istorijoje žiūrovai pamatys, kas nutiks vežėjui pametus vieną lagaminą. Filmukas „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ primena, jog vienas geras darbas gali iššaukti jų visą eilę.

2000 | 2017-06-09 | 3494

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai pamatys istoriją apie purpurinį smurfą. Smurfų miestelyje vyksta statybos, pastatytą tiltą Smurfytė nudažo rožine spalva ir tėtė smurfas supyksta, nes niekas jo nesiklauso ir visi elgiasi pagal savo norus. Smurfui Tingaliui kertant rąstus įgėlė musė ir jis tapo purpuriniu ir prarado balsą. Violetinės musės nuodai stiprūs, todėl tėtė liepia jį sugauti ir nunešti į laboratoriją, kad panaikintų nuodų sukeltą poveikį. Reikia surasti vaistus kol ne vėlu. Ar pavyks apsaugoti visą smurfų miestelį nuo nuodų poveikio, vaikučiai su tėveliais galės išvysti nuostabaus filmuko „Smurfai“ serijoje.

2009 | 2017-06-09 | 4528

Aprašymas: Dvi geriausios draugės Lijana ir Aleksa randa gražų veidrodėlį, kuris turi magišką paslaptį – jame įkalinta mergaitė. Lijana ir Aleksa susidraugauja su ja ir išsiruošia į tolimą žygį ieškoti paslaptingos deimantinės pilies ir išvaduoti naująją draugę. Kelionėje jas lydi dainos ir du žavingi šunyčiai. Tačiau nestigs ir išbandymų. Kaip seksis juos įveikti? Geriausios draugės galiausiai atras didžiausią lobį – supras, kad jų draugystė gali ištverti viską!

2011 | 2017-06-09 | 3970

Aprašymas: „Caraitis Ivanas ir vilkas pilkas“ – tai jau penktas studijos „Melnica“ animacinis darbas, kuri padovanojo mums puikias ir kokybiškas pasakas apie rusiško folkloro veikėjus. Pasakos veikėjai mums gerai pažįstami nuo vaikystės: caraitis Ivanas, Vasilisa Išmintingoji, vilkas Pilkas, ragana, katinas Mokslinčius ir kiti. Vienoje karalystėje gyveno sau Vasilisa, karaliaus duktė. Viskuo puiki buvo Vasilisa – ir graži, ir protinga, tik štai tekėti nenorėjo, galvojo dar eiti mokytis ir įgyti antrąjį išsilavinimą. Tad nusprendė caras ją ištekinti už pirmo pasitaikiusio… Ir buvo tai Ivanas iš kaimyninės karalystės…Bet pasirodo, ne taip paprasta caro dukterį vesti, pirma reikia pasakiškus išbandymus įveikti. Todėl iškeliavo Ivanas su savo pagalbininku vilku į žygį po karalystę…

2010 | 2017-06-09 | 4162

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…

1988 | 2017-06-09 | 3958

Aprašymas: Antinas Dafis, kartu su savo bičiuliais, atidaro detektyvų agentūrą ir tiria antgamtinius reiškinius.

1962 | 2017-06-07 | 4171

Kas pasakė Miau - linksmas filmukas apie šuniuką, kurio miegą sudrumstė pasislėpusio katino "miau". Kas pasakė miau ? - klausinėja šuniukas kiekvieno ką tik sutinka savo kelyje. Jis įkrenta į dėžę su anglimis, supykdo didelį šunį, jam įkanda bitė, o galiausiai įkrenta į upelį. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką apie smalsų ir užsispyrusį šuniuką. Ar jo smalsumas ir užsispyrimas padėjo jam išsiaiškinti kas pasakė miau ? O gal visos jo pastangos nuėjo veltui ? Filmukas vaikams parodys, kad per didelis smalsumas gali pridaryti bėdų, tačiau ryžtas ir užsispyrimas padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2030 | 2018-07-24 | 3312

Aprašymas: Aviukas Šonas (angl. Shaun the Sheep) – britų sustabdyto kadro animacijos televizijos serialas vaikams. 2010 m. serialas buvo nominuotas „Emmy“ ir BAFTA apdovanojimams. Aviukas Šonas ir jo draugai aviukai dažnai sukinėjasi aplink aviganį vardu Bitceris, kovoja su “blogiečių” paršiukų trijule bei kitais fermos gyventojais.

2005 | 2017-06-09 | 3694

Aprašymas: Miunchenas, Vokietija. Jau du metus Edvardas Elrikas gyvena kitame pasaulyje. Be savo šalies, draugų ir jaunesniojo brolio Alfonso. Nebegalėdamas naudotis alchemija Edvardas leidžia laiką su Alfonsu Heiderichu, labai panašiu į jo brolį. Nepaisant to, jis nepraranda vilties kada nors rasti kelią atgal į savo pasaulį. Po pagalbos į bėdą pakliuvusiai čigonei, Edvardas patenka į įvykių, galinčių sunaikinti abu pasaulius, sūkurį. Tuo metu jo jaunėlis brolis Alas mokosi alchemijos tikėdamasis surasti savo vyresnįjį brolį.

2007 | 2017-06-09 | 4538

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

1975 | 2017-06-08 | 4040

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

1991 | 2017-06-08 | 4348

Senosios animacijos filmukas Žiogo kuzes nuotykiai 2. Žiogas Kuzė, padėjęs Afrikos gyvūnams gauna šansą grįžti į gimtąją pievą, kartu su Dramblio pusbroliu, kuris išvyksta gastroliuoti, ir vėl sutikti savo draugę karvę, tačiau laivą, kuriuo keliauja gyvūnai, ištinka baisus likimas, ir Kuzė atsiduria arktyje, kur gausu pingvinų. Pingvinai randa ant gelbėjimosi rato miegantį, sušalusį, Žiogą ir nuotykiai tęsiasi toliau.

2000 | 2017-06-07 | 3572

Gimimo diena - dagistaniečių pasaka. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris turėjo draugą avinėlį kuris katik gimė. Muratas galvojo, kad ir jis jau gimęs, kaip avinėlis, tačiau senelis jį pamokė, kad žmogaus gimimo diena yra ne ta, kai jis gimsta kaip avinėlis, o kaip jis pateisina savo gimimą. Filmukas pasakoja, kaip berniukas gudrumu ir valia įveikė pabaisą Aždachą ir tapo tikru žmogumi.

2014 | 2017-06-09 | 3892

Aprašymas: Mieli, linksmi ir niekada nenuobodžiaujantys Troliai Mumiai kviečia prisijungti prie didžiausios savo kelionės. Mumiai ne tik plaukia atostogauti į Rivjerą, jų nuotykiai pirmą kartą ir kino ekranuose. Atšlepsėjus atostogų metui Mumiai nusprendžia apsilankyti prabanga tviskančioje ir įvairiausiais malonumais viliojančioje žydrojoje pakrantėje. Kelionėje išgyvenę pavojingą audrą ir net patekę į negyvenamą salą, nuotykių ieškotojai pagaliau pasiekia savo tikslą. Atrodytų, laikas pailsėti, bet saugiame savo namelyje įpratę gyventi Troliai Mumiai susiduria su keisčiausiomis kurorto taisyklėmis ir patiria aibę linksmų nesusipratimų. Juk Mumiai nė nenutuokia, kad vonia tai ne baseinas, o už viešbutį bei drabužius reikia mokėti. Ir žinoma, jie tikrai nemoka tinkamai valgyti visų tų keistų prancūziškų patiekalų. Trolių Mumių nuotykiuose jie turės progos atpažinti ne vieną linksmą situaciją iš mūsų kasdienybės.

2010 | 2017-06-09 | 3827

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

2000 | 2017-06-07 | 4024

Filmukas Stebuklingas medis parodo vaikams du skirtingus gyvenimus, viename karaliauja tinginys, o kita gyvena darbšti šeima, kuri daug dirbdama pasodino medį, kuris veda darbštumo saldžius vaisius.

2000 | 2017-06-07 | 3753

„Aitvaras palėpėje“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie tris vaiduoklius,kurie nusprendžia pamiegoti palėpėje.Jie nori miegoti visą dieną, nes juk diena, kai yra šviesu, vaiduokliai nesivaidena. Mažasis gąsdintojas pro langą išvysta nepaprastą daiktą-aitvarą. Juo žaidžia mažas berniukas, tačiau jam vis trukdo paauglys. Išsikišus mažąjam vaiduokliui, didysis berniukas patenka į palėpę, pilną vaiduoklių. Kaip vaiduokliukai draugausi ir gąsdins berniukus pamatysite šiame filmuke, kuris teigia,jog negalima erzinti mažesnių už save, nes gali likti nubaustas.

2030 | 2018-07-24 | 3677

Aprašymas: Prieglaudos šunyčiai (angl. Pound Puppies) yra amerikiečių/kanadiečių animacinis serialas. Prieglaudoje gyvenančių šunų užduotis – rasti idelų žmogų kiekvienam šuniukui. Paieškos atneša daugybę nuotykių.

2000 | 2017-06-07 | 3902

„Namas leopardui“ – tai įdomus vaikiškas filmukas apie džiungles lietui lyjant. Tokiomis oro sąlygomis leopardui verkiant reikia pastogės. Tai įdomus ir nuotaikingas pasakojimas apie gyvūnus, jų kasdienybę, o svarbiausia – apie leopardą, kuriam derėtų būti ne tokiam piktam. Kaip viskas ten iš tiesų buvo, atskleis pats „Namas leopardui“ – dėmesio vertas filmukas vaikams.