Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3217

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2000 | 2017-06-07 | 3581

Pasaka Paskutinis žiedlapis – labai pamokanti istorija savanaudiškumą, laimę bei jos dalybas. Vaikams šis senosios animacijos filmukas turėtų atverti akis ir parodyti, kad savanaudiškumas laimės neatneša, o džiaugsmu reikia dalintis. Animaciją Paskutinis žiedlapis žiūrėkite online. Puikus pavyzdys mergaitė Žėnia, kuri gali pildyti savo visus norus. Likus paskutiniam norui mergaitė supranta, kam labiausiai reikia jo.

2012 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

2003 | 2018-07-24 | 3848

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

2000 | 2017-06-07 | 3677

„Berniukas ir kamuolys“ – tai senosios rusu animacijos filmukas apie vienišą ir nelaimingą kamuolį, kurį neseniai paliko jo šeimininkas. Kamuolys dėl to labai skaudžiai išgyvena, kol vieną dieną parke susiranda naują draugą – mažą berniuką. Tai gėrio ir šilumos kupina istorija, kuris mus moko, jog tik turėdami ištikimus draugus galime būti laimingi.

2010 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2000 | 2017-06-07 | 3763

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.

2030 | 2018-07-24 | 4144

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3766

Istorija apie tai, kaip vilkas parsinešęs veršiuką vietoj to, kad jį suėstu, pradeda juo rūpintis kaip savo vaiku. Toliau šios netikėtos poros laukia daug iššūkių su kuriais jie susidoroja puikia, nes rūpinasi vienas kitu. Filmukas įrodo, kad nepaisant skirtumų ir visuomenėje nusistovėjusių stereotipų, draugystė gali gimti tarp bet ko ir bet kur.

2009 | 2017-06-09 | 3830

Aprašymas: Oskarą pelnęs, 2009-tųjų metų, geriausias trumpametražis animacinis filmas jūsų dėmesiui. Virš 3000 firminių ženklų per mažiau nei 16 minučių. Dėl mažų lėšų šis filmukas buvo kuriamas 6 metus. Pagrindinė filmuko mintis labai ginčytina. Vieni įžiūri šį tą labai gilaus ir prasmingo, kiti mato padlaižiavimą kompanijoms, treti į tai žiūri tiesiog kaip į pramogą.

2030 | 2018-07-24 | 3480

Aprašymas: Agentas šunytis (angl. T.U.F.F. Puppy) – JAV animacinis serialas. Tai filmukai apie šunį Dadlį, kuris gina savo miestą su savo komanda. Dadlis prisidirba visokių įdomiausių šunybių.

2012 | 2017-06-09 | 3697

Aprašymas: Auksė ir jos draugės visada bijojo kirsti sieną žieminiu mišku, juk tikima, kad ten labai pavojinga. Vieną gražią dieną, Auksė iš smalsumo prieina prie miško, jos sparnai pradeda spindėti. Norėdama sužinoti stebuklingų sparnų paslaptį, susisuka į šiltą paltą ir keliauja į paslaptingo miško glūdumą, kur jos laukia atradimai…

2030 | 2018-07-24 | 6088

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

1996 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

2030 | 2018-07-24 | 3704

Aprašymas: Meškiukai Gamiai (angl. Adventures of the Gummi Bears) – JAV animacinis serialas. Meškiukai Gamiai – legendinis daugiaserijinis animacinis filmukas. Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.

2030 | 2018-07-24 | 3581

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2006 | 2017-06-09 | 3906

Aprašymas: Generolas Klaizeris, siekdamas įsigalėti pasaulyje, stengiasi užvaldyti galingąjį ginklą, kurį saugo Juodosios Panteros gentis. Bet atsilaikyti prieš stiprią mutantų armiją beveik neįmanoma… Pasaulį nuo katastrofos Juodoji Pantera gali išgelbėti tik padedama superherojų komandos.