Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3672

Aprašymas: Meškiukai Gamiai (angl. Adventures of the Gummi Bears) – JAV animacinis serialas. Meškiukai Gamiai – legendinis daugiaserijinis animacinis filmukas. Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.

2022 | 2017-06-09 | 3853

Maša ir lokis epizode „Viskas atvirkščiai“ lokys, norėdamas prisiminti cirko triukus, susitrenkia galvą ir pradeda labai keistai elgtis. Atrodo, jis pavirsto mažąja Maša! Ką reikia sugalvoti tikrąjai Mašai, kad susigrąžintų savo didįjį draugą? Serijoje „Viskas atvirkščiai“ vaikai pamatys, išdaigų prikrės Maša pavirtęs lokys ir koks vaistas jį išgelbės.

2000 | 2017-06-09 | 4146

Filmuke vaikams „Smurfai“ pagaliau ateina pavasaris, visa gamta bunda, o kartu su juo smurfai ir jų jausmai. Visi smurfiukai įsimyli Smurfytę, neša jai gėles, peršasi, kepa jai pyragus. Vyriausiasis smurfas nori tuoktis taip pat ir norėtų būti bent 400 metų jaunesnis. Piktasis Gargamelis sugalvoja piktą planą, kaip privilioti gražiąją Smurfytę, o kartu sunaikinti ir visą smurfų miestelį. Tuo tarpu Smurkytė išeina apgalvoti už kurio jaunikio ji tekės. Eidama pamato nuostabią gėlę, tačiau ji tik piktojo Gargamelio burtai. Jis Smurfytę užburia ir išleidžia į miestelį, kad ji priviliotų kitus smurfiukus į burtininko Gargamelio namus. Filmuko „Smurfai“ atomazgoje vaikučiai pamatys, kad smurfas tėtis supranta piktus kerus ir kaip jie išsklaidomi.

2000 | 2017-06-07 | 3767

Pamokantis, smagus multiplikacinis filmukas ,,Lapė statybininkė“, pagal pasakėčių rašytojo Ivano Krylovo kūrinį. Tikrai linksmai nuteiks vaikučius ir jų tėvelius ši juokinga ir šmaikšti istorija, kuri nutiko vienam liūtui, norėjusiam apsaugoti savo vištas, kad jų niekas nebevogtų. Didžiausia bėda – nesaugi, sukrypusi, pilna plyšių vištidė. Reikia naujos vištidės! Jis nieko neįtardamas statybų darbams pasamdo – lapę. Ko galima pasimokyti iš šio nutikimo ir kuo baigsis lapės statybų darbai, pamatysite nuotaikingame filmuke ,,Lapė statybininkė“.

2000 | 2017-06-07 | 3959

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

2000 | 2017-06-07 | 3926

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

2022 | 2017-06-09 | 3759

Animacija lietuviškai „Pavasaris atėjo“ atėjo laikas lokiui pabusti iš žiemos miego. Išsibudinęs lokys sutinka gražuolę lokę, kuria, žinoma, reikia užkariauti, tik, atrodo, mažoji Maša to visai nesupranta, . Epizode „Pavasaris atėjo“ vaikai pamatys, ar ir vėl Maša pakiš koją Lokio planams, o gal kaip tik, primins savo draugui, kas jam gyvenime svarbiausia.

2011 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: Visada besišypsantis ir linksmas tarakonas Baitas gyvena kompiuterio procesoriuje ir vargo nemato: turi didelį namą ir tris puikius draugus. Vieną dieną jis iš pirmo žvilgsnio įsimyli tarakoniukę, pakvaišusią ne tik dėl teatro, bet ir dėl vabalo Čeko. Ar Baitui pavyks išsikovoti gražuolės dėmesį? Ar jis išeis aukštai iškelta galva po sunkios kovos su Čeku?

2006 | 2017-06-09 | 5240

Aprašymas: Artūras nuolat domėjosi senelio Arčibaldo aprašytais nuotykiais ir paslaptingais pasimatymais su mikroskopinių žmogeliukų gentimi, kuri yra mįslingai pakrikštyta Minimukais. Artūras pagaliau sulaukia nerealios galimybės susitikti su jais…

2011 | 2018-07-24 | 4092

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

2008 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

2012 | 2017-06-09 | 3689

Aprašymas: Keletą savaičių iki didelės aviacijos šventės jaunasis naikintuvas SU-27 vardu Karžygys, įstoja į lėktuvų-korifėjų mokyklą, kur ruošiasi varžyboms. Bet, sutikęs ir iki ausų įsimylėjęs nuostabiąją Perkūniją, Karžygys apleidžia pamokas, nė neįtardamas, kad ji – piktojo naikintuvo vardu Griaustinis pagalbininkė, kuris siekia susidoroti su Karžygiu… Ar pavyks Karžygiui užkariauti Perkūnijos širdį? Ar suspės sujaukti klastingus Griaustinio planus? Ir svarbiausia – kas taps aviacijos šventės nugalėtoju?

2000 | 2017-06-07 | 3538

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

2013 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2030 | 2018-07-24 | 15396

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2000 | 2017-06-07 | 3737

Čekų pasakos motyvais pastatytas filmukas, kuris pasakoja apie stipruoli, kaimo galiūną, Janeką. Janekas paprašė tėvų, kad galėtų leistis į kelionę po pasaulį. Pakeliui filmuko herojus supranta, kad jėga ir stiprybė yra naudinga tik tada, kai yra naudojama kartu su protu. Šis senosios animacijos filmukas tikrai patiks kiekvienam vaikui.