Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4460

Pantelėjus ir baidyklė - nuotaikingas fimukas vaikams apie neklaužadą berniuką, kuriam tenka pabūti baidykle. Linksmas multiplikacinis filmukas su dainelėmis papasakos mažiesiems, kas būtų, jei viskas apvirstų aukštyn kojom! Jei neklaužada padūkęs, vietoje nenustygstantis berniūkštis staiga virstų kaliause! Kas pasikeistų berniuko ir baidyklės gyvenime? Pažiūrėkite mažieji, gal taip ištiesų gali nutikti? Gal tai gali nutikti jums ar jūsų draugams?

1999 | 2017-06-09 | 3744

Aprašymas: Jamados – tradicinė šeima: tėtis, mama, senelė, sūnus Sigė ir dukrelė Nonoko. Kaip ir kiekvienoje šeimoje kasdien jiems nutinka kas nors įdomaus ir linksmo: tai Nonoko užmirštama parduotuvėje, tai mama ir tėtis susipeša dėl televizoriaus pultelio, tai senelė nustebina savo kulinariniais eksperimentais… Labai nuotaikingas studijos Ghibli ir režisieriaus Isao Takahata anime filmas apie šiuolaikinės japonų šeimos gyvenimą, buitį bei nuolat nutinkančias komiškas situacijas.

2000 | 2017-06-07 | 3732

Istorija Senas žaisliukas pasakoja apie mergaitę ir jos draugystę su žaislais. Vaikystėje ji turėjo savo mėgstamą žaisliuką meškiuką, kuris jai buvo kaip draugas, bet vėliau žaislai keitėsi ir žaisliukas liko be šeimininkės. Tačiau kartą mergaitei suspaudė širdį ir ji prisiminė savo seną žaisliuką. Filmukas parodo vaikams, kad senas žaislas gali būti daug mielesnis už daugelį naujų.

2008 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2013 | 2017-06-09 | 6457

Aprašymas: Monstrų vidurinėje mokykloje prasidėjo nauji mokslo metai. Prasikaltusi Helouvina su draugėmis gauna bausmę valyti senienas. Tarp sienų jos randa seną lempą, kuri slepia didžiulę staigmeną. Senas Helouvinos noras išpopuliarėti pagaliau gali išsipildyti, nes iš lempos išlindusi džinė pažada įvykdyti ne tris, o net trylika norų! Tačiau vampyriukė dar nežino, kad kiekvienas įvykdytas noras turi ir šalutinį poveikį. Kaip greitai Helouvina pasijus visagalė ir kuo baigsis jos siekiai išpopuliarėti?

1979 | 2017-06-09 | 4214

Aprašymas: (rus. Трое в лодке, не считая собаки). Trys nelabai jauni ir nelabai sveiki anglai sumanė leistis į kelionę upe valtimi. Šis sumanymas virto eile smagių, o kartais ir pavojingų nuotykių…

1998 | 2017-06-09 | 3589

Donald Duck Slide, Donald, Slide išleistas 1949 m.

2000 | 2017-06-07 | 3968

Gražus ir pamokantis filmukas Pyragėlis - papasakos vaikams apie vištų šeimyną, kurie buvo labai darbštūs. Kartą prisireikė pagalbos išrauti kelmą, bet kaimynai šuo ir katinas tik apsimesdami sirgo. Filmukas puikiai atspindi žinomą patarlę "Kas nedirba - tas nevalgo" ir pamoko vaikus jog darbštumas ir pasidalinimas su kitais visada duoda naudos.

2014 | 2017-06-09 | 3641

Aprašymas: „Gustavo Nuotykiai“ – pirmasis nepriklausomos Lietuvos kompiuterinės animacijos kino filmas vaikams ir visai šeimai, kviečia leistis į linksmą, ironišką bei įspūdingą gyvenimo kelionę. Jos metu, mažųjų pamėgti herojai – specialusis korespondentas Gustavas ir profesorius Velykis Kalėdauskas imsis kvapą gniaužiančios misijos – surasti dingusį lakūną, į Lietuvą gabenusį, seniai prarastą, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų relikviją. Kartu su jais, bei Robinzonu Kruzu, Baronu Miunhauzenu, kapitonu Nemo, Nykštuku Benu ir kitais, visų mylimais personažais, pažinsite pasaulį, patirsite fantastiškus nuotykius Žemėje, Vandenyno gelmėse ir netgi kosmoso platybėse! Šiuos mylimus ir kitus, dar neregėtus personažus juostoje įkūnys garsios Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždės. Pasaulis yra kupinas paslapčių, o „Gustavo Nuotykiai“ – apie tuos ir tiems, kurie nori jas atskleisti!

2000 | 2017-06-07 | 3819

Senosios animacijos filmukas vaikams Ančiukas kuris nemokejo žaisti futbolo. Filmukas apie ančiuką, kuriam niekaip nesisekė žaisti futbolo. Visi jį vadino nevykėliu ir nemokša. Jis vargšas daug kentėjo ir buvo nusiminęs. Kartą jam patiko dainelė, kurią dainavo voveraitės. Ančiukas nusprendė išmokti groti ir jam tai puikiai sekėsi. Ančiukas tapo muzikantu ir tuo labai padėjo savo futbolo komandai. Filmukas moko, kad nebūtina viską mokėti, užtenka gerai mokėti ką nors vieną :)

2000 | 2017-06-07 | 3711

Senelis šaltis ir vasara. Gyveno kartą šiaurėje senelis šaltis, kuris kasmet neša vaikams dovanas. Jis ruošia vaikams dovanėles, zuikučius, meškiukus ir kitus žaislus. Kartą jis nešiodamas dovanas, pamatė pas meškiną ant trobelės parašyta "Nežadinti iki vasaros". Bet juk senelis šaltis nežino kas yra vasara. Ir leidosi senelis Šaltis vasaros ieškoti. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme vaikams.

1968 | 2017-06-08 | 4564

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2030 | 2018-07-24 | 3820

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!