Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4128

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1965 | 2017-06-09 | 3982

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

2030 | 2018-07-24 | 3471

Aprašymas: Jaunas vyriokas vardu Tsuchida, tik ką baigė pedagoginį ir įsidarbino Hanamaru darželyje. Nelabai įprasta profesija jauniems vyriokams. Taigi istorija prasideda nuo pirmos Tsuchidos darbo dienos, čia jis netrukus įsitikina kad šis darbas anaiptol nebus nuobodus, kol jo grupėje bus energinga mergaičiukė vardu Anzu. Tai šilta ir nuoširdi mūsų gyvenimo komedija, retkarčiais su parodijos elementais.

2012 | 2017-06-09 | 3679

Aprašymas: Filme pasakojama apie vieną iš Ieškotojų, kurios gyvenimas pasikeičia tada, kai Orlos žemėse jai tenka kovoti prieš pačiai iki galo nepažįstamą priešininką. Nežinomi priešai siekia sudraskyti į gabalus galingiausią religinį Ordiną – Tamplierius. Ieškotoja, vardu Kasandra, patenka į įvykių sūkurį ir jaučia pareigą išspręsti visus galvosūkius, kuriuos paliko jos taip mylimas vadovas Baironas. Mįslės raktas – Aveksė, Magė, kurios galia gali nulemti Bažnyčios ir visų jos gyventojų ateitį. Tik nuo Kasandros priklauso, ar ji sugebės sutramdyti viduje slypintį pyktį ir atskleis sąmokslo šaknis.

2030 | 2018-07-24 | 3424

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2000 | 2017-06-09 | 4114

Šioje Dalyje Astrosmurfas mėlynųjų nykštukų kaimelyje vyks Svajoklio gimtadienis. Kokį įdomų norą jis sugalvos ? Kokiais tik būdais jis nebandys šį norą išpildyti viskas baigsis skardžiu smurfų kaimelio juoku. Gerieji smurfai sugalvos gudrų planą kaip padėti Svajoklio norui išsipildyti. Bet reikia saugotis ir nenaudėlio Gargamelio. Kaip kilnieji žmogeliukai įvykdys savo planus pamatysite nuostabiame mažūjų filmuke Astrosmurfas.

1991 | 2017-06-09 | 3861

Aprašymas: Kažkada amerikiečių animatorius Charlesas Addamsas „paskolino“ pavardę paties sugalvotai netipiškai šeimynėlei. Septintajame dešimtmetyje animuoti Adamsai įkvėpė sukurti televizijos serialą, o šis „įpūtė dvasios“ smagiai siaubo komedijai. Taigi gyveno kartą miela, bet labai keista Adamsų šeimynėlė: tėtis, mama, močiutė, duktė, sūnus, dviejų metrų ūgio liokajus ir… Daiktas. Baisaus jų namo saugykloje buvo pilna pinigų. Prieš ketvirtį amžiaus mylimas tėvo brolis Pūlinys išvyko, o šeima jo labai ilgisi. Apie Adamsų norą susitikti su giminaičiu ir saugomus pinigus sužinojo aferistė, o jos sūnus labai panašus į dėdę Pūlinį. Netrukus buvo suvaidintais giminaičio grįžimas. Tačiau apsimetėliui Pūliniui labai patiko būti Adamsų šeimos nariu.

2022 | 2017-06-09 | 3639

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2030 | 2018-07-24 | 3264

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2000 | 2017-06-07 | 3645

Filmukas vaikams Aukštas kalnelis. Animacinis filmukas ape žvirblį Čiką, kuris manė esąs labai drąsus ir pasipūtęs. Suspyko su visais žvirbliais, kregždėms irgi gyrėsi, kad jis puikiausias. Tačiau visur gyvenimas jį pamokydavo. Kaip vargšeliui baigėsi sužinosite pasižiūrėję šį animacinį filmuką. Filmukas moko, kad visada reikia turėti draugų, nes sunkią minutę tik jie išties pagalbos ranką.

2006 | 2017-06-09 | 4095

Aprašymas: Kai miško žvėreliai sužinojo, kad pusės jų miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas jų draugo vėžlio noras buvo įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti. Tačiau naujas pasaulis, išdygęs už tvoros ir pasivadinęs Priemiesčiu, turi savo privalumų – ten yra daugybė skanėstų, nes žmonės gyvena tik tam, kad valgytų!

2015 | 2017-06-09 | 3695

Aprašymas: Maikas Goldvingas, narsus, užsispyręs 12-metis berniukas yra NASA astronauto anūkas. Jo senelis Frenkas – kažkada gerbtas, bet dabar pamirštas išėjęs į pensiją astronautas gyvena atskirai nuo šeimos. Jis kadaise nepasinaudojo galimybe tapti Apolo 11 įgulos nariu ir skristi į mėnulį su Nylu Armstrongu ir Bazu Oldrinu, Taigi kai eksentriškasis milijardierius sugalvoja nedorą planą nuskristi į mėnulį, pasisavinti jo milžiniškus resursus ir sunaikinti Amerikos vėliavą, kurią ten pastatė Apolo 11 komanda, Maikas pasiryžta nepakartojamam nuotykiui ir tampa erdvėlaivio keleiviu be bilieto…

2000 | 2017-06-07 | 3764

Senoji animacija visada žavi ir pakeri vaikus. „Pasaka apie mirusią caraitę ir septynis karžygius“ – ne išimtis. Tai intriguojanti istorija, kurioje sutiksite ne tik carus, pilį, bet ir stebuklingą veidrodėlį. Deja, tačiau caraitės pamotė labai pikta ir nori podukra atsikratyti. Ką caraitė darys atsidūrus miške, kaip ji susidraugaus su septyniais karžygiais ir kas vyks toliau, sužinosite pažiūrėję šį filmuką.

2012 | 2017-06-09 | 4153

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.

2001 | 2017-06-09 | 3714

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Žemę užgrobia fantomai. Rezultate – žudomi žmonės, naikinami miestai. Fantomų objektas – žmonių sielos. Dabar Žemė priklauso JIEMS. Išlieka tik keli, kurie privalo rasti būdą išgyventi ir išsaugoti planetą nuo visiško jos sunaikinimo…