Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3713

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties..

2000 | 2017-06-07 | 3538

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2000 | 2017-06-07 | 4022

„Uoste“ – tai animacinis filmukas pasakojantis skirtingų tautybių draugus, kurie gyvena uoste ir džiaugiasi viskuom, kas jame vyksta – naujais, atvykstančiais ir išvykstančiais laivais, prieplaukomis, darbininku dirbamais darbais. Be to, jie nuolatos kažkur keliauja, tačiau visada grįžta į savąjį uostą. Tai pasakojimas apie draugystę, gyvenimo džiaugsmus ir naujus atradimus. Šis filmukas moko džiaugtis ir vertinti tai, ką turi.

2009 | 2017-06-09 | 3832

Aprašymas: Linksmoji trijulė sugalvojo planą, kaip pabėgti į platųjį pasaulį. Tuo tarpu Bobas pradeda skaityti visų mintis. Ar jiems pavyks įgyvendinti savo planą pamatysite šioje serijoje.

2015 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

2030 | 2018-07-24 | 3214

Aprašymas: Elfen Lied – japono Lynn Okamoto sukurtų manga ir pagal ją pastatytų anime serija. Pavadinimas Elfen Lied – tai vokiečių kalbos žodžių junginys, reiškiantis „Elfų daina“. Mokslininkai sukuria naują mutantų rušį – diklonijus. Šie išoriškai yra kone įdentiški žmonėms, bet kaukolės viršuje turi dvi kaulines išaugas – smulkius apvalius ragus. Diklonijai turi antgamtiškas nematomas papildomas rankas, vadinamas vektoriais, kurių pagalba gali sunaikinti visą žmoniją, todėl jie laikomi izoliuoti, tiriami mokslininkų. Viena diklonių mergina Liuši žiauriai išžudžiusi galingą apsauginių armiją pabėga, bet pašauta įkrenta į vandenyną. N-16

2005 | 2017-06-09 | 4670

Aprašymas: Iš vieno miesto į kitą pervažiuojantis cirko karavano sunkvežimis netikėtai sugenda. Po neplanuoto sustojimo ir trumpo poilsio artistų trupė pratęsia kelionę, bet per neapsižiūrėjimą netyčia palieka krepšį su zebriuku. Mažylį suranda netoliese gyvenantis žirgų treneris Nolanas Volšas ir jo dukrelė Dženė, kuri labai nori pasilikti zebriuką namuose. Tėtis iš pradžių priešinasi tokiam sumanymui ir planuoja kuo greičiau susirasti pamesto gyvūno savininkus, bet kiek vėliau nusileidžia. Volšų fermoje Dryžiumi pavadintą zebriuką draugiškai priima kiti gyventojai: ūmaus chakterio ponis Kuodžius, patarimų nestokojanti geraširdė ožka Franė, išsiblaškęs gaidys Redžis, dvi linksmosios musės ir pelikanas pravarde Žąsas, kuris kažkodėl yra įsitikinęs, kad jį persekioja mafija. Dryžius vis labiau pripranta prie naujo gyvenimo būdo ir pradeda save įsivaizduoti ne zebru, o žirgu. Netrukus jis pradeda svajoti apie galimybę sudalyvauti tikrose žirgų lenktynėse.

2030 | 2018-07-24 | 3554

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3596

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

2006 | 2017-06-09 | 4066

Aprašymas: Pagaliau atsirado režisierius, kuris į didįjį ekraną perkėlė garsiąją Čarlzo Dikenso istoriją apie labiausiai pašėlusį visų laikų berniuką – „Oliverį Tvistą“. Kaip ir galima tikėtis, čia pilna netikėčiausių nuotykių ir smagių, išradingų pokštų. Visiems gudragalviams!

2000 | 2017-06-07 | 3643

Šioje pasakoje vaikams pagrindinis veikėjas meškiukas Miša pakviečiamas dalyvauti sporto olimpiadoje. Bebriukui patikima pareiga jam kuo greičiau perduoti žinią. Vienintelis meškiukas iš viso miško gyventojų gauna šį pakvietimą, todėl jis iškart tampa įžymybe. Netgi pats didžiausias plėšrūnas paprašo Mišos autografo, visi nori meškiuko autografo. Ši senoji animacija lietuviškai prieinama visiems vaikams online.

1966 | 2018-07-25 | 3383

2000 | 2017-06-07 | 3943

Bermudų žiedas – linksmas, originalus, išskirtinis ir labai nuotaikingas filmukas apie Žalgirio krepšinio kamuolį, kuris nuskrieja į kitą planetą ir sukelia ten sumaištį. Tenykščiai gyventojai sėda į kosminį laivą ir vejasi toliau skriejantį kamuolį kol atseka jį iki pat Žemės. Būtinai pažiūrėkite šią istorija apie krepšinį ir krepšinio kamuolį. Šis filmukas išaukština antrąja lietuvių religija vadinamą krepšinį.

1991 | 2017-06-09 | 4220

Aprašymas: Tai ketvirtasis Drakonų kova Z filmas. Kai asteroidas beveik sunaikina Žemės planetą, iš jo nusileidžia erdvėlaivis. Atsiranda nauja grėsmė viskam kas gyva, tai ateivių lordas Slagas…

2030 | 2018-07-24 | 15256

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2010 | 2017-06-09 | 3955

Aprašymas: Želėstouno parkas švenčia 100-ąsias metines, tačiau tai gali būti paskutinis „gimtadienis“ – parkas jau ne toks populiarus kaip anksčiau ir sulaukia vis mažiau lankytojų. Tad meras Braunas nusprendžia uždaryti ir parduoti parką: aukšti, galingi medžiai – viliojantis kąsnelis medienos pramonei. Tai labai bloga žinia garsiausiems parko gyventojams – meškiukui Jogiui ir jo draugužiui Bubu. Jei meras Braunas parduos parką, jie neteks gimtųjų namų. Nežinia, kas laukia parko gyventojų, kai jame neliks nė vieno medžio – gal zoologijos sodas… Taigi, Jogis ir Bubu nutaria susivienyti su Želėstauno parko reindžeriu Smitu, kad išgelbėtų gimtąjį mišką. Nors Jogis mano esąs protingesnis nei vidutinis lokys, tačiau iki šiol sunkiausia užduotis, kurios jam teko imtis, buvo švarinti parko lankytojų lauknešėlius. Meškiukų Jogio ir Bubu laukia nelengva užduotis – jiems teks rimtai pasukti smegeninę ir išties paprakaituoti gelbstint gimtuosius namus.

2000 | 2017-06-09 | 3501

Aprašymas: Nedideliam kaimelyje prie jūros kranto gyvena šunų šeimyna: Oskaras, Klausas, Tomas, Pūkuotas ir kt. Oskaras turi mažai dukrą vardu Lotė. Dauguma netikėtų situacijų ir kyla iš Lotės neramaus būdo ir didelio smalsumo…

2015 | 2017-06-09 | 3656

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.