Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3555

Filmukas Svajuko drambliones arba drambliuko svajonės - muzikos kupinas, eiliuotas filmukas apie Dramblių šeimynėlę. Šiame filmuke Tėtis moko savo prie televizoriaus drybsantį sūnų sportuoti. Mušti įvarčius, važiuoti dviračiu. Vėliau pasakojama apie Drambliuko tetulę kuri nebijo nieko išskyrus – pereiti gatvę, na, ir pasilikti namie. Filmuke gausu linksmų situacijų, tad jis puikiausiai tiks humoro mėgėjams.

1995 | 2017-06-11 | 4763

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2002 | 2017-06-09 | 4111

Aprašymas: Du legendiniai animacijos pasaulio herojai sugrįžta, kad dar kartą išsisaiškintų savo santykius. Katinas Tomas gauna specialią ir labai svarbią užduotį – saugoti kaip savo akį stebuklingą žiedą. Tačiau labai nelauktai ir netikėtai neįkainojama brangenybė prilimpa prie peliuko Džerio galvos, o šis dar sugalvoja pabėgti į miestą. Amžinos katino ir peliuko gaudynės vėl įgauna pagreitį.

2022 | 2017-06-09 | 3804

Ši filmuko serija „Nepasislėpei - aš nekaltas!“ pasakoja apie vieną mėgiamiausių daugumos vaikų žaidimų. Čia pamatysime, kaip lokys tenorėjo ramiai spręsti kryžiažodžius. Tuo tarpu mergaitė Maša visą dieną norėjo žaisti slėpynes. O gal šie norai suderinami ir istorijos herojai juos abu įgyvendins vienu metu? Visa atsakymus išvysite filme Nepasislėpei - aš nekaltas!

2008 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Nepagrįstai apkaltintas princesės Kailos pagrobimu, jaunasis svajotojas Delgas privalo įrodyti savo nekaltumą ir įtikinti dvi kariaujančias gentis susivienyti. Tik taip Delgui pavyks išgelbėti princesės gyvybę…

2011 | 2017-06-09 | 3775

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

1997 | 2017-06-09 | 4166

Aprašymas: Mažas berniukas, vardu Aleksas, lieka vienas namie, mat susirgo vėjaraupiais. Mažylis labai išradingas, todėl nenuobodžiauja – pro didelį žiūroną stebi kaimynus. Netikėtai viename name jis pamato įsibrovėlį. Mažius nesutrinka ir iškviečia policiją, tačiau ši nieko neranda. Kitą dieną tą patį nepažįstamąjį jis pamato dar vieno kaimyno namuose. Šįkart Aleksas ant savo žaislinio automobilio sukonstruoja vaizdo kamerą ir ima filmuoti. Ir paaiškėja, kad į namus braunasi šnipai, ieškantys žaislinės mašinytės su joje paslėpta mikroschema. Netrukus šnipai sužino, kad mašinytė – Alekso namuose. Policija vaiku netiki, todėl jis savo namus turės ginti pats…

1998 | 2017-06-09 | 3662

Donald Duck Duck pimples išleistas 1945 m.

2004 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Helen Keller ir Leonardo da Vinci.

2014 | 2017-06-09 | 3539

Aprašymas: Pirmojoje dalyje susitikę ir vienas kitą pamilusios nykstančios džiunglių gražuolės mėlynosios papūgos aros „Rio 2“ ir vėl nestokos jaudinančių nuotykių. Žydrūnas, jo pati Pupa ir trys jų vaikai gyvena tobulą gyvenimą savo magiškame svajonių mieste Rio de Žaneire. Kai rūpestingoji Pupa nusprendžia, kad judviejų vaikai turi išmokti gyventi ir laukinėmis sąlygomis – kaip tikri paukščiai! – ši margaspalvė šeimynėlė leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę po Amazonę. Civilizacijoje užaugusio Žydrūno ši kelionė nedžiugina – jis jaudinasi, kaip jiems, miesto paukščiams, pavyks sutarti su laukiniais savo giminaičiais, ir nerimauja, kad Amazonės gamtos grožybės gali amžiams pasiglemžti jo mylimąją Pupą ir vaikus… Todėl jis turi būti drąsus, bebaimis ir savo šeimą pasiryžęs apsaugoti didvyris! Kaip jam sekėsi – čia jau atskira istorija…

2022 | 2017-06-09 | 3974

„Iki pavasario – nežadinti“ animacijoje lokys ruošiasi žiemos miegui, jam reikia apsisaugoti nuo medžiotojų ir... Mašos. Bet tikriausiai nėra pasaulyje tokių kliūčių, kurių neįveiktų mažoji išdykėlė, norėdama aplankyti savo draugą. Serijoje „Iki pavasario – nežadinti“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, kaip ir vėl nenuorama Maša jaukia visus lokio planus.

2030 | 2018-07-24 | 5269

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2030 | 2018-07-24 | 3528

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

2000 | 2017-06-07 | 3486

„Du karžygiai“ – tai pasaka apie du karžygius, kurie susitinka pusiaukėlėje ir susiremia petyn petin. Tačiau abu labai skuba vykdyti savo žygdarbių, todėl nusprendžia susitikti toje pačioje vietoje kitą kartą, kad galėtų išsiaiškinti. Tai nuostabus pasakojimas apie narsą ir užsispyrimą, pasiaukojimą ir svarbiausia – tikrą meilę. Ši istorija mus moko, jog kartais geriau nusileisti dėl kvailų menkniekių ir verčiau mėgautis tikrąja laime.

1996 | 2017-06-09 | 3550

Aprašymas: Animacinio filmo herojai – laivo „Linksmasis klajūnas“ įgula: kapitonas Leo, junga Timas, bocmanas Cikas, motoristas Rokis ir kokas Petas. Plaukiodami jūromis ir vandenynais, šaunieji jūrų šunys patiria įvairiausių nuotykių. Vieną akimirką jie kovoja su piratais ir siaubingomis pabaisomis, kitą – jau griauna vilkų planus uzžkariauti visą pasaulį ir gelbsti povandeninius rūmus. Savo išmones ir gyvybingumo dėka linksmoji komanda visada randa išeitį iš bet kokios situacijos.

2009 | 2017-06-09 | 5269

Aprašymas: Samanta, Clover ir Alex yra trys merginos, kurios atrodo, kad nesiskiria iš kitų Beverly Hilso vidurinės mokinių… Bet žmonės net neįtaria, kad jos yra aukščiausio lygio slaptosios agentės! Jos susiduria ne tik su nusikaltėliais maniakais, bet ir su liūtažmogiais arba su gorilomis!

2016 | 2017-06-09 | 3793

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

2000 | 2017-06-07 | 3804

Filmukas Saldi pasaka. Gyveno kartą drakonas, kuris mėgdavo pamiegoti. Drakoniukas mėgdavo pavalgyti ryte ir pusryčius ir pietus ir vakarienę, na ir žinoma geriausiai jam tikdavo medus, uogienė ir kiti saldėsiai. Pas draugą jis suvalgo tortą, o vėliau papuola į rojų - šokolado cechą, kur gaminamas šokoladas. Vargšelis taip norėjo šokolado, jog įkrito į šokolado kubilą. Ir tada mažylis suprato, kad kai valgai saldumynus reikia dalytis su kitais vaikais visiems po lygiai.