Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 4143

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2030 | 2018-07-24 | 3884

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 5404

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2000 | 2017-06-07 | 3785

Senosios animacijos filmukas vaikams Funtikas ir agurkai. Filmukas apie linksmą berniuką Funtiką, grybus ir agurkus. Jis padėjo savo močiutei, o baigęs darbą nuskubėjo į mišką rinkti grybų. Tačiau visi grybai išbėgiojo ir grybų jis nepririnko. Bet pririnko agurkų iš svetimo daržo. Taip ir persekiojo Funtiką tie agurkai. Bet vėliau berniukas suprato savo klaidą. Filmukas vaikus pamokys kodėl negalima vogti :)

2008 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Vieną gražią dieną moksleivis prie upės aptinka keistą akmenį, už kurio sugebėjo užkliūti net du kartus, kurį galiausiai panoro atkasti ir kuriame netikėtai atranda užspaustą Kappa (mitologinis japonų vandenis). Moksleivis vardu Koiči yra net labai gerai išauklėtas vaikas ir priima vandenį į draugišką šeimą. Nuo to visa istorija ir prasideda kai vandenis, jau pavadintas kaip Kū, užmezga kontaktą su žmonėmis ir prasideda abipusis tyrinėjimas.

2000 | 2017-06-07 | 3798

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.

2030 | 2018-07-24 | 4629

Aprašymas: Ančiukai Duoniukai (angl. Breadwinners) – JAV animacinis serialas.

2016 | 2017-06-09 | 3951

Aprašymas: Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir… skanūs! Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve… troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina. Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

2009 | 2017-06-09 | 4662

Aprašymas: Šis trumpametražis filmukas tęsia filmo „Monstrai prieš ateivius“ istoriją. Šį kart monstrams teks kovoti prieš ateivių sukurtus mutantus.

2000 | 2017-06-07 | 3792

„Snieguolė“ – gana ilgas filmukas vaikams apie žiemą, Pavasarį, Kalėdų senelį, Snieguolę... Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir didiesiems, ir šaltą žiemos vakarą ir šiltą vasaros dieną. Tai graži istorija, į kurią pasinersite įsijungę šį senosios animacijos šedevrą.

2000 | 2017-06-07 | 3884

Garnys ir gervė, juk labai panašūs paukščiai, na, bent savo išvaizda, tačiau savo gebėjimais ir charakteriu abu labai skiriasi. Filmukas vaikams pasakoja apie tai, kad meilei ribų nėra ir tai, jog priešingybės traukia, tačiau, kartais, kvaili principai neleidžia įsimylėjėliams, kartu, būti laimingiems. O kartais, būna per vėlu taisyti savo klaidas.

2013 | 2017-06-09 | 3595

Aprašymas: Netolima ateitis. Po žeme gyvenantys žmonės laikosi savų taisyklių ir papročių. Tačiau smalsuolė Patema šmirinėja požemiais, ieškodama naujų vietų ir įspūdžių, pamiršusi taisykles ir draudimus vieną dieną ji randa… Nuotykių ant savo galvos… Dėl kadaise nutikusios katastrofos, gravitacija apsivertė. Ir žmonija skilo į dvi dalis. Vieni, negalėdami vaikščioti žeme ir bijodami nukristi į dangų, įsikūrė požemiuose. Kitus gravitacija veikia įprastai, bet jie vis dar mena katastrofos dieną. Paviršiuje gyvenantys pasakoja istoriją apie kritusius dangun. Todėl visuomenėje nepriimta net žiūrėti į dangų, kur krito nusidėjeliai. Tačiau vienas mokinys vardu Eidžas, puoselėjo savo tėvo svajonę skristi. Kai du maištininkai Patema ir Eidžas susitiks, pasaulis ir vėl apsivers aukštyn kojom.

2030 | 2018-07-24 | 3718

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2016 | 2018-07-24 | 3994

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (6 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2016)

1970 | 2017-06-09 | 3743

Aprašymas: (rus. Белое солнце пустыни). Raudonarmietis Suchovas keliauja per dykumą svajodamas po kelerių neramių metų pagaliau pasiekti Samarą ir apkabinti mylimą moterį Kateriną. Tačiau paslaptingieji rytai apraizgo Suchovą savo kerais. Apleistoje tvirtovėje smėlynuose banditas Abdula paliko savo haremą – dešimt žmonų. Herojui tenka pasirūpinti likimo valiai pamestomis moterimis.

2000 | 2017-06-07 | 3486

„Du karžygiai“ – tai pasaka apie du karžygius, kurie susitinka pusiaukėlėje ir susiremia petyn petin. Tačiau abu labai skuba vykdyti savo žygdarbių, todėl nusprendžia susitikti toje pačioje vietoje kitą kartą, kad galėtų išsiaiškinti. Tai nuostabus pasakojimas apie narsą ir užsispyrimą, pasiaukojimą ir svarbiausia – tikrą meilę. Ši istorija mus moko, jog kartais geriau nusileisti dėl kvailų menkniekių ir verčiau mėgautis tikrąja laime.

2013 | 2017-06-09 | 3668

Aprašymas: Po pražūtingos maisto audros, sukeltos jauno išradėjo Flinto sukonstruotos mašinos 2009-aisiais, pats Flintas ir jo draugai buvo priversti išvykti iš gimtojo miestelio. Jaunasis išradėjas dėl to pernelyg nesisieloja, nes gauna pasiūlymą apsigyventi mokslininkų saloje, kurioje kuriami patys pažangiausi ir nuostabiausi dalykai. Žodžiu, Flintui ten – tikras rojus. Praėjus šiek tiek laiko, Flintas nutaria apsilankyti gimtinėje. Grįžęs su siaubu pamato, kad toji maisto gaminimo mašina, kurią jis su draugais anuomet sutramdė, yra atgijusi – ir žymiai pavojingesnė nei tada. Dabar mašina gamina maistinius mutantus-pabaisas: gyvus ir labai piktus agurkėlius, amžinai alkanas tortilijas, beždžiongrybius ir panašius monstrus. Pakraupęs Flintas supranta, kad jau visai greitai sparčiai daugėjanti maistinių mutantų minia gali išsiveržti už miestelio ribų. O tuomet viskas gali baigtis pasauline katastrofa – žmones gali pakeisti nauja maistinės gyvybės rūšis. Flintas su draugais stoja į žūtbūtinį mūšį, kad nugalėtų pabaisas ir sunaikintų baisųjį savo paties išradimą.

2008 | 2017-06-09 | 4645

Aprašymas: Maža žuvytė Ponyo – stebukladario ir gražiosios jūrų karalienės dukra. Kartą ji pasprunka iš tėvo namų ir išplaukia ant kranto, kur ją suranda kaimelyje ant uolos gyvenantis berniukas vardu Sosuke. Ponyo ir Sosuke draugystė palaipsniui perauga į meilę, kuri kelia milžinišką pavojų ramaus kaimelio gyventojams. Kai magijos griebiasi dukrelę norinti susigrąžinti jos piktoji mama, Sosuke pademonstruoja neįtikėtiną drąsą – tam, kad tik išgelbėtų Ponyo…

Žuvytė Ponyo / Ponyo ant uolos prie jūros - Ponyo on the Cliff by the Sea (2008)

2030 | 2018-07-24 | 3694

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!