Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3789

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.

2030 | 2018-07-24 | 3308

Aprašymas: Visatos broliai (angl. Space brothers) yra 2012 metų japonų anime serialas. Istorija sukasi apie Muta Nanba, kuriam nusišypso laimė sekti paskui jaunesnįjį brolį Hibito ir tapti astronautu.

2002 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Ledynmetis prasideda, iš dalies, dėka hyperaktyvaus, besimaivančio priešistorinio graužiko – pusiau voverės, pusiau žiurkės Skrato. Mamutas Manfredas atsiduria netinkamoje vietoje, bet tinkamu metu. Nenoromis jis tampa tinginio Sido gynėju. Iš pradžių Manfredas nenori turėti nieko bendro su žmonių palikuoniu. Bet kai palaižūniškas, aštriadantis tigras Diego pasisiūlo prisiimti atsakomybę už Roshaną, nepatiklus mamutas, turintis negerų įtarimų, nusprendžia pats pasirūpinti mažuoju berniuku…

2009 | 2017-06-09 | 3545

Aprašymas: Bendras įžymios japonų animacijos studijos “Studio 4C” (“Mind Game”, “Tekkonkinkreet”) ir rusų autorių projektas. Istorijos veiksmas rutuliojasi pirmaisiais Antrojo Pasaulinio karo metais Rytų fronte, kur Sovietų Sąjungos Raudonoji Armija desperatiškai kovoja su įsiveržusia Vokietijos kariuomene. Antgamtiškų sugebėjimų turinti mergina Nadia mėgina sužlugdyti SS karininko planus prikelti iš mirusiųjų XII-ojo amžiaus vokiečių riterių armiją.

2000 | 2017-06-07 | 3592

Istorija apie du senukus. Pamiškėje stovi maža trobelė, kur gyvena senelis ir senelė. Senelis vaikščioja į mišką, o senelė valgį verda. Laukia jie ateinant savo anūkėlių. Tačiau anūkėliai nesirodo. Ir čia atsitinka stebuklas. Jie gauna stebuklingo eliksyro ir tampa jauni, bei susilaukia pulko vaikų. Kviečiame pažiūrėti šią senukų meilės istoriją :)

2030 | 2018-07-24 | 3497

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3272

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

1998 | 2017-06-09 | 3531

Donald Duck How to Have an Accident in the Home išleistas 1956 m.

2006 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Generolas Klaizeris, siekdamas įsigalėti pasaulyje, stengiasi užvaldyti galingąjį ginklą, kurį saugo Juodosios Panteros gentis. Bet atsilaikyti prieš stiprią mutantų armiją beveik neįmanoma… Pasaulį nuo katastrofos Juodoji Pantera gali išgelbėti tik padedama superherojų komandos.

2030 | 2018-07-24 | 3125

Aprašymas: Shinzo – Japonijos animacinis serialas. Prieš 500 metų Žemėje vyko žmonių ir enteranų karas. Enteranai yra genetiškai modifikuoti padarai, sukurti iš gyvūnų, vabzdžių ir žmonių DNR, kad kovotų su žmoniją siaubiančiu virusu, bet veliau pasirodo, kad jie yra blogiukai. Nedidelė dalis jų turi galią tapti Hyper enteranais, kariais, geresniais už jų paprastą enterano formą. Enteranai laimėjo karą ir pervadino Žemę į Entera. Mergaitė Yakumo, paskutinis žmogus Enteroje, gavo fragmentą iš meteorito ir įgavo ypatingą galią. Jos tėvas, žinodamas tai ir tikėdamasis, kad ateityje tai duotų naudos žmonėms ir enteranams, paguldė ją į šaltą miegą, kaip jis buvo nusprendęs, 50-čiai metų. Bet kompiuterių veikimo sutrikimas pavertė tai į 500 metų. Dabar po tiek laiko atsikėlusi, Yakumo turi keliauti į Šinzo, kur guli raktas, padėsiantis sugražinti Enteroje taiką. Pakeliui prie jos prisideda trys enteranai (Mushra, Sago ir Kutal), kurie saugo ją kelionės metu.

2013 | 2017-06-09 | 3926

Aprašymas: Kartą pamačiusi magiškąjį šou, Akko iš pirmo žvilgsnio pamilo šią meno rūšį. Jai netgi pavyko įstoti į geriausią Europoje magijos mokyklą „Luna Nova“. Bet kasdienybė pasirodė ne tokia žavi, kaip ji įsivaizdavo…

2022 | 2017-06-09 | 4012

Filme Orkestro repeticija iš serialo Maša ir lokys lietuviškai vakai pamatys, kaip kartą lokys grybaudamas miške rado pianiną ir parsinešė jį namo. Suderinės stygas, jis šauniai grojo, kol išmokti groti panoro ir atėjusi mergaitė Maša. Jos svajonė - tapti žymia ir garsia pianiste. Lokys geras ir kantrus mokytojas, tačiau ar Maša išmoks groti sužinosite filmuke Orkestro repeticija?

2000 | 2017-06-07 | 3779

„Drambliukas“ – tai animacinis filmukas apie smalsų ir keistą drambliuką, kuris visada kišdavosi į kitų gyvūnų reikalus, ir kartu pasakojimas kaip vietoj nosies pas drambliuką atsirado straublys. Kartą sumanė drambliukas nuvykti pas krokodilą ir paklausti, ką šis dažniausiai valgo. O čia viskas ir prasidėjo... Tai puiki istorija, mus pamokanti, kad dažnai įkyrumas ir perdėtas smalsumas gali turėti labai skaudžių pasekmių.

2013 | 2017-06-09 | 4537

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

1998 | 2017-06-09 | 3564

Aprašymas: Skūbis Dū, Skrepis ir Šegis aplanko nepaprastą mokyklą, kurioje vaidenasi. Po to, kai pagrobiamos mergaitės, Skūbis Dū ir draugai vyksta jų ieškoti.

2030 | 2018-07-24 | 3522

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2000 | 2017-06-07 | 3930

„Palkanas ir Šavka“ – tai filmukas vaikams apie du šunelius, kurie besivaikydami zuikį pasiklysta miške ir akis į akį susiduria su dviem alkanais vilkais. Nąrsuolis šuo Palkaša nepabūgsta plėšrūnų ir aršiais kovoja, tuo tarpu Šavka sprunka į šoną, o vėliau stengdamasis apsaugoti savo kailį, išduoda kur ganosi jų saugoma avelių banda. Tai pasakojimas apie narsą ir ištikimybę, kuris mus moko, jog nevalia išduoti draugą bei tai, kad užklupus nelaimei, visada reikia padėti.