Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3951

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2013 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2007 | 2017-06-09 | 3797

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.

2000 | 2017-06-07 | 3420

Senosios animacijos filme „Sumaištis“ vaikai susipažins su... rūkymu. Na ne, filmukas tikrai neskatina rūkyti, atvirkščiai – mažieji žiūrovai susipažins su rūkymo žala ir sužinos, kad rūkymas gali net sukelti tarpgalaktinį skandalą! Taip pat susipažins su trumpa rūkymo istorija. Linksmas, pamokantis filmukas „Sumaištis“ paaiškins vaikams ir jų tėveliams, kad dėl menko, abejotino malonumo tikrai neverta gadinti sveikatos.

1998 | 2017-06-09 | 3650

Donald Duck Trombone trouble išleistas 1944 m.

1969 | 2017-06-09 | 4330

Aprašymas: Niekada nenusimenantis, visada pasirengęs pokštauti ir aštrialiežuvis katinas, vardu Pjeras, užsitraukia galingojo katinų valdovo nemalonę – šis pasiunčia savo geriausius agentus jį vytis. Bet tai tik visų mylimo Batuoto katino nutrūktgalviškų nuotykių pradžia! Jam dar teks susikauti su peilių karaliaus kariauna, nugalėti baisų žmogėdrą Liuciferį, padaryti iš vargšo vaikino tikrą markizą ir apvesdinti jį su princese.

2009 | 2017-06-09 | 4944

Aprašymas: Atidariusi slaptas duris mergaitė patenka į išgalvotą pavojingų fantazijų pasaulį, kuriame sutinka kitą Mamą ir kitą Tėtį su juodomis sagomis vietoj akių. Didžiausias košmaras prasideda tuomet, kai mažoji herojė išsiaiškina siaubingai didelę viešnagės alternatyvioje realybėje kainą.

2014 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Iš tolimosios Peru į Angliją atvyksta meškiukas Padingtonas. Šis mielas pūkuotas meškiukas nėra toks, kokiais mes įpratę matyti meškinus. Padingtonas yra puikiai išauklėtas, mandagus, nuoširdus, ir net moka šnekėti. Nenuostabu, jog vos tik atvykęs į Angliją jis susiranda ir puikią šeimą, kuri trumpam jį priglaudžia pas save. Meškinas nėra pripratęs gyventi žmonių šeimoje, tad jau pirmą vakarą prikrečia aibę šunybių, kurios iš šalies žiūrint tik džiugina. Diena po dienos ir šeimos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, nes Padingtonas su kiekviena diena tampa jų geriausiu draugu. Taip viskas ir klotųsi puikia vaga, bet kad ir koks mielas meškinas būtų, bėdos užklumpa ir jį. Padingtonui pradeda grėsti pavojus, o jam padėti gali tik jį priglaudusi naujoji šeima.

2030 | 2018-07-24 | 4997

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3479

Aprašymas: Kagura ir Jomi yra panašaus likimo mergaitės. Jomi, našlaitę, įdukrino Isajama Naraku, garsios egzorcistų šeimos galva. Nors Jomi tik įdukra, bet labai gera kovotoja ir patėvis tikisi perduoti jai šeimos galvos pareigas. Kagura yra irgi garsios egzorcistų šeimos palikuonė. Jos motina žūva, o tėvas per daug užѕsiėmęs, todėl laikinai mergaitę apsiima globoti Isajamų šeima. Jei konkrečiau – Jomi. Mergaitės labai susidraugauja. Deja, idillė trunka neilgai. Blogio jėgos vis labiau aktyvėja ir darosi sunkiau suvaldomos.

2000 | 2017-06-07 | 4189

Puikus fantastinis filmukas vaikams, apie nežiniuką, kuris su draugais skrido į mėnulį. Nežiniukas mėnulyje - papasakos vaikams apie fiziką, astronomiją, kosmonautiką. Tai graži istorija, kuri patiks vaikams ir tėveliams apie tai kaip gėris visada laimi.

1951 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: Nuo pat 1865-ųjų metų „Alisa Stebuklų šalyje“ yra viena mėgstamiausių viso pasaulio vaikų pasakų, tačiau savyje talpina kur kas daugiau. Šis filmukas, tai Luisio Kerolo visame pasaulyje garsios knygos Disnėjaus versija. Alisa nuobodžiauja ir pradeda įsivaizduoti įvairiausius stebuklus. Ji pamato baltą labai skubantį triušį ir nuseka jį į olą. Čia nuotykiai ir prasideda.

2000 | 2017-06-09 | 3740

Serijoje Mažas ūkis bėda piktasis burtininkas Gargamelis vis dar kuria planus kaip sučiupti smurfus. Na o jie ir vėl patiria nuotykius. Vienas iš smurfų randa keistą mielą padarėlį-pūkį. Aišku jis neklauso dėdės ir slapčia parsineša pūkį namo. Mėlynieji personažai nė nenutuokia kokie netikėtumai jų laukia. Pūkis ne šiaip minkštas padarėlis. Jis keistai pasidaugina ir dabar tokių kamuolėlių begalės. Šioje stebuklingoje girioje viskas įmanoma. Stebuklai vyksta akimirksniu bet gudrieji smurfai suras išeitį.

2005 | 2017-06-09 | 3649

Aprašymas: Ant plačios upės kranto, begalinės girios pakraštyje gražioje pilyje gyveno mažoji princesė Andžela. Ji manė esanti pati laimingiausia, nes nuo ryto iki vakaro šoko ir dainavo savo tėvo karaliaus rūmuose. Tačiau vieną gražią dieną mažąją princesę pagrobė karalius Vaisrojus ir nusinešė į miško glūdumą. Andželos tėvas be galo sielojosi, neatsikvėpdamas ieškojo savo dukters, o jo karalystė tapo liūdna ir apleista. Princesė prisitaikė, nuo ryto iki vakaro tarnavo Vaisrojui, susidraugavo su miško gyvūnėliais, ir ilgainiui išaugo gražia jauna princese. Kai Andžela išgirdo apie karaliaus širdgėlą, ji sumanė šv. Kūčių vakarą nuvykti į pilį ir savo šokiais pralinksminti valdovą. Kelionėn išsiruošti jai suskubo padėti mažieji miško gyventojai.